icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
25. jan 2011

@nivejka
no, aj Adamko zacal vymyslat v noci. Uz to vyzeralo fajn a uz druhu noc sa budi kazde dve hodiny ☹

jana_toky
25. jan 2011

@tanija133
Pocuj, to pocko je hrozne, ale radcej chod dnes, este za svetla pekne pomalinky.
Zajtra a pozajtra ma byt vraj este horsie ☹ ☹
Dajte si pozor na cestach.

malemimi
25. jan 2011

@jana_toky to je tá sebeora len na inom telíčku mi to máme pod brado ua na líčku a kožná nám dala liola fett a takú zarobenú na noc ešte

jana_toky
25. jan 2011

@malemimi
aha, to fakt. Aj pod bradou okolo krku ma take cervene, myslis, ze je to tiez ono?

nivejka
25. jan 2011

@malemimi ...to bolo na tú petržku,čo si sa pýtala..hihi

yvett14
25. jan 2011

baby kukáte ženský magazín davaju tAam o hemoroidoch a vraj tá fakta je najlepšia

malemimi
25. jan 2011

@jana_toky no nám to povedala kožná...

malemimi
25. jan 2011

@nivejka i skrz tu AJ 😉

malemimi
25. jan 2011

ja sa poštím...a nemôžem ísť na WC lebo malá pije... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

malemimi
25. jan 2011

@yvett14 ja som mala tu faktu a prešlo mi to a v nemocnici mi dávali aj čípky

yvett14
25. jan 2011

Chválime sa - dnes máme 3 mesiačiky!! hihi a sme spokojné!! 😉 😉

malemimi
25. jan 2011

@yvett14 jeee gratulujeme menovkyne 😉

yvett14
25. jan 2011

@malemimi ved to vravel že ked to je povrchové tak faktu a ked je to vo vnutri tak čípky, ale ja neviem čo mám lebo ked idem na stolicu tak ma len pichne a mám potom krv na papiery a ked vyjdem z WC tak od bolesti neviem ani chodiť!! tak či som si len žilu praskla alebo je to zlatá žila, neviem

jana_toky
25. jan 2011

@yvett14
ja som si dala minuly tyzden 4xcipky Faktu a uz to neboli ani nekrvaca. Aj ked vcucnut sa to nevcuclo 😀

yvett14
25. jan 2011

@malemimi zavše ked menujem maličku po mene tak si spomeniem na tvojich rodičov že určite aj teba tak volali!! sranda!! 😀 😀 😀

jana_toky
25. jan 2011

@yvett14
gratulujeme 😀

mona777
25. jan 2011

@yvett14 všetko najlepšie prajem - vela zdravíčka Dianke

jana_toky
25. jan 2011

@yvett14
ja som mala podobny problem, to je asi vnutorna zlata zila, skus tie faktu capiky... 😉

jana_toky
25. jan 2011

uz chvilocku udrzime hracky a hlavne vsetko chceme ochutnat 😀 .
A kazdy den cvicime zdvihanie hlavicky 🙂

tanija133
25. jan 2011

@mona777 pridem ,nejako to vymyslim.... 😉

mircova
25. jan 2011

@ziza55 tá vaša detská je fakt dáka divná 😒 😠 ale to je aj naša, ale minule tam bol manžel pre recept a neviem,čo im povedal a odvtedy sa správa milo (totálana zmena).........sme chceli tiež odtial zobrať kartu, tak možno pýtal kartu ja neviem, nechce mi povedať 😉

malemimi
25. jan 2011

@yvett14 hej hej ja neviem ako zistili či to mám aj vnútri ale asi pre istotu mi dávali tie čipky...
haha no mňa volali skôr Miška 😀 😀 lebo že keď som sa narodila tak som nie že plakala ale pištala 😀 😀 😀 a meno Diana mi vybral môj brat že keď nemá bratčeka tak aspoň meno chce vybrať mladšej sestričke 😀 😀
ale inak aj mne sa páči meno Diana nie je ani otrepané a je to celkom pekne, nie preto že sa tak volám ja to sa mi začalo páčiť keď sme čakali mimi ale neprešlo mi moje meno... 😀

tanija133
25. jan 2011

@jana_toky Dam potom vediet o tom ockovani...
Spomalenie priberania som myslela u Zizinho Patka, to bola na nu reakcia, lebi ti nasi dvaja krpci rovnako boli tucni a priberali....A ona teraz pisala ze Patko ma 7000 g, tak to sme ratali ze to bude viac....preto som reagovala, ze snad s ato priberanie uz spomalilo.... 😉
Musim tu cestu vymylsiet nejako este dnes..., lebo bude horsie.... 😉

hirunka
25. jan 2011

no na tie mliecne chrasty...........ze hodinku pred kupanim mam potriet hlavku, umyt a jemne vycesat...........je to nejaky olivovy olej s niecom miesa sa to v lekarni

tanija133
25. jan 2011

@malemimi A ked kojis, a potrebujes curat, ako pri tom stihas aj pisat???? 😀

malemimi
25. jan 2011

@jana_toky jee no zlatučký! áno už sú v takom veku že všetko dávaju do ústočiek 😀 😀

tanija133
25. jan 2011

@yvett14 Blahozelam Dianka, je taka krasnucka.... 🙂

tanija133
25. jan 2011

@jana_toky Krasny , zlatusik Adamko..... 🙂

malemimi
25. jan 2011

@tanija133 no vidíš haha 😀 mala som ju na vankúši a jednu voľnú ruku tak sa dalo

me
25. jan 2011

@yvett14 - gratulujem, nepozerala som ten magazín - takže tá masť sa volá FAKTU?

@nivejka - čítala som, že detičky po pol roku už nepotrebujú v noci jesť, mali by už vydržať, prípadne jedno papanie, tak to skúsim tak ako keď som odstavovala staršiu, nedám jej zakaždým keď sa prebere prso, ale budem sa snažiť ju ukludniť cumlom a na rukách, riskujem prebratie, a pár nocí sa asi nevyspíme , ale malo by to zabrať, zvykne si a nebude vyžadovať každú chvílu, tak uvidíme, ale až po polroku,

malemimi
25. jan 2011

holky čo mám robiť keď mi mm nechce dať auto a chcem ísť kuk na tu AJ zajtra ...koľko by ma vyšiel taxi pod prístavný most?