Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@monika_123 myslíš že na budúci mesiac budú lepšie zlavy? - najma ma zaujimajú čižmy na tej stranke
cauko.....tak sme zaočkovaný 😉 ....dostali sme teda 2injekcie do každej nožičky a o mesiac znova tak isto --nechápem prečo 🙄 ....Lili si chvíľku poplakala a potom spinkala,ale od 5.tej nie je vo svojej koži,len plačká---vidieť jej aj na očičkách,že neni ok....už mám zvýšenú teplotku 37,1C--aj som jej dala pre istotu obklady na nožičky..dr.mi hovorila,že sirup jej mám dať až ked bude mať nad 38,5C ,ale to sa mi zdá veru veľa--takže jej dám určite pred spaním--dnes sa radšej ani nekúpeme.....jáááj a vážime 6600g a obvod hlavičky 41cm...dlžku nemerala,ale to si odmeriam sama 😉
ale ak si dobre pamatam my sme tri dni mali nad 38 a panadol mu nastastie chutil
@yvett14 nam sa ndavno stalo podobne erik sa hral pri dverach a pchal prsty medzi a muz siel do izby otvoril dvere skrikla som na neho ale uz sa nedalo zabranit aby si ich nepricvikol muz v prvom momente zbledol sadol na postel a plakal a plakal a ja som ratovala dieta mal vsetky prsty ale krical na raty postupne som mu vsetkymi zacala hybat a pytat sa ho ci boli...bolelo muza oblial pot ze mu ich polamal ale ako maly po pol hodine zacal prestavat plakat skusila som znovu vsetky 4 prsty a nebolelo ho to len to mal krvou podliate cervene doteraz ked si na to spomenie tak hovori ako ocinko plakal a maminka mojkala 😔 ten strach bol hrozny
moj synovec dostal a videla som ho..strasny pohlad nemal ani rok telicko horelo od teploty a dali ho lezat na postel v nemocnici uplne holeho aby mu teplota rychlo klesla vyzeral ako mrtvy som revala ako nikdy proste ak mate takyto zazitok tak nepodcenite nic naststastie to na nom nezanechalo ziadne stopy
jemu zapadol jazyk vyvratil oci do stlpa omodrel fuj ... 😢
idem radsej spat - good night 😔

@ziza55 na strane 941 mi adrika dala link na tie velkosti tak si kukni