Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 Neviem ,kolko to stoji na Zahradnickej, ved tusim nebolo na stranke....Mobik to je dalsie plavanie v Ruzinovskej poliklinike v podzemi, teda -1 posch. www.mobik.sk a stoji to tam 130 E 8 lekcii....Ja nevylucujem ani ten Sheraton, by sme mohli chodit spolu, ale nemali by to prehanat s tou cenou, je to o 20 e drahsie ako vsetky ostatne tu v BA, a je ich tu asi 5. 😉
@lenkaoravcova a čo je na tej Nobelovej - plávanie?
- ak to kojenie nie je vo flaši tak neviem - asi som zlá mať ma nechce 🙄
@yvett14 http://www.bayshop.sk/velkosti.html tu kukni
DIevcatky, my sme boli dnes na tom ockovani a aj na poradni.
Poradna - 7500 g !!!! Tucniacik moj maly,aj sa usmieval na doktorku 😉 Dr. mi hovori stale ze len mu mam davat kolko chce, ze nie je tucny, ved ine sa ani neda.... 😉
Ockovanie - maly strasne plakal a krical,(este som ho tak nepocula kricat ) ja som plakala tiez 😢 , aj tatinko mal na male... Teraz okolo neho chodim ako vo vaticke, tvari sa v pohode, aj spinka, a dnes ho budem nosit na rukach aj cely den, vtacatko moje 😒 a nikde nepojdeme, iba budeme doma oddychovat.... 😉
Dnes som nejaka precitlivela, u tej pediatricky boli pred nami dvojicky, dievcatka, tak tie mali cca 2 tyzdne, a nemali urcite ani 2500 g, boli strasne malicke. Ked som ich videla tak tiez mi skoro slza vysla.... ☹
@ziza55 Ano je tu predajna, v Poluse miesto Kenvela kedysi, pri Carefure, maju tam aj damske veci celkom pokne, a este je aj predajna v Trencine v Laugariciu. Pre babatka maju nenormalne veci a pre dievcatka este krajsie.... 😉 A ja na nete su http://www.lindex.com/sk/shop/kids/.
ta tvoja dr. to dobre vymyslela,na 2 krat,ale co uz,aj ostatne baby to mali naraz, ved urcite to nejak zvladne a zajtra uz bude ok. 😉
Môžem vôbec niečo "beztrestne" zjesť?
Rada môže byt veľmi stručná: Treba sa stravovať rozumne, zdravo, podľa všeobecne známych pravidiel zdravého stravovania. Pre kojacu mamičku neexistujú iné pravidlá ako pre iných ľudí, ktorí sa chcú zdravo a pritom s rozumom stravovať. Dojčiaca matka by mala jesť 6x denne, nemala by sa však zriecť druhej večere. Má to byť ľahko stráviteľné jedlo s mliekom.

@nivejka o ani mi ale soj jej do toho raz asi zavadila a asi natrhla neviem a odvtedy je to akéto...