Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55
@monika_123
ja mam iba taketo oznacenie,mozno vam to pomoze 😉
ak isto aj velkost topanociek. Prvé je:
-velkost nozicky v cm
-vek
-velkost topanocky
9cm
0-3 mesiace
16
11.75cm
3-6 mesiace
18
13cm
6-12 m
20
14.5cm
12-18 m
22
15.75cm
18-24 m
24
17cm
2-3 roky
26
18.25cm
3-4 roky
28
@me ja to mam iba z jednej stranky okopirovane ale neviem potvrdit ci je to tak aj v skutocnosti ☹ Myslim si,ze co dieta to ina velkost v rovnaky vek. To je tak ako s velkostami oblecenia. Niektore rocne dietatko uz potrebuje oblecko co nosia 2 rocne alebo pol rocne uz ma take co je cislovanie na 12 mesacne....
tak zaktualizovana tabulka v mojom albume, ak chcete kuk 😉
@yvett14 - ide to z anglicka,neviem koľko to stojí, mne to objednala kamoška - teda vlastne jej manžel v práci, tam sa dajú dokopy viacerí kolegovia, manželky,...., aby sa spravila veľká objednávka a potom to poštovné necítiť, ale myslím, že adrika písala že 20€ tak napr mňa vyšli tie tenisky 24 € a v obchode u nás boli v tom čase cez 33€ / mám ich v inzerátoch na predaj / kukni jak vyzerali, ale hovorím to sú až 28, tieto malinké čísla sú lacnejšie
@ziza55 maju to aj v alloys v hypernove, rozne a myslim, ze aj ok cena 🙂
myslela som v avione 🙂
@me no hej ale ja ked som kukala tak som nazbierala 18 veci, a ked si takto objedná vela žien tak to ako pride, ved na to budu potrebovať vagon 😀 😀 😀 😀 a vyšlo ma to zatiaľ na 80 libier, a ked to má ist s učtu tak ako to urobime ked ja nie som z Blavy? ale určite somnou možu baby rátať, lebo mne satam páčia tie veci.
baby a to som fakt jedina co nas neockovali do oboch noziciek naraz?iba do jednej a o 2tyzdne mame dojst a do druhej potom...je pravda ze ani neviem ze sme boli na nejakom ockovani..ani teplota ani neplackal doma aj v noci pekne spinkal ale zas na druhej strane neviem ci je to dobre...a nechapem ze dr dzuppova je hned vedla a ma ine postupy..ze ockuje naraz a ta moja dr nie..hm..myslim ze by mali mat vsetky pediatricky rovnake postupy...a napr aj ten vigantol...niektore kazu davat kazdy den 1kv niektore 2kv a bud do roka alebo do dvoch...a aj kanavit...kamoska ma davat 1kv mesacne do pol roka..a nam povedala dr ked sme boli na poradni ze uz mozme vysadit ked mame 3mesiace uz..ze vzdy sa to dava len do 3mes ked je babo kojene...hmmm
@tanija133 homeopatika nedám bábu - v žiadnom prípade, som proti tomu a moja sesternica je distribútorka liekov - ma v tom dobré znalosti a tiež by homeopatika nedala ani sebe nie to babu - ona je v tom velmi dobra - študovala biologiu a mediciu ma dve VS a pracuje pre najvacsiu fy v oblasti farmacie 😉
@ziza55 Fakt si asi sama, komu to pichali na 2 krat ,je to cudne, spytaj sa jej nabuduce, ze preco to tak robi, ze vedla to pichaju naraz...Aj s tymi kvapkami, my tiez kvapkame Vigantol 2 kazdy den, a kanavit mame pokracovat stale jedna kvaka za mesiac asi do toho pol roka, kym sa nedavaju prikrmy... ☹
@yvett14 - no veď oni to nosia tuším na kamionoch, veľa ľudí objednáva, no a to je problém, dohodnúť sa môžu asi len blava ony si to vedia rozdeliť, stretnúť sa, ale čo my, to by boli ďalšie náklady na poštovné, neviem ako by sme sa dohodli, dajte návrh
@ziza55 no mne takto povedala, vigantol každý deň 1 kvapku / ak je nové balenie /, a 2 kvapky / ak je staré balenie /, no a kanavit raz do mesiaca po dobu dojčenia, staré balenie má to kvapátko čo kritizovali / tyčinku/ a nové má taký štuplík že kvapká cez to
baby čo idete očkovať, či dáte liek preventívne alebo nedáte to je na vás, ale s obkladmi nečakajte, tie dajte určite, neublížite tým, len pomôžete, fakt, najlepšie sú vínové, ale kľudne aj vodové
a určite by som mala v zálohe nurofen, lebo ten je aj od bolesti, aj od zápalu, a keby náhodou bola veľmi vysoká horúčka a nejde zraziť, tak sa kombinuje paralen/panadol/ s nurofenom na striedačku po 4 h, ale len ak je to fakt zlé
@vejinka - ja som ich užívala len v tehotenstve, gynda bola za ne, ale napr. detská ich neznáša, podľa mňa pomôžu len trošku a aj to len pri dlhodobom užívaní, ale možno má niekto inú skúsenosť
baby ja som na nervy, malá má zase sople a riadne, to znamená že môžme čakať že aj malý to zase dostane ☹ ☹ ☹
@ziza55 no ani ja tomu nechapem,ze ako to takto mozu, kazdy pediater inac ☹ Ale pre maleho je lepsie,ze ho ockovali iba do jednej nozicky moja 😉 cmuk aspon to nie je taka zataz na organizmus a ked sa ockuje do oboch.... a s tymi vitaminami, kanavit by som davala do pol roka bez ohladu na to co hovori lekar. A vitamin D aspon do roka. To nemoze uskodit 😉 A staci jedna kvapka podla mna ale v zime davam sem tam aj dve kedze toho slniecka nie je vela.

@vejinka
@mircova Tak snad uz je lepsie, sme ho kupkali vecer sa aj rehotal a teplota klesla na 37, 7 co na vecer je super, a nic som mu nedala na vecer, tak verim ze to uz prechadza....Tie febrilne krce, hruuuza, ani pomysliet.... ☹
@mona777 budem Vam drzat palce na pondleok, mozno Davidko zareaguje na to inac , pokojnejsie....Nachystaj si urcite teplomer, a bud Sirup Nurofen,Paralen, alebo cipky Nurofen...Mne kamaratka odporucala aj homeopatick ecipky Vuburcol, ale tie som mu nakoniec nedala https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/2755/vibur...