icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mircova
28. jan 2011

@yvett14 no teda, to máš ale skúsenosť 😝 😝 😝 až mi mráz po chrbte behá, čo všetko sa môže prihodiť

emily327
28. jan 2011

@mircova hej pozrela som si ponuku dakujem 😉

mircova
28. jan 2011

@emily327 zlatučká je Sonička, ja normálne nechápem aké sú už šikovné tie naše deťúrence 🙂 🙂 🙂

yvett14
28. jan 2011

@emily327 jááj moja aká je krásna, my len kecáme a ááákame kym sa nezobudím, ste krásne baby!! cmuk

yvett14
28. jan 2011

@mircova a raz som išla vlakom a syn mal 2 roky len chlap mi hovorí čo sedel oproti, chlapec sa vám dusí, ja chytila nohy a dohe hlavou a chlap buchal slabo po chrbte, vypadol cukrík - tik tak a aj poobednajší puding!!hii hii

emily327
28. jan 2011

@yvett14
@mircova dakujem vam 😉 Ano su velmi sikovne tie nase deturence 🙂 Proste oktobrove deticky 2010 sa vydarili 😀

mona777
28. jan 2011

@adrika202 aha tak to je jednoduchsie objednávanie ako cez ebay - lebo tam treba kartu

mona777
28. jan 2011

@lenkaoravcova plávanie by som brala ale vraj ak mám ragady tak nemôžem íst plávať. Me sa síce už zahojili ale neviem čo s mojim abscesom - este nie je úplne zahojená rana a neviem ako previeha plávanie - asi musia aj mamičky byt vo vode 🙂

mona777
28. jan 2011

@tanija133 no aká bola noc aj si Miska včera kúpala?

mircova
28. jan 2011

@yvett14 ty máš iné príhody 😉

yvett14
28. jan 2011

@mircova ale pri dieťati sa stane hočo hlavne pri prvom, človek ešte nie je taký oplieskaný skusenostami a tak to sa hočo zažije hihi

mircova
28. jan 2011

@tanija133 celý deň na vás myslím ako ste prežili noc......napíš už končne 😕 ako sa má Miško
Baby ja som už asi závislá na MK, stále čakám čo, kto, kde a ako sa máte akoby som vás osobne poznala 😉

mircova
28. jan 2011

@yvett14 ešte, že to berieš s humorom 🙂 ja som dnes potom čo písala nivejka o malej Lili rozmýšľala, či by som vedela dať prvú pomoc keby bolo treba a asi by som nevedela, asi by som sa od strachu pototo 😝 ale človek nevie ako reaguje v stresovej situácii...možno by to dopadlo ako u teba a u nivejky, najprv nadľudský výkon a potom by som sa asi rozplakala 😝

yvett14
28. jan 2011

@adrika202 aj my gratulujeme k 3 mesiačikom, tak povediac naše detičky su asi posledné v mesiaci tak najmladšie, hihi
a chcela som sa ťa spýtať aj ty kupuješ s toho anglicka a ak ano ako sa to posiela a platí a či to ide na dobierku alebo na učet a či je to zložité objednávanie, dali ste mi klinec do hlavy a ja si chcem objednať oplatí sa to len neviem postup diiiiky moc

yvett14
28. jan 2011

@mircova teraz moja kukám že aj ty máš prvorodeného Mirka!! super, no ibaže ten moj má 13 rokov hiihii

me
28. jan 2011

@emily327 - my to máme s jedením v noci podobne, každé 2hodky

me
28. jan 2011

ako viete akú budú mať asi veľkosť v september/október, dostali sme krásnu súpravu adidas, tak by sa zišli aj topky, nech je frajer

letenka
28. jan 2011

no my mame podobny pribeh a to sa nam prihodilo 4 dni po prepusteni z porodnice...o polnoci som isla malinku nakojit, lezala vedla mna v posteli a pozeram na nu, ona cela zcervenela, prehla sa, oci sa jej pregulili a bolo vidiet, ze sa nevie nadychnut..no ja som nevedela co robit, len som zavolala na mm /on vtedy spaval vo vedlajsej izbe/ a on ako zdravotnik ju nastastie otocil dole hlavou a mala sa nadychla....no neviem co by som urobila keby nebol doma ☹ ...ja som len rychlo volala na 112...prisli vcelku rychlo, dieta nastastie uz bolo v pohode a tak doktor ukludnoval hlavne mna...ale co ma najviac vytocilo bolo, ze pani na 112 neriesila ako zachranit dieta ale preco nemame doma odsavacku ☹ ...a tak toto bolo moje prve stretnutie s refluxom, teraz uz taketo stavy riesim v pohode 😉

letenka
28. jan 2011

@mona777 je aj plavanie kedy mamicka nemusi do vody...kupu sa len deticky...ale este neviem podrobnosti, akosik sa mi nedari pokecat s kamosku, ktora na take plavanie chodi... ☹

lenkaoravcova
28. jan 2011

@mona777 anomusia ale len do pol pasa🙂

ziza55
28. jan 2011

@yvett14 pocuj moja..ty si normalne akcna zena 😉 zena cinu...tak objedname spolu ...aj ja mam chrobaka...sa mi snivalo ako som to rozbalovala uz 😀 ..tak zatial sme 3 monca ja ty a asi aj adrika...este splasme niekoho a bude

ziza55
28. jan 2011

baby aj my chceme chodit plavat ale az ked bude teplejsie..niekedy v maji asi

yvett14
28. jan 2011

@ziza55 no vieš ked vidim tie malé botasky a všetko tak mi to pije krv!! hihi včera som ani nenavarila čo som sedela nad tým a čo by som kupila, vždy aj dnes mi to vyšlo na 60 eury, potom som stránku zavrela, navarila a znovačumela čo kupim

ziza55
28. jan 2011

@yvett14 mne to robilo najprv 40...potom 80 a dnes je to uz120libier...kurnik 😀 ..cim viac do toho cumim tak nachadzam stale viac veci co by sa mi zislo...chi..moncika sa popyta nejakych kamosiek este..aj ja aby nas bolo cim viac..nech neplatime vela postovneho
inak povodne som chcela objednat malemu iba jedny tenisocky..chi

monika_123
28. jan 2011

@yvett14 mozem ti odpovedat ja, ja odtial objednavam 😉 takze normalne zadas objednavku adresu a pri tej obejednavke zadas cislo karty a cislo uctu, oni ti peniaze stiahnu a kurier ti to prinesie domov 🙂

monika_123
28. jan 2011

ešte aby som vás upozornila 😀 ak pozerate daco vo vypredaji tak ryyychlo lebo od februara uz zacne novy vypredaj inych veci

ziza55
28. jan 2011

@yvett14 pozerala som detske tenisky a je tam velkost ze CO a C1.,C2,C3.....rozumies tomu?nikde neni napisane ze aka je dlzka v cm...hm
@monika_123 diiiikes...ved uvidime kolko sa nas nazbiera ..aby to ostalo v jednom meste a nemuselo by sa preposielat hore dole...ale ak by sa nenazbieralo..tak objednali by sme s tebou 😉

monika_123
28. jan 2011

@ziza55 a nekupavala si malemu este ziadne topanocky ze by si vedela aspon aku ma velkost podla europskeho cislovania??leobo kolko je to v cm nemozem ani ja nikde najst 😕

tanija133
28. jan 2011

@mona777
@ziza55
@mircova cavte dievcatka, pokracujem o Miskovom ockovani, nekupali sme, lebo krical aj v kupelni, ale hned okolo 8 zaspinkal. O 2 v noci sa zobudil na papanie, mal teplotu 38, 4 v puse, ritke 38,7 C tak sme dali Paralen sirup a nosila som ho do pol 4 v noci , plakal , krical a potom mi zaspinkal na pleci. Vstal o 8 rano, teplota 38,C, zasa sirup, teraz podvecer 38,4, skusala som mu dat cipky Nurofen do ritky , ze zmenim,ked mu ten Paralen sirup nepomahal, no ale tie hned vykakal, tak zasa sirup. Cely den je nervozny, uplakany, ale sem tam sa aj usmieval, tak to nie je snad az take zle.... 😒 Dnes ho aj vykupeme, na noc mu dam zasa sirup a uvidime ako to bude pokracovat. Snad zajtra to uz prejde. Ale vraj je to normalna reakcia na ockovanie, organizmus si vytvara protilatky. Takze tak, nase prve teplotky..... ☹

monika_123
28. jan 2011

@ziza55 skus pozriet tu
http://www.obuvtomar.sk/index.php?obuv=velkosti
podla tohto ak tomu dobre rozumiem tak C0- 10,5cm atď...