icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
23. jan 2011

@letty86 - ahoj 🙂

letty86
23. jan 2011

@emily327 ďakujem 😵
synček sa volá Marcel, voláme ho Maťko a oproti dcérke je to spokojnejšie a pokojnejšie bábo 😵, možno je to aj tým, že pri druhom je človek skúsenejší a navyše dcéru trápil reflux, tak sme si užili ☹
Pôrod bol rýchly, keby som vedela, že to bude také fajn, ani sa nebojím 😀 , mal 3200 gramov a 51 cm. Zatiaľ ho kojím, tak som rada. V noci sa zobudí o 2hej a o 5tej, tak sa aj celkom slušne vyspím 😵
V stredu nás čaká očkovanie, už teraz ma z toho bolí brucho 😒, aj pri dcérke som mala z toho stres.
Dávate očkovať proti rotavírusom, ja som sa rozhodla, že nie, tak snáď robím dobre 😕

letty86
23. jan 2011

@me 🙂 ahoj

yvett14
23. jan 2011

@11dara čertík je fakt krasnučký-zlatučký

yvett14
23. jan 2011

@mona777 jéééjda tak toto je aktualna foto!! krasnučký ste

yvett14
23. jan 2011

@vejinka alebo moja tiež su tam tie kupela Lúčky nie? sa mi zdá že oni maju aj vikendoví pobytz a tam je samá príroda - hory? je tam pekne a maju tam aj vonkajšie bazeny.

yvett14
23. jan 2011

@mona777 kde máš dievča tie tuky? vobec nič nevidno!! mať tvoju postavičku tak skáčem ako kobyla!! 🙂 🙂

yvett14
23. jan 2011

@hirunka gratulujeme k 4 mesiačikom, nás za 2 dni čakaju 3 mesiačiky.!! 😅 😅 😅

lenkaoravcova
23. jan 2011

@emily327 tak ved teraz ma skoro 7 ale asi nebude no nevadi, prvy syn mal tiez 7 kilo ked sme ho tam dali. Takze snad v pohode.

yvett14
23. jan 2011

@lenkaoravcova Zlatíčko ked si dám do fcb tvoje meno tak mi ukáže zo 10 Leniek Oravcových

yvett14
23. jan 2011

@letty86 vitaj moja, tešíme sa

11dara
23. jan 2011

@yvett14 -dakujem 🙂 ,@emily327 -kojim a mliecka mam chvla bohu dost,moj krpec je riadny jedak.ale to je dieta ze môzes jest vsetko len kazdy den to kombinovat inak.mam ju odskusanu a u mna funguje narozdiel od cvicenia-to sa fakt neprinutim ani za svet.a behanie by bola moja smrt 😀 .

11dara
23. jan 2011

inak aj mi uz mame novu autosedacku od 9kg,len sme tam krpca zatial nedali ale uz ma 8kg tak to chcem vyskusat 🙂 .vo vajicku bol neskutocne natrepany a nervozny a ze je do 13kg 😅 .

hirunka
23. jan 2011

@yvett14 dakujeme aj vam gratulujeme

tanija133
23. jan 2011

@me A aka sampon teraz pouzivas? ja som pouzivala Gliss kur, a par krat som si dala taky na vyrovnanie vlasov, aaasi ta zmena samponu mi to sposobila, a teraz nie a nie prejst.... 😒

tanija133
23. jan 2011

@lenkaoravcova Tak predsa si to bola ty...... ☹ a pekne sa liecte a netulajte sa po shoppingoch 😀 Pocula som ze tie Romery su asi najkvalitnejsie autosedacky, asi aj my ju neskor kupime, krpaty je vo vajci tiez uz len tak, tak... 😉

tanija133
23. jan 2011

@letty86 ahoj, vitaj medzi nami... 🙂 Ja som sa tiez rozhodla neockovat proti rotavirusom.... 😉

malemimi
23. jan 2011

@emily327 no to je ok 37. Ale ak by si si malou nebola ista,ci je v poriadku, zajdi k pediatrovi. Ale asi ked hladas ineho, tak nepojdes... No drzim palce, ja by som tiez hned menila.... si si ista,ze si to napisala spravne to slovicko po anglicky? nemalo to byt laughing? - Lebo ked si to prelozis, tak je to,ze jed som videl tie fotografie, isiel som sa popukat od smiechu
no v pondelok sa pôjdem opýtať tej novej pediatričky či nás vezme...tak by som sa jej aj opýtala potom ak nás zoberie
a neviem to jedna napísala tak preto som sa pýtala ..aha dik teda 😀

@zuzana_m hmm no netuším vyzerá to ako modrina?

tanija133
23. jan 2011

@ziza55 Mojmu krpcovi sem tam lieta hlavicka, ale vacsinou je uz pekne drzi.... 😉

malemimi
23. jan 2011

@vejinka super foto...!!!! 😀 😀

tanija133
23. jan 2011

@hirunka Blahozelame k 4 msiacikom.... 🙂

tanija133
23. jan 2011

@malemimi A ty sa tulas cely vikend? 😀

malemimi
23. jan 2011

@emily327 ja neviem s čoho ale mne sa začali strašne nalievať...asi budem zase musieť odsávať som musela malú zase v noci zobudiť 😉

malemimi
23. jan 2011

@hirunka gratulujeme k 4 mes !! 🙂
@ziza55 Zuzka ak by úpediatrička povedala že už by mal neviem čo robiť alebo že by sa jej to nezdalo vtedy je to zle a asi by poslala na vyšetrenia ale aj dnes na masáži nám povedala že napr nie je dobré zdvíhať deti za ručičky do sedu že sa tým krivý chrbtica a nie je to správne že dieťa sa aj tak prvý krát neposadí z ľahu do sedu ale najprv sa dá na bok a tak sa pomaly zdvihne...( povedala že je to reflex toto priťahovanie sa a že doktori to len skúšajú či má ten reflex ) je to podobný reflex ako keď dieťa má zovretú pästičku
fakt bolo to zaujímave dnes na tej masáži...!!

@letty86 ahoj vítam ťa tu...

malemimi
23. jan 2011

@letty86 no tak super že pôrod bol OK ! 🙂
aj mne tak malá super spí... 😀
no si predstv že ja som tu každú ukludňovala že nech nestresujú že ja som v poho a v ten deň ma bolela hlava a som mal 37,4 a potom ako sme prišli domov nič 😀 😀 sa čudujem že sa mi mrcha nespustila 😀
ja nedávam proti rotavirusom ...
@tanija133 ? myslela si kde sa túlam celý vík?

nivejka
23. jan 2011

@lenkaoravcova ....jasne,že si nemohla vedieť,že zháňam nosič aaaa-- ved ja aj som mladučká 😀 ---len mi nejako krížiky podskočili 😀

nivejka
23. jan 2011

ahojte kamošky.... 🙂 🙂
ste sa zblázdnili??--skoro mi oči vypadli--niesom tu 1,5dňa a toľko ste toho popísali,že až!! 😉
my sme včera od rána maľovali spálňu--no des!!....z modro-fialovej na čisto bielu---a to bolo o nervy!!!
z mm sme dnes ako dobitý--ešte dnes sme kompet upratali a krásne to dýcha čistotou--nachápala som-kde sa toľko špiny zobralo 😠 ......ešte som k tomu aj mrchu dostala a dosť silnú ☹
tak ale spálňa je hotová a mm trošku vybehol z malou na prechádzku 🙂
k tomu vareniu--ja varím bohužiaľ--ale veru ma to už nebaví--hlavne vymýšľať 😖 --ked poradia hned je to o inom...varím tak na etapy---Lili chvíľočku pozoruje naše akvárko--naše kapre 😀 ...a tak ja rýchlo niečo zbúcham 😉

jana_toky
23. jan 2011

ahojky kocky, tak teraz ked pozeram kolko ste toho napisali, mozem definitivne skonstatovat, ze uz vas nestihnem precitat, tolko sem pisete 😒 .
My sme sa prave vratili z prechadzky, hrozna zima je, brrr 😅 .
Sme zacali chodievat kazdy den na vychadzky, je to dobre aj na chudnutie, baby, co s tym mate problem. Inak ja uz mam len kilo navyse oproti povodnej vahe 🙂 , mama 56kg.
Varit moc nestiham, vacsinou ked Adamko spi, alebo po veceroch, sem-tam aj mm navari a mam na 3 dni 😉 .

Inak sa mame fajn, az na to, ze sme opat vyhadzany ☹ , tentoraz su to take suche fliaciky po rukach a uz sa to trochu objavilo aj na chrbatiku a hrudniku ☹ . Ja sa takychto veci snad uz nezbavim ☹ .
Rastieme ako z mliecka, ved uz mame za sebou 3 mesiaciky. Adamko stale slinta a uz konecne sem-tam aj hracku chyti na chvilocku do rucky 🙂 . Ale chce sa dost casto nosit ☹ , tak mam co robit s vahou cez 6 kilo ☹ , tiez dobre na chudnutie, normalne posilovna. 😀

jana_toky
23. jan 2011

@hirunka
vsetko najlepsie Allesia 🙂

mona777
23. jan 2011

@tanija133 ahoj, dakujeme, tak teda tí gréci okupujú všetky stavby naokolo a znepríjemnujú život ostatným - ved majú penazí, hnusáci 😠