Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@cukruska1920 - no vidíš tvoj to má nahnisané a môj zase nemá žiadnu reakciu, budeme to musieť absolvovať znova
@mona777 - jaj moja nejako to vydrž, moja kamoška mala vpadnuté bradavky malý jej nechcel ani za svet chytiť ani jedno prso, celý jeden rok si odsávala mlieko a kŕmila ho, som ju obdivovala, je to náročné
@ziza55 - mojmu sa lúbi na bruchu, pretočí sa zatiaľ len na bok, niekedy sa mu podarí troška na bruško, ale ruky ma pod sebou a tak sa len mece, ešte mu to až tak nejde, dnes mi spal skoro ako na brušku, ale musela som ho preložiť po chvíli lebo sa metal, ale ja sa asi bojím aby spal na bruchu, trochu je to nebezpečné, nie?
@ziza55 ten moj je zasa rad na brusku aj hlavu uz drzi dobre ale este nikdy ju nepolozil a ani tak nezaspal 🙂 🙂
@cukruska1920 aj Tomi sa odraza nohami uz sa stalo ze v postielke sa tak odrazal az si hlavku plieskal o palicky 😀
idem dat sprchu...za chvilu pride mm z prace tak hadam si splnime aj manzelske povinnosti 😀 😀
@lenkaoravcova Som si pozrela ten vas hotel, vyzera to velmi pekne....Ja som sa zahladela clekom do Ali Bay club Mavangat, je tam obrovsky aquapark, tak uvidime...myslis ze je lepsie ist v maji, ked este kprci nechodia? No Misko je nas prvy, tak sa aj tesime celkom na to,ze ked uz bude chodit a budeme ho nahanat, bude sranda,...No ale to hovorim teraz..... 😉 Ja sa vzdy rozhodujem aj tak na poslednu chvilu....ak v maji sa mozno rozhodnem... 😎
@nivejka Pamatam si na to ,ked si to pisala o tom smyku, bolo to desne.... ☹ Ja som uz tiez dva krat havarovala na lade, nic vazne , len skoda na aute za 50 000 sk ☹ A odvtedy sa bojim snehu a ladu...ale inac somv poho za volantom....Jasne ked Ba az tak dobre nepoznas, ,to je ine.... 😉
@vejinka tak to je super sikulka ten Vilko 🙂
@ziza55
@malemimi
a dakujem za pochvalu foto 🙂 mate uplnu pravdu vsetky 3, ked leo dobehne Oliverka budu vyzerta ako dvojicky, teraz ked sa na nich pozriem sa mi ani az tak nezda, ale tiez som si dnes pozerala fotky ked mal oli 4 mesiace a tam sa podobaju uplne 😀
@malemimi aj nazahradnickej sa plava v sobotu ci je to tam?
@ziza55 dost drahe ale tak to bude tym sheratonom 🙂
@ziza55 my zaciname 7.2. v zabiatku, uz sa tesiiiiim
a uplne som bola milo prekvapena, ze ked mi volala tento tyzden tak sa ma opytala ako sa ma Oliverko, normlane si nas po roku pamatala 🙂
@mona777 moja inak ty by si to mala najlblizsie do zabiatka z 3 vezi, je to na nobelovej
@mona777 podla mna to nie je flasou, ja som aj kojila aj davala z flase a maly mi pil bez problemov aj aj
@tanija133 Aj tam kde ideme mi je blizko enjaky aquapark, tak mozno pojdeme, ved tam budeme tyzdne. Podla mojej skusenosti je lepsie ked este nechodi ist s nim na prvu dovolenku, ono sa to nezda ale to ho potom nemozes na sekundu pustit z oci, a hlavne sa bojis kde sa kedy buchne, na styroch je to istejsie a menej nebezpecne
@lenkaoravcova drahe( to plavanie), ale ved inde to stoji kolko ? cca 130 vsade?
@lenkaoravcova Som strasne nerozhodna v tomto , pretoze v maji ,by este nechodili, to je fajn, ale more je este studene a sezona sa este len zacina..No a v septembri zasa by sa mi to pacilo, pretoze este to zije, more je teple, ale zas to ze budu chodit.... 😉 Najlepsie by bolo ist aj v maji, aj v septembri a v lete niekde na SK, a bola by som mozno rozhodnuta a spokojnejsia.... 😉 Chi, chi, chi...
Len nedavno so Miska chvalila, aky je dobrucky a uz som to zakrikla.... 😉 No zly nie je, len ma novy zvyk....Zacal vstavat o 6!!!!! a predtym to bolo o 8 to sa dalo, potom o 7, to sa uz nedalo, a teraz o 6???? Pomoooc.... 😉

@vejinka flasu som davala už 3 týždne lebo nehcel piť cez cievku ani nijak inak - takže flašou som to zapeklila
dobr noc
idem aj ja spať