Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby kukáte ženský magazín davaju tAam o hemoroidoch a vraj tá fakta je najlepšia
ja sa poštím...a nemôžem ísť na WC lebo malá pije... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Chválime sa - dnes máme 3 mesiačiky!! hihi a sme spokojné!! 😉 😉
@malemimi ved to vravel že ked to je povrchové tak faktu a ked je to vo vnutri tak čípky, ale ja neviem čo mám lebo ked idem na stolicu tak ma len pichne a mám potom krv na papiery a ked vyjdem z WC tak od bolesti neviem ani chodiť!! tak či som si len žilu praskla alebo je to zlatá žila, neviem
@yvett14 hej hej ja neviem ako zistili či to mám aj vnútri ale asi pre istotu mi dávali tie čipky...
haha no mňa volali skôr Miška 😀 😀 lebo že keď som sa narodila tak som nie že plakala ale pištala 😀 😀 😀 a meno Diana mi vybral môj brat že keď nemá bratčeka tak aspoň meno chce vybrať mladšej sestričke 😀 😀
ale inak aj mne sa páči meno Diana nie je ani otrepané a je to celkom pekne, nie preto že sa tak volám ja to sa mi začalo páčiť keď sme čakali mimi ale neprešlo mi moje meno... 😀
@jana_toky Dam potom vediet o tom ockovani...
Spomalenie priberania som myslela u Zizinho Patka, to bola na nu reakcia, lebi ti nasi dvaja krpci rovnako boli tucni a priberali....A ona teraz pisala ze Patko ma 7000 g, tak to sme ratali ze to bude viac....preto som reagovala, ze snad s ato priberanie uz spomalilo.... 😉
Musim tu cestu vymylsiet nejako este dnes..., lebo bude horsie.... 😉
no na tie mliecne chrasty...........ze hodinku pred kupanim mam potriet hlavku, umyt a jemne vycesat...........je to nejaky olivovy olej s niecom miesa sa to v lekarni
@yvett14 - gratulujem, nepozerala som ten magazín - takže tá masť sa volá FAKTU?
@nivejka - čítala som, že detičky po pol roku už nepotrebujú v noci jesť, mali by už vydržať, prípadne jedno papanie, tak to skúsim tak ako keď som odstavovala staršiu, nedám jej zakaždým keď sa prebere prso, ale budem sa snažiť ju ukludniť cumlom a na rukách, riskujem prebratie, a pár nocí sa asi nevyspíme , ale malo by to zabrať, zvykne si a nebude vyžadovať každú chvílu, tak uvidíme, ale až po polroku,
holky čo mám robiť keď mi mm nechce dať auto a chcem ísť kuk na tu AJ zajtra ...koľko by ma vyšiel taxi pod prístavný most?

@nivejka
no, aj Adamko zacal vymyslat v noci. Uz to vyzeralo fajn a uz druhu noc sa budi kazde dve hodiny ☹