icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
23. jan 2011

@yvett14 už som písala vejinke že to som sa zámerne odfotila tak aby nebolo vidiet že som tlstá - pred tehotenstvom som nosile 36ku niekedy 38 a teraz neoblečiem na kozy ani 44 😢 😝

mona777
23. jan 2011

@nivejka modro fialová spálna mohla byť super, čierno biela - to je hypermoderné také nemusím, prečo ste také pekné farby zrušili 🙂

mona777
23. jan 2011

@yvett14 ty si dobrá, že skáčem ako kobyla 😀 😀 😀 😀 😀

lenkaoravcova
23. jan 2011

@yvett14 tak mi daj tvoje meno a ja si ta najdem 🙂

lenkaoravcova
23. jan 2011

@tanija133 maxi cosi a romer su na rovnakej urovni aj ked maxicosi vyhrava testy autosedaciek, romer nie

lenkaoravcova
23. jan 2011

@nivejka no tak to mne je jasne ze si mladucka ale tak max 25 ze? 🙂

mona777
23. jan 2011

@lenkaoravcova tá maxi cosi je akože najlepšia značka ? mam si hladať autosedačkou v tejto značke alebo aj kočík?

zuzana_m
23. jan 2011

@malemimi nie moja, to take bodky,menšie aj väčšie take fialovo modre ....som myslela že modrina ale ma to roztrusene po nožke 😕 😨

letty86
23. jan 2011

dakujem za privítanie, kočky 😉
my máme maxi cosi rodi xr pre staršiu dcérku a som tiež veľmi spokojná 😉

yvett14
23. jan 2011

@mona777 ale ja to myslím vážne že máš fajn postavu, ked máš 36 to si ako dievčatko, takto vyrerá žena!!!! no ja mám na prsiach 46 a by riti 52 tak si vieš predstaviť!! vyzeráš fajn, menila by som hned s tebou a bola by som happy 😀 😀 😀

yvett14
23. jan 2011

@mona777 no to určite by som skákala!! vobec nie si taká ako píšeš!! super postavička a super háááro!! a sa nečuduj za tu 44 v prsách ved máš mimi!! neeee 😀 😀 😀 😀 😀

lenkaoravcova
23. jan 2011

@mona777 no autosedacky podla testov urcite a vcera ked sme boli u toho znameho v detskom v hlohovci tiez vravel ze maxi cosi alebo romer, su drahsie, ale myslim si, ze na bezpecnosti tedi setrit netreba. A nemas kocik? ja mam aj kocik maxi cosi a som maximalne spokojna, ale tak kocikvo je kopec dobrych a kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂

yvett14
23. jan 2011

@lenkaoravcova Iva Sliacka méééno mééé!! a kto chce som na fcb!! 😎 😎 😎

mona777
23. jan 2011

@lenkaoravcova ja mam trojkombináciu ale nepáči sa mi to - chcela by som to predať. Ale teraz som našla že testy autosedačiek v roku 2010 vyhralo aj Kiddy fix a Kiddy Energy Pro - a tá teda vyzerá krásne: http://www.babytrend.sk/kiddy-autosedacka-kiddy...

mona777
23. jan 2011

@yvett14 no to áno ale ja mam aj na chrbte asi kozy najnovšie 😀 😀 tam sa mi to nejak uložilo 😝

mona777
23. jan 2011

@mona777 tu sú testy autosedačiek http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2862-Novy-test... - na manipuláciu vyhráva ten čo som napísala - Kiddy energy Pro

yvett14
23. jan 2011

@mona777 moja ja mám v kupelni zrkadlové tapety tak si vieš predstaviť tu kritiku s mojej strany ked sa idem sprchovať, pekného slova tam ani nepočuješ!! ale od pondelka začinam chudnuť, neviem ako ale začnem s pitným režimom!!

mona777
23. jan 2011

@yvett14 tak vela zdaru, ja si to hovorím každý pondelok 😀 😀 😀

yvett14
23. jan 2011

žienky mám doma zostaté prsné vložky FIXIES z 30ks tam je nejakých 16ks, tiež ortopedický dudeľ silikonový, a ak chcete aj kanavit možem poslať, nič za to nechcem, vám to pomože mne je to nanič. tak ak chcete napište. pošlem to v krabičke od FIXIES.

yvett14
23. jan 2011

@mona777 ja som si povedala že ten pondelok už raz musi prisť!! mm má doobeda tento týžden tak aj na zumbu v stredu pojdem, ja sa musim rozhýbať!! strašné na mna pozreť, ako zápasník sumo!! 😠 😠 😠

hirunka
23. jan 2011

dakujeme baby

me
23. jan 2011

@tanija133 - no ja mávam lupiny, hlavne v zime mám strašne suchú pokožku na hlave a nedaj Boh si vyfúkam vlasy fénom - no horor, ale s tým headandshoulders tak to fakt, ten mi to spraví vždy, no a teraz som to posrala, lebo som si vyfúkala vlasy + headandshoulders a tu je výsledok, totálne lupiny + chrastičky.
Teraz používam na striedačku revalid / na vypadávanie vlasov / a pantene proti lupinám + si tam nakvapkám pár kvapiek austrálskeho olejčeka, vraj je aj na lupiny dobrý

lenkaoravcova
23. jan 2011

@mona777 len ma iba minimalne polohovanie nato si davaj pozor, take male deticky si este velmi radi zdriemnu v aute, a ked sa to neda dat do lahu bude im padat hlavicka, mne sa na tych autosedackach zda divne ze nema 5 bodove pasy, neviem. A aky mas kocik ze nie si spokojna?

yvett14
23. jan 2011

@lenkaoravcova no ja ked idem 30 km tak mám vajco ale ked idem na dlhšiu cestu mám prenosnu tašku a tam pekne leži a buvká

yvett14
23. jan 2011

tu som našla ešte tie Lúčky - na tu letnu dovolenku http://www.apartmanlucky.sk/lucky.html

me
23. jan 2011

@yvett14 a to môže byť v taške, veď autosedačka je povinná, či nie?

yvett14
23. jan 2011

@me ja som ju používala od narodenia kým malá bola v zavinovačke, a chvála Bohu , nestretli sme policajtov ale mne vraveli že može byť ked je malé riadne zaistené. ja som ju vždy zapásala 2 pásmi vzadu a ak by aj niečo policajti tak bola zabezpečená a syn vzadu. ja ked idem aj sama v aute mám malu vo vajičku už ale vzadu, bolim sa ju dať dopredu. predsa vzadu je viac chránená a sedačke.

me
23. jan 2011

@yvett14 - aj my dávame vajíčko dozadu, buď je pri ňou dcérka, alebo ja, ja totiž nešoférujem, lebo som posero, už 14 rokov mám vodičák a asi 7 rokov nejazdím, teraz mám strach a strašne ma to serie, že som taká krava, prepáčte za výraz ale fakt ma to štve,

yvett14
23. jan 2011

@me ved ked si vezmeš tak aj vanička s kočíka može do auta len musi byť istená, nie?? chcela som to napísať do Ako to nespackať ale neviem sa tam dostať.

malemimi
23. jan 2011

@zuzana_m hmm konzultovať s pediatričkou...