icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

sofia2008
22. jan 2011

@mona777 dakujem krasne, velmi si ma potesila.. 🙂

tanija133
22. jan 2011

@ziza55 cica nedrazdi 😀 ale aj tak po schodoch nebudem chodit ani bohovi, my byvame na 9....🙄

mircova
22. jan 2011

Ja sa už začínam obzerať po väčšej autosedačke, ale vôbec neviem podľa čoho sa mám rozhodnúť, keď ju budeme kupovať. Mne sa celkom pozdávajú tie od 9 - 36kg.
Máte niekto už dáku vyhliadnutú, prípadne viete mi niekto poradiť dáku osvedčenú značku nie príliš drahú?

mircova
22. jan 2011

Dnes je krásne musíme to využiť a ísť s malým von takže si vás kuknem zas až večer 😉

zuzana_m
22. jan 2011

@mona777 aha, no to si pamatam že aj syn to mal nejaku chvilku tvrde pod vpichom, ale tie bodky,fialove, to nie...počkam do pondelka a zavolam radšej Dr.

vejinka
22. jan 2011

@emily327 nieco spominali ze nedostatocne vyprazdnenie prisnika a zle prilozenie. No ale ja som v noci slepa vsade tma nevidela som co mi zuje najprv pyzamo potom tielko a nakoniec ked uz bol nervny ze netece...tak ma zdrapil za dvorec namiesto bradavky a zacal sat ako upir kym som sa spamatala tak bol cerveny krvou podliaty flak ktory sa do rana zmenil na hrcu upchaty kanal a kedze som si na to tlacila zdurila sa mi limfaticka uzlidna a nasledne zapalila.

mona777
22. jan 2011

@vejinka 😀 😀 😀 no vieščo teda ten tvoj Vilko ma riadne sacie schopnosti

mona777
22. jan 2011

moje dieta ma dnes 4 mesiace!!! a oslavuje to tak že od rána pije mlieko každú hodinu skoro a vypil už tolko ako vypije pomaly za dva dni - asi oslavuje 😀 len neviem z kade budem ťahať už to mlieko

vejinka
22. jan 2011

@mona777 nemusel by az tak sat...inak uz si zacal sat aj jazyk..presne ako sakra uz neviem ktorej to drobec tiez tak do boku dava jazyk a saje...maly to robi od vcera ale len ked je uz moc ale moc hladny..proste zuje naprazdno jazyk a potom pasticky prstiky esteze su na pevno pripevnene k rucicke inak by uz daaavno boli v hrdle az po laket 😀

mona777
22. jan 2011

@vejinka neboj bude aj horšie - moj si dáva obidve ruky do úst - ale samozrejme to nejde dve paste vopchať do tych maličkých úst, tak sa hnevá a napína ho

vejinka
22. jan 2011

@mona777 dnes si pchal dva ukazovaky som ho chcela odfotit ale nestihla som 🙄

yvett14
22. jan 2011

@tanija133 dievčatá preberali ste tu kilá, no ja som počula že tá čo pribrala počas tehu viac kíl tak jej pojdu lahšie ako tým ako ja, ja som pribrala 1 pol kila a ked som prisla s porodnice som mala 7 kil dole, ale už ich mám zase nazad, takže som tam kde ked som išla rodiť 😢 😢 😢 😢

vejinka
22. jan 2011

@mona777 a gratulujeme davidkovi...co dostal?teda okrem praveho materskeho 😀

yvett14
22. jan 2011

@sofia2008 takže moja ja nekojím a tiež použivam nutrilon- bebilon a malá mi na ráno obed a večeru zje po 160ml a medzi tým len 110-130ml. a jeme tak 6xdenne

vejinka
22. jan 2011

@yvett14 my jeme tak 10-12 krat denne a 8 krat v noci 😅

mona777
22. jan 2011

@vejinka este nič - som chcela že ideme niekde niečo kúpiť - ale vyzerá to že ideme znova papať - tak mm musí niečo kúpiť ked pojde z práce 🙂

vejinka
22. jan 2011

@mona777 sak on si pamatat nebude ze setris 😀 😀 😀

yvett14
22. jan 2011

@mona777 gratulujem k 4 mesiačikom 🤐 🤐 🤐 🤐

mona777
22. jan 2011

no volala som manželovi že nas David ma dnes narodeniny nech mu niečo kúpi a on že dobre kúpi mu čokoládu Studentskú pečať 😒 (to ma on rád)

yvett14
22. jan 2011

@vejinka Bože dievča, ako to zvládaš, ja by som zdochla, tak ja už viem prečo mi nejdu kilá dole, som pohodlná!! a napapkaná a naspinkáná, žiadne nervy s kojenia a vstávanie, obdivujem vás dievčatá!!! klobuk dolu!!!

mona777
22. jan 2011

@vejinka @yvett14 dakujeme

s tým setrením to neviem ako bude - kto vie či si niede Davidko nezapisuje ako sa k nemu správam a potom mi to nandá ked budem opaličke 🙂

vejinka
22. jan 2011

@mona777 ja to tiet tak robim ze mu kupim nieco mnam -kinderko a spraskam, ho ja a on to dostane prepasirovane v mliecku..ale ja kojim ...ci aj tvoj muz? 😀 😀

vejinka
22. jan 2011

@yvett14 kila dole??? prd makovy mne idu hore zerem ako kyselina mam tolko ako pred porodom...a nejde to dole ale hore sak jem za troch 😔

vejinka
22. jan 2011

@mona777 podkopne ti ju 😀 😀 😀 ze to mas za to ze oco kupil studensku pecat ked som mal 4 mesiace a ty si mu v tom nezabranila aby ju zezral 😀 😀 😀 😀

vejinka
22. jan 2011

ale zasa ja som stihla cely zivot som bola a teraz sa zaoblujem..uz aj cecky mam 😀 😀 😀

mona777
22. jan 2011

@vejinka vidíš to je dobrý nápad - dám mužovi odsávačku nech si odsaje aj on ked spappá tu čokoládu 🙂

vejinka
22. jan 2011

@mona777 to mu daj radsej rovno vysavac a potom sa budes hrat na popolusku a budes odtial vytahovat chply 😀 😀

mona777
22. jan 2011

@vejinka ja mu dám podkopávať - budem mať v zálohe ešte jednu bakuľu 😀 😀

yvett14
22. jan 2011

@vejinka no ja sa teším ked budem aspon o 10 rokov staršia a budem v prechode, aspon mi kozy narastu!! sice mi to bude na dve veci ale budu vačšie, mamke narástli o 3 čísla tak to budem akurátna , teraz totiž máme doma 3 Duby - letisko Sliač 😀 😀 😀

vejinka
22. jan 2011

@yvett14
@yvett14 pokial viem uz tam tie tri duby niesu 😉 mojej mame naopak zmizli po troch detoch 😅