icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

hirunka
23. jan 2011

dobre ranko baby a babanka,,,,,,,my sme sa zobudili a uz papame.............boli sme hore aj o druhej rano.............a dnes mame 4 mesiace :o)...........malinka je taka sikovna ze sa mi dviha do sedu donpolky chrbta sa vie dvihnut sama a ked jej dam prstiky tak sa dvihne uplne

letenka
23. jan 2011

@hirunka gratulujeme k 4 mesiacikom aj k sikovnosti...ved si to musi uzit ked uz nie je obmedzovana 😉 🙂 je to sikovnica malinka 😉

hirunka
23. jan 2011

@letenka no vsak jej to davame dole na pol dna.......chudatko malike si musi aj uvedomit ze to nema..........ved tri mesiace nemala volne nozicky tak je to nieco nove pre nu...........a dakujeme

letenka
23. jan 2011

@hirunka a nema to uz iba na noc? musi to mat este aj cez den?....veru, bude to pre nu novy svet 🙂

lenkaoravcova
23. jan 2011

@nivejka prepaaaaac nemohla som vediet 🙂

lenkaoravcova
23. jan 2011

@nivejka uz ta mam a vobec som sa nezlakla 🙂 vyzeras mladucko 🙂

lenkaoravcova
23. jan 2011

@tanija133 ano ano je to mozne 🙂 niekedy poobede som tam bola s malymi a s kamoskou 🙂

lenkaoravcova
23. jan 2011

Caute kocky, tato noc bola hrozna, maly sa stale budil, trosku kasle, tak dufam, ze to prejde a na mna zase lezie nejaka hnusna choroba ☹ Starsi syn je na chalupes mojimi rodicmi, tak mensi si povedal, ze nech si ho uzijem asi ☹ Vcera sme boli v Hlohovci u toho znameho v kocikovom obchode, lebo susedia potrebovali vybavu pre babo,, kupili si nakoniec ten kocik co my, tak sme sa dohodli ze im posunieme vajicko. Museli sme teda starsiemu synovi objednat novu autosedacku, vajicko si vychutname este 2 mesiace a potom dam Lea do tej od 9 kilo smerom dopredu, tak to uz dovtedy urcite 9 kilo mat budeme 🙂 No idem si precitat, co ste zatial popisali.

hirunka
23. jan 2011

@letenka no ma to na noc a doobeda...........lekarka hovorila ze tak na 5-6 hodin denne jej to mozeme dat dole..........tak jej to dam vzdy na obed, potom ideme na vychadzku a potom sa hrajka a uziva si slobodu noziciek

lenkaoravcova
23. jan 2011

@nivejka No ja som s tym chudnutim prave zacala, ale len pohybom chodim na tu zumbu 2 krat do tyzdna, dam vam potom vediet, ci pomohlo 🙂

lenkaoravcova
23. jan 2011

@malemimi Lenka Oravcova 🙂

lenkaoravcova
23. jan 2011

@sofia2008 Ja zarabam cez den 120 vody a na noc 150 🙂

ziza55
23. jan 2011

@lenkaoravcova ahoj juuuj tak nech sa ztej choroby...resp prechladnutia cim skor dostanete a aku idete kupovat autosedacku od 9kg?daj nejaky tip 😉 my sme mali vcera taku hroznu noc aj bol zahlieneny...ale dnes napodiv nicnic..a spal od20tej do5tej..tak som sa aspon vyspala..nemate doma suchy vzduch?lebo mi hrozne..a vcera som zabudla zapnut na noc zvlhcovac tak mozno aj preto sa rano dusil s hlienmi..h,m 😒

11dara
23. jan 2011

dobre rano baby,hurinka gratulujem ku 4 mesiacom sikula ta tvoja kocka.môj drobec uz tiez robi brusaky 😀 .zacali ste chudnucu maniu?ja sa tiez uz druhy tyzden snazim dodrziavat 90-dnovu dietu,ale ze by mi to islo sa ozaj neda povedat ☹ .

ziza55
23. jan 2011

@hirunka jeeej super aka sikulka..ja sa troska bojim ci je to ok...ten moj maly lenivec nechce dvihat hlavicku..vydrzi ju mat dvihnutu mozno5sek a odpadne a potom uz nevladze 😒
baby a ked mate normalne deti na rukach tvarou k sebe tak drzia hlavicku uz uplne same..ze staci drzat za chrbatik iba?

11dara
23. jan 2011

no môj si drzi pekne hlavicku sam,ale niekedy si nou hadze do stran 🙂 .

ziza55
23. jan 2011

@me akde ste si kupili bytik?

ziza55
23. jan 2011

@me no ja musim klopklop zatial co sa vlasov tyka...ani nepadaju moc..iba minimalne co som fakt prekvapena..lebo pred tehu to bola katastrofaaaaaaaaa

sofia2008
23. jan 2011

@lenkaoravcova dakujem za odpoved 🙂

lenkaoravcova
23. jan 2011

@ziza55 no od 9-15 uz mame teraz ju ma starsi syn MAxi COsi Pearl, je vazne super aj ked draha a teraz sme kupili od 15-36 kilo, ROMER nakoniec

hirunka
23. jan 2011

@ziza55 dakujeme a kazde babanko je ine............moja mala sa velmi skoro naucila drzat hlavku

me
23. jan 2011

@hirunka - gratulujeme

@ziza55 - môj drží pekne hlavičku, a aj na brušku "pásť baránky" sa mu páči, vychutnáva si novú polohu, na chrbáte ho to už moc nebaví, buď sa otočí na bok, alebo ho dám /pod dozorom / na bruško

my máme domček, starší prerobený

hirunka
23. jan 2011

@11dara dakujeme

hirunka
23. jan 2011

@me dakujeme

emily327
23. jan 2011

@hirunka dobre ranko a vsetko najlepsie 😉 sikovnica mala 😉 Aj nasa krasne drzi hlavicku a taha sa, ked jej dame prsteky do sedu. Ale je to este skoro, tak len sem tam to robime.

@lenkaoravcova skore uzdravenie prajem. My sme uz dufam prekonali nasu prvu nadchu. Hoci sme jej rano este odsavali sopliky lebo jej stekali, ale asi preto,ze bolo v izbe teplejsie ako zvykne byt. Chuda stale pri tom hrozne place ☹

@11dara coze? uz dietu? Predpokladam,ze nekojis 😉 Ja som nikdy tieto diety neuznavala. Lebo mam z nich pocit,ze to treba potom drzat cely zivot, lebo ak po tej diete zacnes normalne jest, mas to vsetko spat 😢 Myslim,ze trosku pohybu, cvicenia na partie, ktore nam zenam robia problemy - brucho, zadok, stehna, boky a netreba ziadne obmedzovanie sa v jedeni 😉 Samozrejme plati, ze viac treba vydat ako prijat 🙂 A co je este overene, ak chces schudnut, tak kazde rano na lacno minimalne 30 minutovy beh a za 2 tyzdne uvidis vysledok 😉 A mozes papat normalne 😉

emily327
23. jan 2011

@ziza55 malinka uz krasne drzi hlavicku sama. Ale ja jej este pre istotu tu ruku sem tam davam, lebo ona sa posledne dni prehyba do takeho prutika a hlavku ma zaklonenu a ked sa hybe, bojim sa,ze si zlomi krk 😀 Ale inak krasne drzi sama.Neboj aj Patrik coskoro bude 😉 Len ho treba na to brusko aspon 1 krat za den davat aj na tych par sekund 😉 Sonicke sa tiez nepacilo na brusku predtym a teraz by tam bola stale. A co sa vlasov tyka, tak je super,ze ti nepadaju. Mne nepadali v tehu a teraz ano. Priroda to vie dobre zariadit 😉 Ak by ti padali aj teraz ako pocas tehu, tak co by si mala na hlave?? 😉

hirunka
23. jan 2011

@emily327 dakujeme

emily327
23. jan 2011

@lenkaoravcova myslis,ze maly bude mat za 2 mesiace 9kg? Ved deticky az skoro rocne maju tolko 😉

letty86
23. jan 2011

ahojte 😉
rada si vás občas prečítam, ale píšete rýchlosťou blesku, tak nestíham, až dnes 😵 . Aj ja mám doma októbrového drobčeka, narodil sa 13teho a rastie ako z vody 😵
Riešime podobné problémy, tak ak vám to nebude prekážať, rada sa k vám pridám, teda aspoň občas 😵

emily327
23. jan 2011

@letty86 vitaj medzi nami 😉 napis viac o tvojom oktobrovom drobcekovi 😉