Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 fajna a rychla🙂 chuti každemu kto ju vyskúšal 😝
Ružová omáčka :
20dkg šunky, maslo, cesnak asi 8 strucikov,2 bambinko syry a1/ 2 litrovu smotanu na varenie
na masle opražime pretlačeny cesnak,potom šunku na kocky nakrajanú,dáme syrčeky a zalejem smotanou,nechame prevrieť a aby bola ružová dáme na zaver kečup asi tak lyžicu...mnam 😝 hotovo
Dobre ranko, ako sa mate zienky a oktobrove deticky? My uz 3 noc vstavame kazde 2 hodiny na krmenie. Som ako vyorana mys a spala by som aj po stojacky ☹ Ja fakt neviem co jej je. Vecer nie a nie zaspat, v noci sa budi casto kojim aj 4 krat za noc.... Zeby rastovy spurt? Este jedno stastie,ze mam mlieko. Sama nechapem odkial sa ho tolko berie ale je vdaka bohu.
Chcela som sa opytat.... Riesite uz stolicky na krmenie pre vase deturence? Lebo uz len asi tak mesiac a pol a budeme aj my davat prvy prikrm a to je uz asi najvyssi cas na hladanie stolicky 🙂 Mate nejake typy? Inak ceny za ne su vyssie pomaly ako sportovy kociar 😀 😀
baby ja som ešte doma--rýchlo som lupla kávu do seba a pomaly utekáme na očkovanie....
no len musím napísať,čo sa mi stalo ☹ :malá ako mi zaspinkala o pol9.--tak za polhodku ju zobudila sprostá pripomienka z telefonu,tak strašne hučala,že než som dobehla,tak malá bola hore a spustila strašný plač,čo sa tak strašne zľakla,tak som ju utíšila a odišla zase k šporáku--podotýkam,že byt je malý---....no za nejakých 5min.som počula zo spálne ako sa mi mála drhne--no zdalo sa mi ,že tam ani nedobehnem ☹ ....schmatla som malú a reflexne som ju prehodila tváričkou dolu....no neviem,čím to bolo,ale zvuky boli strašidelné malá oči vypúlené a lapala po dychu...či to nebolo tým,že sa tak strašne zľakla a tým jej za chvíľu zabehlo,lebo zvuky boli ako ked dostane tú otrasne veľkú štikútku + keby mala grcky v pusinke....za chvíľu sa potom malá utíšila a riadne si grgla--no ale som sa strašne vyľakala...a tie zvuky,čo vydávala než som tam ja dobehla--no hroznééé---potom sme už nespali...tak ja letím sa chystať a držte palce..potom poodpisujem 😉
@ziza55 Zlatíčko ja som si futbalisti aj na maličku tam boli boty a ked som mm povedala o poštovnom tak ma skoro prizabil, ale nevie pochopiť že to je lacné, takže ak budete objednávať dajte vedieť mne sa tam páčia botasky pre maličku a vela zn. tričiek a lopty futbalové a strašne vela veci, na mna tam maju len topánky lebo ja som taká tučná že angličanky tam hadam také niesu lebo v ponuke moju velkost ani na tepláky nemaju ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@emily327 my už stoličku máme z Bertoni.
My máme túto posielam link: http://www.bertoni.sk/index.php?art=43............, že aj cenovo sa celkom dá 😉
dievčence my sme dnes skušali papať lyžičkou, nedalo mi skusili sme tie piškoty od nestle a dala som ju len s prevarenou vodou a ked sa uplne roztopila tak mi mala schňavila polku piškotky a potom nutrilon, hihi normálne sa vrhala na lyžičku
🙂
@ziza55 ked sme sa stahovali do bytu tak sme zakladali dvere na kuchyni a mali si dal prsty na zarubnu kde su pánty a mm ako pomaly sadal tak ich zatváral, a malému tým pritláčal dverami pršteky mal 2 roky, ja som to zbadala tak som ho sotila aby uhol a ukludnovala malého, to sa mi muž rozplakal že mu mohol odraziť 4 pršteky, tak aj toho ukludnovať a ked oni boli v poho tak to dolahlo na mna, ja som musela sadnut len na odpadnutie a plakala som ako dážd!! no strašné pomyslieť, mal by rozmliaždení 4 prsty!!
@emily327 mne to ide, neviem čo je s tým, tak skús len www.bretoni.sk 😉 a tam ich nájdeš mi máme tú bravo za 44€

@nivejka drzim palce...iste vydrzi lili..neboj..maly v aute po ceste domov hned odkvacol..sa unavi