icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
28. jan 2011

@ziza55 na strane 941 mi adrika dala link na tie velkosti tak si kukni

mircova
28. jan 2011

@yvett14 tvoj Mirko sa volá tiež po manželovi 😉

mircova
28. jan 2011

@tanija133 no to teda nič moc, malý Miško to tiež akosi zle znáša, dúfam, že už budete čím skôr o.k 😉

yvett14
28. jan 2011

@mircova nie nie mm je Jozef, nechcela som Jožka lebo boli starí otcovia ocovia a dedovia samí Jozef tak som povedala nie a dohodli sme sa s mm že bud bude Mirko alebo Matrinko a dali sme Juhoslovanského Mirka! a teraz pri maličkej rozhodol mm.

mona777
28. jan 2011

@tanija133 och moje zlaté, chúda, tak to zle znáša, som zvedava ako dopadne aj moj David. Uz sa trasiem. Dúfam že to už bude dnes večer ok, Posielam boštek

mona777
28. jan 2011

@ziza55 a možno na budúci mesiac budú zlavy z inej obuvy a lepšie - napr.nejaké čižmy by som brala 🙂

nivejka
28. jan 2011

@emily327 ...no teeeda Sonička,ako sa nádherne hrajká s mackom 🙂

mona777
28. jan 2011

@monika_123 myslíš že na budúci mesiac budú lepšie zlavy? - najma ma zaujimajú čižmy na tej stranke

nivejka
28. jan 2011

cauko.....tak sme zaočkovaný 😉 ....dostali sme teda 2injekcie do každej nožičky a o mesiac znova tak isto --nechápem prečo 🙄 ....Lili si chvíľku poplakala a potom spinkala,ale od 5.tej nie je vo svojej koži,len plačká---vidieť jej aj na očičkách,že neni ok....už mám zvýšenú teplotku 37,1C--aj som jej dala pre istotu obklady na nožičky..dr.mi hovorila,že sirup jej mám dať až ked bude mať nad 38,5C ,ale to sa mi zdá veru veľa--takže jej dám určite pred spaním--dnes sa radšej ani nekúpeme.....jáááj a vážime 6600g a obvod hlavičky 41cm...dlžku nemerala,ale to si odmeriam sama 😉

nivejka
28. jan 2011

@emily327 ...kočenko,,,takže do tabulky napíš 6600g a merala som ju ja..67cm 😉

vejinka
28. jan 2011

@nivejka to urcite necakaj tiez som dala po ockovani pred spanim a noc bola relativne kludna tteda ako vzdy 😅

vejinka
28. jan 2011

ale ak si dobre pamatam my sme tri dni mali nad 38 a panadol mu nastastie chutil

vejinka
28. jan 2011

@tanija133 no jooo tiez taka reakcia ako my ak by mal teplotu aj po panadole dalsi mozes dat az po 6 hodinach ale po 4 mozes dat nurofen cipky alebo sirup ..ak neprejde treba ochladzovat hlavne to nepodcenit lebo moja hroza su tie febrilne krce bojim sa ich ako cert kriza 😔

vejinka
28. jan 2011

@yvett14 nam sa ndavno stalo podobne erik sa hral pri dverach a pchal prsty medzi a muz siel do izby otvoril dvere skrikla som na neho ale uz sa nedalo zabranit aby si ich nepricvikol muz v prvom momente zbledol sadol na postel a plakal a plakal a ja som ratovala dieta mal vsetky prsty ale krical na raty postupne som mu vsetkymi zacala hybat a pytat sa ho ci boli...bolelo muza oblial pot ze mu ich polamal ale ako maly po pol hodine zacal prestavat plakat skusila som znovu vsetky 4 prsty a nebolelo ho to len to mal krvou podliate cervene doteraz ked si na to spomenie tak hovori ako ocinko plakal a maminka mojkala 😔 ten strach bol hrozny

mona777
28. jan 2011

@vejinka čo sú febriline krče?

vejinka
28. jan 2011

moj synovec dostal a videla som ho..strasny pohlad nemal ani rok telicko horelo od teploty a dali ho lezat na postel v nemocnici uplne holeho aby mu teplota rychlo klesla vyzeral ako mrtvy som revala ako nikdy proste ak mate takyto zazitok tak nepodcenite nic naststastie to na nom nezanechalo ziadne stopy

mona777
28. jan 2011

@vejinka dakujem, ale tam je napísané že sa objavujú u detí od 6 mesiacov tak dúfam že teraz nie

vejinka
28. jan 2011

jemu zapadol jazyk vyvratil oci do stlpa omodrel fuj ... 😢

vejinka
28. jan 2011

@mona777 vsade je zname ze vynimky potvrdzuju pravidlo..takze nepodcenovat ani v tomto veku

mona777
28. jan 2011

@vejinka a ten tvoj synovec - z čoho to dostal? ako vedeli že sú to febrilne krce? chudatko ☹

vejinka
28. jan 2011

@mona777 z obycajnej horucky mal cca 38 a nejake drobne ...zacal sa triast a to co som uz pisala a to ze mal febrilne krce sa dozvedeli v nemocnici od doktorov

vejinka
28. jan 2011

@mona777 a potom sme si to nasli na nete a utvrdili sa

mona777
28. jan 2011

@vejinka nestraš, v pondelok idem s malým na očkovanie a som sama doma, mangel je od dnes mimo BA a nikto naokolí 😖

mona777
28. jan 2011

@nivejka krásne miery - pekne rastiete aká manekýna je Lili 😉

mona777
28. jan 2011

@vejinka už mu radšej nebudem ponúkať prso - lebo vtedy tak vrieska krrčovito 😝 😢

vejinka
28. jan 2011

@mona777 na silu mu nedavaj potom ti ho bude odmietat este viac skusaj to v noci ked je rozospaty 😉

mona777
28. jan 2011

@vejinka v noci som to skúšala najčastejšie - už ma prekukol - najmä v noci vie že mu chcem dať kozu 😀

mona777
28. jan 2011

idem radsej spat - good night 😔

vejinka
28. jan 2011

@mona777 hlavu hore brum 😉