icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
25. jan 2011

@me vraj Fakta! ale nepozerala som to dlho, bol tam dr. a rozprával o tom, skus pozreť archív ja si to kuknem tiež a potom tam bolo o záclonách a ozdobách a o nevere!! zaujímavééééééé!!

mircova
25. jan 2011

@jana_toky aj náš malý mal tie fliačiky suché po nožičkách a potom aj na ručičkách cez deň som to natierala modrou indulonou a večer po kúpaní olivovým olejčekom a už to nemá 🙂

jana_toky
25. jan 2011

@tanija133
jasneeee 😀 , som to precitala zrychlika, sorac. A Misko ma kolko teraz?

aduska82
25. jan 2011

@yvett14 gratulujeme Dianke 🙂

11dara
25. jan 2011

ahoj kočky tak to očkovanie sme konečne zvládli a teraz dávame obklady 😅 .som rada že to má drobček za sebou.ziza-tiež nás očkovala do oboch nožičiek naraz,ale nepremeriava malého ani naša doktorka iba ho váži.
@yvett14 -gratulujeme ku dvom mesiačkom 🙂
@jana_toky -zlatučý drobček
baby s tým spaním je to aj u nás bieda a táto noc bola asi začarovaná ani mi sme nespali do 1hore potom 4xcickať a o zasa hore.niekedy mam problém udržať otvorené oči ako nap.aj teraz.ale u nas sú noci celkovo o minim 4xkojenie.me-neuč drobca v noci na ruky lebo ťa porazí,je som to robila keď mal malý laringitídu - bo som sa bála aby sa nedusil tak som robila všetko len nech moc nekričí a teraz tak mi treba ☹.
idem ja žehliť kým tu nezaspím,nemôžem dlho sedieť 😉 papa

jana_toky
25. jan 2011

@mircova
tak skusim aj ja tak nejako. Len olivovy olejcek nemozem, z toho sa nam vyhadze ☹
Inak normalne som nemohla zohnat v drogerii modru indulonu, myslis, ze mozem aj tou kamilkovou to natriet?

aduska82
25. jan 2011

jaaaaj maly nechce spinkat od rana spal dokopy 1.5hodky a teraz sa len hneva...

jana_toky
25. jan 2011

@aduska82
mne niekedy ani tolko nespi. Ale dnes uz 2 hosky, hupssss, uz sa budiiii, bezime papat 😲

ziza55
25. jan 2011

@malemimi na co chces ist kuk pod most?aj?to je co cica?

ziza55
25. jan 2011

@11dara maly spi...ja obklady este nedavam nemal to tvrde..uvidime ked vstane..ale ako citam skoro kazdeho ockovali naraz obidve vakciny..neviem preco nas nie..hm

malemimi
25. jan 2011

@11dara je super že tomáte za sebou 🙂
@ziza55 tam je AJ chcem tam chodiť s malou AJ-anglina

aduska82
25. jan 2011

no tak uz spinka uvidime dokedy 🙂 ...

yvett14
25. jan 2011

@ziza55 miláčku v ženskom magazíne dnes dávali o záclonách, ty si spomínala že chceš, a tiež o ozdobách čo sa oplatí kupiť aby pekne držali 😀 😀 a hlavne ako ich prať aby boli biele a čo dávat aby nestratili farbu atd.. vela rád dali k záclonám

letenka
25. jan 2011

@jana_toky krasne fotocky...a ako pozeram, tiez mate brindacik stale na sebe 🙂

aduska82
25. jan 2011

no a uz je hore ☹ ...tak ideme vonku cestou zoberieme dceru zo skolky...

malemimi
25. jan 2011

holky dokedy môže mať miernu teplotu min týždeň sme boli na očkovaní v ten deň nemala a na druhý deň mala 37,5 a potm tie dni len 37,1 a potom nič a dnes len tak som jej odmerala a mala 37,1 môže to niečo znamenať?

ziza55
25. jan 2011

@yvett14 aano?no sakra ..skoda ze som nepozerala 😖 😨

lenkaoravcova
25. jan 2011

@tanija133 Si sikula to zvladnes, najlepsie ist cez den to by to uz malo byt posypane, ked prestane znezit 🙂 Ja tiez jazdim sama s oboma malymi, neviem si predstavit, ze by som nemala auto na materskej lebo to mi dava absolutnu slobodu 🙂

jana_toky
25. jan 2011

@letenka
vdaka
ano, podbradnik vobec nedavam dolu, dokonca ani v noci niekedy nie, lebo Adamko stale riadne slinta 😝

jana_toky
25. jan 2011

@malemimi
moze, ale aj nemusi, netreba robit paniku. Skus viac vetrat a malu moc nebabusit, uvidis, ze zajtra bude teplotka prec 😉

jana_toky
25. jan 2011

@11dara
aj vy uz to mate za sebou, jojjjj, uz aby sme aj my mali a bez teplotky a spol. 😀

lenkaoravcova
25. jan 2011

@me no hlavne pozor na nocne kojenie ked uz budu zubky, moja kamoska kojila maleho do dvoch rokov, a v noci sa budil, vzdy este aspon dvakrat cucol si a spal dalej. teraz bude mat 3 roky a uz ma vytrhnute dve dvojky chudak, zubar povedal, ze tie zuby ma pokazene jednoznacne z nocneho kojenia, lebo ze sa netvoria sliny a tym padom sa mu to usadzalo na zuboch ☹

jana_toky
25. jan 2011

@ziza55
Zuzka, nevies co je s Martou, uz som ju tu nevidela ani nepamatammmmmm? 😀

lenkaoravcova
25. jan 2011

@hirunka ahojky uz si skusala prikrmy?

jana_toky
25. jan 2011

Baby, od zajtra je v Billa akcia na Pampers - vsetky druhy, za 10EUR. Je to tusim len do konca mesiaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉

jana_toky
25. jan 2011

@jana_toky
Baby, od zajtra je v Billa akcia na Pampers - vsetky druhy, za 10EUR. Je to tusim len do konca mesiaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.billa.sk/ponuka/letaky/aktualny-hlav...
😎

me
25. jan 2011

@lenkaoravcova - to vážne s tými zubami, lebo moja malá má otrasné zuby, a kojila som ju do 16 mesiacov, žeby to súviselo? ☹

lenkaoravcova
25. jan 2011

@me no ja len vravim co im povedal doktor ze to je z toho ze dieta by uz malo prespat celu noc, lenze kojene deti to maju ako cumel a preto pytaju aj v noci a tak sa to mlieko cez noc usadza na zuboch co skodi ☹

lenkaoravcova
25. jan 2011

@me a to este som zabudla ze sladkosti jej maly nikdy nejedol a uz je strbavy chuda

hirunka
25. jan 2011

@lenkaoravcova pisala som ti aj na fb ale pisem ti aj tu............ano skusala som prikrmy........davam mrkvicku aj v nedelu mala aj vcera mala a tak jej chutila mlaskala jedna radost........dnes som jej nedavala ale budem jej davat..........keby to vedel pediater tak ma asi dorazi ale kaslem na neho