Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ja sa už začínam obzerať po väčšej autosedačke, ale vôbec neviem podľa čoho sa mám rozhodnúť, keď ju budeme kupovať. Mne sa celkom pozdávajú tie od 9 - 36kg.
Máte niekto už dáku vyhliadnutú, prípadne viete mi niekto poradiť dáku osvedčenú značku nie príliš drahú?
Dnes je krásne musíme to využiť a ísť s malým von takže si vás kuknem zas až večer 😉
@emily327 nieco spominali ze nedostatocne vyprazdnenie prisnika a zle prilozenie. No ale ja som v noci slepa vsade tma nevidela som co mi zuje najprv pyzamo potom tielko a nakoniec ked uz bol nervny ze netece...tak ma zdrapil za dvorec namiesto bradavky a zacal sat ako upir kym som sa spamatala tak bol cerveny krvou podliaty flak ktory sa do rana zmenil na hrcu upchaty kanal a kedze som si na to tlacila zdurila sa mi limfaticka uzlidna a nasledne zapalila.
moje dieta ma dnes 4 mesiace!!! a oslavuje to tak že od rána pije mlieko každú hodinu skoro a vypil už tolko ako vypije pomaly za dva dni - asi oslavuje 😀 len neviem z kade budem ťahať už to mlieko
@mona777 nemusel by az tak sat...inak uz si zacal sat aj jazyk..presne ako sakra uz neviem ktorej to drobec tiez tak do boku dava jazyk a saje...maly to robi od vcera ale len ked je uz moc ale moc hladny..proste zuje naprazdno jazyk a potom pasticky prstiky esteze su na pevno pripevnene k rucicke inak by uz daaavno boli v hrdle az po laket 😀
@tanija133 dievčatá preberali ste tu kilá, no ja som počula že tá čo pribrala počas tehu viac kíl tak jej pojdu lahšie ako tým ako ja, ja som pribrala 1 pol kila a ked som prisla s porodnice som mala 7 kil dole, ale už ich mám zase nazad, takže som tam kde ked som išla rodiť 😢 😢 😢 😢
no volala som manželovi že nas David ma dnes narodeniny nech mu niečo kúpi a on že dobre kúpi mu čokoládu Studentskú pečať 😒 (to ma on rád)
ale zasa ja som stihla cely zivot som bola a teraz sa zaoblujem..uz aj cecky mam 😀 😀 😀

@mona777 dakujem krasne, velmi si ma potesila.. 🙂