icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

aduska82
24. jan 2011

@malemimi dakujem

hirunka
24. jan 2011

caute baby chcem sa s vami poradit............malinka ma suchu hlavku myslim ze su to tie mliecne chrasty aj som jej kupila samponik od babé na mliečne chrasty, mam jej to po kupkani aj vycesavat?

mircova
24. jan 2011

@aduska82 vitaj medzi nami, napíš nám viac o Tomasovi 😉

vejinka
24. jan 2011

@hirunka ahoj ja to kupim zajtra ale asi sa to pouziva klasickyjak sampon a vycesavat to nebudem lebo to ma na fontanele to sa bojim

aduska82
24. jan 2011

Tomasko sa narodil 24.10. po 11dnovom prenasani a dvoch vyvolavackach 🙂 4260g a 54cm. som si myslela ze druhy porod bude lahsi ale nebol...pri zasivani som kricala ze uz ma tam nikdy viac neuvidia..ale stalo to za tu bolest..maly je zdravy a krasny sa ho nejdeme dobozkavat 😀 😀 😀

vejinka
24. jan 2011

@aduska82 vitam ta tu...podobne miery jak moj mladsi junak 😉 a tiez som kricala ze nikdy viac no mna bolelo nielen zasivanie ale aj o tyzden na to presivanie 😔

jana_toky
24. jan 2011

@hirunka
ahojky, my uz sa trapime s mliecnou chrastou dost dlho.
Od lekarky mame Kerasal, ale to moc nepomahalo. Vyskrabkavat treba, len pozor na fontanele. Ale urcite sa toho zbavuj skrabkanim resp. vycesavanim kefkou, lebo pokozka potrebuje dychat.
Teraz sme pouzivali od Bioderma ABC Derm Babysquam a dost to pomohlo (14eur), uz ma len take male supinky sem-tam, ziadne chrasticky a vycesavam este stale sem-tam
😀 .
Drzim palceky, nech vam to cim skor zmizne 😉

jana_toky
24. jan 2011

@aduska82
Tak vitaj aj s Tomaskom medzi nami 😉

vejinka
24. jan 2011

@jana_toky ake to mal? do zlta? my to mame take malinke len na prednej fontanele ale biele

emily327
24. jan 2011

@ziza55 nie nie to treba ist si pre tlacivo, vyplnit a podat. Boli sme preto na obecnom urade.

aduska82
24. jan 2011

dievcata dakujem pekne za privitanie...dneska maleho ockovali tak kazdu chvilku nazeram na neho..ale zatial klop klop je v poriadku

vejinka
24. jan 2011

ozaj baby aj vase deti maju po ockovani v mieste vpichu taku hrcu??

vejinka
24. jan 2011

sakra musim ist 😒

tanija133
24. jan 2011

@cukruska1920 ahoj , moj malinky chrapcal, ked mal sopliky, a tie treba odsat, ktore idu, a ktore nejdu nevadi, tie prehltne ale nie su nebezpecne.....A chrapcal este ked mal mliecko v nose...tiez sa da odsat... Taketo su moje skusenosti s chrpacanim, podoba s avase chrapcanie na toto?

tanija133
24. jan 2011

@ziza55 ano , t o chodia seky na zaplatenie dane z nehnutelnosti ...A s tymi vlasmi ti to urcite prejde, je to kojenim, ale vraj to trva tak 2 mesiace to vypadavanie vlasov.... 🙂

cukruska1920
24. jan 2011

@tanija133 vies co..on chrapci tak ako keby mal plny nos soplikov a tiez keby mal nieco v hrdle a nevie odkaslat... neviem co s tym ale doktorka mi povedala ze to same zmizne tak som zvedava...mam postielku vo vyvysenej polohe preistotu

tanija133
24. jan 2011

@aduska82 Ahoj medzi nami....A odkial si?

tanija133
24. jan 2011

@cukruska1920 To budu asi zadne sopliky, ktore nejdu odsat....Aj my sme to mali a aj som bola s tym u lekarky a povedala, ze vsetky deticky maju zadne sopliky a prehltaju ich,ale nie je to nebezpecne, prejde to same, ale aspon vzdy rano skus odsat.... 🙂 Ja som nevyvysovala pod hlavickou, al emozno mu to aspon pomoze lepsi estekat dolu hrdielkom.... 😒

cukruska1920
24. jan 2011

@tanija133 rano vzdy vysajem... zadne sopliky??? a to sa neda nijak odsat? ma to uz dlho

me
24. jan 2011

@hirunka - aj ja používam ten šampón, treba aj vyčesávať, jeho výhoda je, že zabraňuje opätovnému vzniku - čo asi aj je pravda, lebo my to máme celkom OK

@aduska82 - vitaj, presne to som si myslela aj ja pri druhom pôrode, aj som to isté kričala, i miery sú podobné 😀

tanija133
24. jan 2011

Ahojte dievcatka, moj maly Misiak v poslednej dobre tak dobre spi v noci, normalne nechapem, zaspava tak okolo pol 9 a uz 2 noci po sebe sa zobudil prvy krat az o 4 v noci,a potom sa este zobudi raz alebo 2 krat a vstava vzdy medzi 7 a 8. Celkom sa to da, normalne som uz aj vyspata a to je kojeny.....No ale vzdy ked ho chvalim ,tak mi nieco vzdy vyparati....
Je dobrucky, len to nosenie na rukach je niekedy dost namahave, odmieta lehatka , satky, nosice, v hojdacke iba spi doobeda, len nosit, hned ked ho polozim tak strasne kriky.... 😉 No a vo stvrtok idmee na ockovanie a poradnu, tak som zvedava tiez ako to zvladneme.... 😉

tanija133
24. jan 2011

@cukruska1920 No moj krpaty bol vtedy taky nachladnuty a mal to asi 4 dni, ze v noci velmi chrapcal, ale potom mu to preslo.....No ked tvoj to. uz ma dlho , tak neviem....Ano moja dr to vola zadne sopliky, a tie nejdu odsat, asi nieoc take ako hlieny u nas,....... 😉

tanija133
24. jan 2011

@me Dobry napad s tym tee tree olejcekom, na tie vlasy, ten mi pomaha fakt na vsetko, len ci mi potom tie vlasy nebudu tak smrdiet.... 😉

me
24. jan 2011

@tanija133 - nebudú, ja to používam už a nesmrdia, ja tiež milujem ten olejček, je fakt na všetko, v lekárni kúpiš aj šampón s týmto olejčekom Dr.Muller šampón proti lupinám

yvett14
24. jan 2011

@aduska82 vitaj medzi nami dievča!! popíš dačo o sebe a rodinke 😉 😉

yvett14
24. jan 2011

@aduska82 tak dnes máte 3 mesiačiky, gratulujeme !! 😀 😀 😀

aduska82
25. jan 2011

po vcerajsom ockovani zaspal maly o osmej vecer a zobudil sa o pol tretej...ale bol cely dokadeny 😀 celeho som musela prezliect...a rano zasa 😀 😀 ...zvladli sme to super..ale vecer som mu pre istotu dala nurofen.
@tanja133 Banska Bystrica
@me 😀 pri porode bol aj mm tak som sa ho pytala ci si to zopakujeme povedal ze toto mu stacilo 😀 😀
@yvett14 dakujeme...

malemimi
25. jan 2011

@aduska82 hihi presne na tú bolesť človek zabudne 😀 a pekné mieri 😉

@tanija133 no buď rada hihi 😀

@aduska82 gratulujeme k 3 mes! 🙂

malemimi
25. jan 2011

@aduska82 ste mali teplotku?
moja malá mala max 37,5 a nedávala som nič a prešlo to 😀
u nás v BA sneží

ziza55
25. jan 2011

@emily327 aha...a to aj vtedy ak sme kupovali byt pred 2rokmi?lebo min rok sme to podavali to danove priznanie a som myslela ze teraz uz dojde len sek