Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@tanija133 no to si dobre vymyslela s tou dofcou hehe 🙂 my ideme s kamskou a s jej muzom a malym oni boli minuly rok presne tak v maji ako ideme teraz a vraveli ze super, ze v mori sa kupali a aj maly uplne bez problemov a ze akurat vecer bolo chladnejsie ale ze to bolo prijemne a urcite chcu ist zase v maji, ze v sezone je to brut ze masovky vsade 🙂
@cukruska1920 haha moja ja mám taku susedu že vysávala ráno o 8mej a o 9 začala niečím báchať ako rezne tlkot, tak a ked som jej nedávno povedala ohladom buchotania a dupotu a vrieskania tak ma poslala do p..... tak ju serem a poslala som ju aj ja a mm povedal že stretneme sa na sude za osočovanie, pracka a bucha dalej aj s 8 a 5 ročnými detmi, odstrelila by som ju!!!
@tanija133 tak ano inde je 130, po druhom 120, ale tak mne uz aj to pride vela,
@lenkaoravcova v sheratone to stoji 150eur a v zabiatku myslim tak isto..nie?tak super ked si pamatali oliverka a pockaj ako budu v soku ked uvidia lea..ze taky isty...chichi 😉
@lenkaoravcova jasne za to plavanie je to vela prachov...aj keby to bola 100vka...ale zas usetrime inde...kupime o par hraciek menej a ja si nekupim na seba ale radsej dam drobcovi nech vyskusa 😉
Baby, vy čo máte dve a viac detí, stíhate to? Venujete sa dostatočne aj tým druhým deťom, lebo ja mám niekedy strašné výčitky, že nemám toľko času na malú, snažím sa a aj si poviem že sa jej venujem dosť, ale v podstate s porovnaním keď bola naša jediná a bola stredobodom nášho vesmíru - je to teraz podstatne menej a niekedy som z toho smutná, ale čo sa mám roztrhať ☹ ☹ ☹
@me no nevenujem sa toľko ako predtým,aj keď ja som sa snažila už v tehu pripravit stredného syna na to že nebudem mať toľko času na neho,keď sa braček narodí 😒 ale musím si nájsť čas na neho pretože je prváčik a minimálne čítať s ním musím,a inak sa snažím byť s malým v detskej aby mal aspoň pocit mojej prítomnosti pri nom a popri tom sa mu aj na oko venujem 😉 ten najstarší ma už nepotrebuje 😀 ale zase mi pomôže s maičkým 🙂
@ziza55 v zabiatku to stoji 130 a po druhom kurze 120, no som sama zvedava co povie, ci sa jej podobaju 🙂
@ziza55 no toto presne hovorim aj ja, ja odkedy mam drobcov tak ich iba paradim a na seba neku 😀 pujem nic
@me no to poznám,ja ked som mala druhého syna,tak ten najstarší dosť žiarlil,predsa len bol 10 rokov jedináčik,a navyše bol taký že sám sa zahrať nevedel,len so mnou.Mala som aj ja výčitky,alae take sme my mamy 😢 deti to možno tak ani neprežívajú,berú to ako fakt...a aj preto som Marca učila sa hrať samého,a on sa aj veľmi rád hrá sám..najradšej je ked má celú izbu pre seba,ja ako kulisa niekde v pozadí,len aby vedel že som tam,a hrá sa vo svojom panáčikovom svete 😀 aj on je ešte hravý,ved sú ešte malý,a dosť veľký skok pre nich zo školky a zrazu povinnosti...no nechavam ho aj v školskom klube čo najdlhšie,on sa tam rád vyblázni,a potom ked príde domov už mu to tak nechýba..a ked ma priateľ čas,tak sa mu venuje on veľa a to je pre Marca raj na zemi..oni saveeeľmi ľúbia,väčšia láska ako s biologickým otcom 😀
@adrika202 ..Samko je krásnučký a krásne buvinká na brušku 🙂 ....inak nikdy by som nepovedala,že máš 3 deti a ešte k tomu samých chlapcov a vekové rozdiele teda riadne...my máme 11.ročný rozdiel medzi dcérkami a ja bohužiaľ na tú staršiu čas nemám,čo sa týka školy--úplne som to nechala na ňu a na moje počudovanie to zvláda bravúrne--dokonca sa mi zdá,že lepšie než som sa jej venovala a tlačila na ňu 😉 .....našťastie je už veľká baba a z malou mi pomáha,lebo náš malý anjelik si to totiž asi uvedomuje,že je naše vysnívané bábo a tak nás zamestnáva všetkými smermy 😀
@nivejka jééj ďakujem za kompliment 😀 v tomto veku dobre padne 😀 😀 ja tiež školu nechávam na chlapcov,David si chvalabohu vybral školu ktorá ho veľmi baví a tak sa aj snaží, a Marca sa snažím viesť k samstatnosti a teda aj zodpovednosti za seba a za to čo ne/spraví..teda keď sa nenaučí,alebo odflákne úlohu dostane zlú známku a ponesie si následky 😀 a zatiľ sa mi celkom darí (klop,klop) aj keď on je škorpionik a velmi na neho to znameni sedí 😝 náš Samko si asi uvedomuje že mama je už stará a nevládze toľko tak je ako anjelik dobručký a spokojnučký...ani jeden syn nebol taký dobrý 🙂

@vejinka jééj super dievča , tak je už hrčka preč!! teším sa s tebou