icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
27. jan 2011

@nivejka o ani mi ale soj jej do toho raz asi zavadila a asi natrhla neviem a odvtedy je to akéto...

malemimi
27. jan 2011

@ziza55 ach jaj no katasrtifa

malemimi
27. jan 2011

@adrika202 ki dakujem

tanija133
27. jan 2011

@ziza55 Neviem ,kolko to stoji na Zahradnickej, ved tusim nebolo na stranke....Mobik to je dalsie plavanie v Ruzinovskej poliklinike v podzemi, teda -1 posch. www.mobik.sk a stoji to tam 130 E 8 lekcii....Ja nevylucujem ani ten Sheraton, by sme mohli chodit spolu, ale nemali by to prehanat s tou cenou, je to o 20 e drahsie ako vsetky ostatne tu v BA, a je ich tu asi 5. 😉

mona777
27. jan 2011

@tanija133 🙂 🙂 nevyslo mi to

mona777
27. jan 2011

@lenkaoravcova a čo je na tej Nobelovej - plávanie?
- ak to kojenie nie je vo flaši tak neviem - asi som zlá mať ma nechce 🙄

mona777
27. jan 2011

@mircova diky ale asi budem otrokom odsávania - nevyzerá to nádejne 🤐

tanija133
27. jan 2011

@me Tak, tak stale sa meni spanok, vzdy ked si myslim ze uz mame aky taky system, tak sa to zmeni... 😉

yvett14
27. jan 2011

@ziza55 cicuška to akože s tých linkov sa dá objednať tie napr. pumy za 9 delírov alebo eury, nejak to nachápem nie je to málo?

adrika202
27. jan 2011

@yvett14 no jasne, su to libry ale v eurach to je na 10 libier asi o 1,60 eura viac..a ked su vyúredaje a zlavy,čo su skoro stale tak to kupiš za super ceny..ale oplati sa len ak objednavas viac,rsp: viacerí lebo poštovné vyjde na 20 euro 🙂

tanija133
27. jan 2011

@mona777 Si dobra mat, pretoze odsavas do nemoty a aj budes odsavat, iny by to vzdali...
Hm, hm, chlapisko a odmieta prsisko.... 😀 Este to nevie, ale raz ich bude milovat a pucit a bozkavat... 😉

tanija133
27. jan 2011

@nivejka Mnam, parene buchy by som si hned dala.... 😎 To iba ten teplomer stal 53 E????? Ach,,jaj...ja som dne skupila rychlobezku aj do ritky, pod pazuchu, aj do ust a stal 8 E.. 😒 No aspon budes mat namakany teplomer.... 😉

yvett14
27. jan 2011

@adrika202 ved ale aj tak sa to oplatí lebo ak mám kupiť prvé topánky za 5 libier a ešte synovy tak ma to vyjde do 1500 sk tak sa to aj tak oplatí nie??

yvett14
27. jan 2011

@adrika202 a ked chcem kupiť pre malu tak tie čislovania že C 0 C 1 to su aké velkosti?

tanija133
27. jan 2011

DIevcatky, my sme boli dnes na tom ockovani a aj na poradni.

Poradna - 7500 g !!!! Tucniacik moj maly,aj sa usmieval na doktorku 😉 Dr. mi hovori stale ze len mu mam davat kolko chce, ze nie je tucny, ved ine sa ani neda.... 😉

Ockovanie - maly strasne plakal a krical,(este som ho tak nepocula kricat ) ja som plakala tiez 😢 , aj tatinko mal na male... Teraz okolo neho chodim ako vo vaticke, tvari sa v pohode, aj spinka, a dnes ho budem nosit na rukach aj cely den, vtacatko moje 😒 a nikde nepojdeme, iba budeme doma oddychovat.... 😉

Dnes som nejaka precitlivela, u tej pediatricky boli pred nami dvojicky, dievcatka, tak tie mali cca 2 tyzdne, a nemali urcite ani 2500 g, boli strasne malicke. Ked som ich videla tak tiez mi skoro slza vysla.... ☹

tanija133
27. jan 2011

@malemimi dobre blbosti a zbytocnosti pre deti si nasla....( ta flaska este ako tak, ale ta hracka!!!)

ziza55
27. jan 2011

@tanija133 ahaaaaaaa..no jasne..myslela som ze vsade to stoji 150eur...jasne 20eur rozdiel je dost...no a ako?boli ste na poradni?

tanija133
27. jan 2011

@adrika202 Tie oblecka su velmi pekne ,hned by som take brala, len mne to pripada strasne komplikovane si takto objednavat zo zahranicia...Ja kupujem veci v Lindexe ( su to asi najkrajsie veci pre deti tu u nas, a nema ich ani vela deti ) a v HM....

ziza55
27. jan 2011

@tanija133 ahaaaaaaa..teraz citam...ty kokooooooosgr...no dakujem pekne..dost..mamina mas co nosit.. 😀

ziza55
27. jan 2011

@tanija133 a ockovali do obidvoch noziciek alebo iba jednej?

tanija133
27. jan 2011

@ziza55 o dva prispevky vyssie som to napisala.... ☹ Dnes som citlivka.... 😉 A nemerala nas, ale odmeriam ho ja sama.... 😉 Do obidvoch naraz, bolo to des....

ziza55
27. jan 2011

@tanija133 z lindexu mam tiez dost veciciek..podostavali sme...a je tu v ba aj nejaka predajna?alebo maju stranku na nete?dikeees

ziza55
27. jan 2011

@tanija133 fuuuha..ja si myslim ze by nemuseli tie decka tak trapit...radsej postupne..mojho ockovala len do jedneho ani neviem ze ho pichali ani teplotk nemal..fakt je to asi dost 2vakciny naraz

tanija133
27. jan 2011

@ziza55 Ano je tu predajna, v Poluse miesto Kenvela kedysi, pri Carefure, maju tam aj damske veci celkom pokne, a este je aj predajna v Trencine v Laugariciu. Pre babatka maju nenormalne veci a pre dievcatka este krajsie.... 😉 A ja na nete su http://www.lindex.com/sk/shop/kids/.

ta tvoja dr. to dobre vymyslela,na 2 krat,ale co uz,aj ostatne baby to mali naraz, ved urcite to nejak zvladne a zajtra uz bude ok. 😉

ziza55
27. jan 2011

@tanija133 tak drzim palce aby ste mali pokojnu noc a aby sa mysiacik aj mamina dobre vyspinkali 😉
no ..asi jedina dobra vec co ta moja doktorka praktizuje 😅

aduska82
27. jan 2011

@me v juli bude mat 6 rokov...uvidime ako bude na zapise a do septembra je este kopu casu a moze sa zmenit.. 🙂

aduska82
27. jan 2011

@adrika202 na zapis ideme prveho sa tesi strasne a ona aj do skoly by isla aj ja chem aby sla alesa bojim ci bude stihat za ostatnymi detmi...
boli sme vonku u nas je krasne svieti slniecko a je teplo..maly spal 3hodky 🙂

tanija133
27. jan 2011

@ziza55 dakujeme, urcite to bude ok!!!

malemimi
27. jan 2011

Môžem vôbec niečo "beztrestne" zjesť?

Rada môže byt veľmi stručná: Treba sa stravovať rozumne, zdravo, podľa všeobecne známych pravidiel zdravého stravovania. Pre kojacu mamičku neexistujú iné pravidlá ako pre iných ľudí, ktorí sa chcú zdravo a pritom s rozumom stravovať. Dojčiaca matka by mala jesť 6x denne, nemala by sa však zriecť druhej večere. Má to byť ľahko stráviteľné jedlo s mliekom.