Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mircova aktuálne údaje 61cm 6100g.
jee tak to je zlaté...to sa ľahko zapamätá 😉 😀
@yvett14 dievčence my sme dnes skušali papať lyžičkou, nedalo mi skusili sme tie piškoty od nestle a dala som ju len s prevarenou vodou a ked sa uplne roztopila tak mi mala schňavila polku piškotky a potom nutrilon, hihi normálne sa vrhala na lyžičku
haha a nezjedla ti aj lyžičku 😀?
@emily327takto sa hrame rano v postielke s macikom
jee no to je kjásne!!
@nivejka baby ja som ešte doma--rýchlo som lupla kávu do seba a pomaly utekáme na očkovanie....
no len musím napísať,čo sa mi stalo :malá ako mi zaspinkala o pol9.--tak za polhodku ju zobudila sprostá pripomienka z telefonu,tak strašne hučala,že než som dobehla,tak malá bola hore a spustila strašný plač,čo sa tak strašne zľakla,tak som ju utíšila a odišla zase k šporáku--podotýkam,že byt je malý---....no za nejakých 5min.som počula zo spálne ako sa mi mála drhne--no zdalo sa mi ,že tam ani nedobehnem ....schmatla som malú a reflexne som ju prehodila tváričkou dolu....no neviem,čím to bolo,ale zvuky boli strašidelné malá oči vypúlené a lapala po dychu...či to nebolo tým,že sa tak strašne zľakla a tým jej za chvíľu zabehlo,lebo zvuky boli ako ked dostane tú otrasne veľkú štikútku + keby mala grcky v pusinke....za chvíľu sa potom malá utíšila a riadne si grgla--no ale som sa strašne vyľakala...a tie zvuky,čo vydávala než som tam ja dobehla--no hroznééé---potom sme už nespali...tak ja letím sa chystať a držte palce..potom poodpisujem
28
fúúú ha tak to muselo byť strašne... ☹
@nivejka cauko.....tak sme zaočkovaný ....dostali sme teda 2injekcie do každej nožičky a o mesiac znova tak isto --nechápem prečo ....Lili si chvíľku poplakala a potom spinkala,ale od 5.tej nie je vo svojej koži,len plačká---vidieť jej aj na očičkách,že neni ok....už mám zvýšenú teplotku 37,1C--aj som jej dala pre istotu obklady na nožičky..dr.mi hovorila,že sirup jej mám dať až ked bude mať nad 38,5C ,ale to sa mi zdá veru veľa--takže jej dám určite pred spaním--dnes sa radšej ani nekúpeme.....jáááj a vážime 6600g a obvod hlavičky 41cm...dlžku nemerala,ale to si odmeriam sama
hihi no krásna váha ... 😀 😀 a koľko teda meriate?
@nivejka
čágo belo..kočky
tak my sme zvládli noc v pohode--teda ked nerátam,že som k nej vstávala 6x na kojenie--ufff...ja som jej večer pred spaním dala sirup--pre istotu ....mala zvýšenú teplotu na 37,5....dnes je ako vymenená--len sa usmieva a máme niečo nové--zistila,že sa dá z perami brnkať a pri tom jej tečú slinýýý jááj,ale robí ako autíčko
dnešný deň máme len nejakú 37,1C zvýš.teplotku---ja som večer veru nečakala,ked jej teplota veru vystrelí---ved ten sirup je aj od bolesti nielen proti teplotke
no super ste to zvládli 😉
haha výmysleníčka jedná 😀 🙂
@jana_toky
Normalne dnes malicky strasne plackal, tie fliaciky po tele ho bolia a ja som ho nevedela utisit, tak som plakala s nim. Potom to musel prevziat mm a nejako ho po case utisil. Ja neviem, co budem robit, ked bude takto a mozno este viac plakat pri ockovani
hm ti verím moja...aj ja by som plakala ☹ len sa držkaj a neboj bude to dobre 🙂
baby niektorá z vás spomínala pred pár týždnami odsávačku na soplíky - elektrickú/na baterky, neviem ktorá to bola / hirunka? /, aj foto sem dávala, zaujímajú ma podrobnosti, aká značka, či je dobrá, kolko stála,... lebo kamoška by ju chcela, tak rozmýšlame že jej ju kúpime, dajte vedieť
http://www.nosenie.sk/?jazyk=sk&kateg=130
to je pekne a pravda 😉
a nie ako nemenované osoby nenoste deti na rukách lebo si zvyknú, treba aby si zvykalo byť samé... a podobné
@mircova kanavit mali napísať do správy v pôrodnici...nám to tam napásali...
Ahojte holky! tak konečne som sa sem dostala haha ...
http://www.vykupme.sk/mesto/bratislava/
toto mi dala kamoška a je to si myslím celkom dobré oni si tam objednali večeru ako darček na valentína a my sme si objednali dovču 😉
@nivejka aj my ideme znovu na očkovanie objednala nás o 6týždňov od toho prvého očkovania.
@mona777ja som na tie chrastičky používla Bioderma ABC Derm baby squar, poradila mi ho jana_toky a nám to zabralo po 3 použitiach a odvtedy máme pokoj 😉
@jana_toky dúfam, že sa má už Adamko lepšie?dúfam, že to čím skôr prejde 😉
@emily327 dakujem..ja uzskoro mesiac nekojim ☹ kojila som od zaciatku, mala krasne priberala, ale na Vianoce som dostala menstruaciu a mala za z jedneho dna na druhy prestala chciet kojit, plakala na prsniku, odtahovala, tak som si este skusala tri tyzndne si odsavat mliecko, ale bolo to stale menej a menej, co som odsala, mala malo priberala, tak dr. kazala len umele..tak davam Nutrilon..len mame problem, lebo mala velmi malo papa, su dni, ked je to lespie inokedy horsie..tak bojujeme.
@mircova Ak kojis, materske mlieko neobsahuje vitamin K, velmi dolezity vitamin , tu pisu preco http://www.dieta.sk/index.php?page=1&type=news&... , to nechapem, ze ti to tvoja pediatricka nenapislala....
🙂 🙂 🙂 ahojte ..my sme dopadli super na poradni, Peťko má 7415G a 65cm 🙂 🙂 🙂 pekne priberá
@sofia2008 zlatíčko ahoj, vitaj medzi nami, no moja a kedy sa ti maličká narodila? máme tu taku tabulku o detičkách tak si možeš porovnať váhu s ostatnými. ja tiež malu chovám Bebilonom- polský vyrobok Nutrilonu. je lacný a taký istý. maličká mi zje už len 150ml voda rozrábam a skusala som jej dávať piškotu od nestle a spapala, namočila do horucej vody-zaliala a spapala, ani sa nedrhla ani problemy zo žaludkom- nič klop klop klop my máme tiež poradnu v utorok o 10 som objednaná tak uvidime ako bude a či budeme aj očkovaný neviem. tak popíš viac o maličkej, porode ak si už nie, hihi 😀 😀 😀
@slavuska30 wow chlapisko ako hora, neboli ta chrbát? 😅 😅
@yvett14 oj..to ano, ale už sa snazim, aby bol skorej v postielke, ale nedari sa nam to 😀
@slavuska30 my mame mozno uz aj 8kil tazky je jak dve plne tasky 😅
@vejinka no pekna vaha, tiež dobry cvalik...
@jana_toky a čo to má s tou kožičkou, vyhádzal sa z dačoho? nejak som to nezaregistrovala, nestíham všetko čítať, niekedy sa tu toho veľa popíše za deň
@slavuska30 chlap ako hora 🙂
@mircova no to je fakt čudné s tým kanavitom, už v pôrodnice to píšu do správy
@sofia2008 aj ja mám doma Emmu, ale väčšiu, tak všetko najlepšie k meninám prajem malinkej

@jana_toky najskôr musíme zistiť ako sa to robí - ale ano povedala som že môžem ja spraviť objednávku