icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
30. jan 2011

baby, ktorá máte tú odsávačku čo som písala, ani jedna z vás?

vejinka
30. jan 2011

@yvett14 tie piskoty nestle niesu az od pol roka? 😕 ja by som si davala poriadny pozor tusim obsahuju lepok a to sa moze az po pol roku...ja mam respekt pred vsetkym v tomto veku okrem toho co mi ide s cicky 😉

mircova
30. jan 2011

@jana_toky držím palce aj na nohách 🙂

vejinka
30. jan 2011

@slavuska30 hlavne ze su zdrave co tam po vahe 😉

@me ani my neuzivame kanavit vraj je to zbytocne a vigantol len ked si spomeniem 😒

vejinka
30. jan 2011

@me aku odsavacku?

vejinka
30. jan 2011

@jana_toky tiez drzim palce aby to drobcovi rychlo preslo a aby ho to nebolkalo 😔

tanija133
30. jan 2011

@slavuska30 My mame tiez 7 500 g v 3 mesiacoch, kedy sa uz spomali to priberanie? No su to male buchticky... 😉

slavuska30
30. jan 2011

..no ved ano...ked budu vacsi, tak tie vahy vybehaju... 🙂 🙂

tanija133
30. jan 2011

@me tusim hirunka alebo emily o tej odsavacke pisala 😉

me
30. jan 2011

@vejinka tak ono sa to stále mení, možno ho už netreba, ja neviem, a pravda je že každý lekár iné káže, ja sa už v tom nevyznám 😒 😒 😒

odsávačku na hlieny na baterky, či ju niektorá nemáte a či je dobrá

me
30. jan 2011

@tanija133 - díky, opýtam sa ich konkrétne,aj mne sa zdá že hirunka

vejinka
30. jan 2011

@me ja neverim tym odsavackam na baterky po prve ten podtlak je urcite slabi a po druhe pri odsavani vydava zvuk a toho sa vraj deti velmi boja to uz radsej na vysavac a odsate je za par sekund 😉

mircova
30. jan 2011

@vejinka bože aspoň niekto bez kanavitu, normálne som sa preplašila 😉 .........ale aj tak sa jej to opýtam pri najbližšej poradni, čo ak na to zabudla ☹

My sme prvý mesiac prikrmovali bebou (lebo som mala jeden prsník k.o) a z toho jedného mu mliečko nestačilo, tak možno preto nám ho nenapísala ani v správe z nemocnice nič nie je 😖 , ale teraz sme stále na mojom mliečku a doktorka o tom vie, veď sa ma na to v každej poradni pýta, či prikrmujem, alebo len kojím. Ale aj tak sa jej na ten kanavit opýtam, už vidím ako sa jej to nebude páčiť, že zas mudrujem, ale ja na to kašlem 😉

A ešte ma napadlo, brali vašim detičkám krv v poradni, nám nie, ale čo som stretla dve baby, čo rodili po mne cca 2 týždne, tak im vraj krv brali.

me
30. jan 2011

@hirunka - prosím ťa, ty si spomínala tú odsávačku na hlieny na baterky LivingLab, ak áno si s ňou spokojná?

mircova
30. jan 2011

Konečne som všetko pekne poctivo dočítala, čo ste tu cez víkend napísali uff, ale toho bolo 😉

me
30. jan 2011

@mircova ja hovorím, iný kraj iný mrav, u nás berú krv a vyšetrujú moč medzi 4-5 mesiacom

slavuska30
30. jan 2011

@tanija133 no teda...to je dobre akych mame cvalikov..xixix

me
30. jan 2011

@vejinka - jasné že tá na vysávač je najlepšia, ale toto chce kamoška ako cestovnú, aby mala keď tam nebude vysávač, alebo aby nemusela stále vyberať vysávač keď ide na víkend rodičom alebo svokre, alebo keď pôjde na dovolenku

vejinka
30. jan 2011

@mircova nam povedala ze kvapka raz za mesiac je uplne zbytocna to ani telo nevie ze nieco dostalo..

vejinka
30. jan 2011

@mircova nebrali nam este krv

vejinka
30. jan 2011

@me jaaaj

me
30. jan 2011

@vejinka tak prečo nie je iné dávkovanie? 😨

vejinka
30. jan 2011

@me netusim 😔

ziza55
30. jan 2011

caute babulky...tak uz mame po krste...uf..som rada ze je uz po...v kostole to bolo sup sup..sehovsudy asi15min..a potom doma sme mali obed ..jedna babka uvarila obed a doniesla hotove ..druha objednala torticku..tak som bola bez starosti 😉 ..dopadlo to celkom fajn...maly cely cas ako sme dosli domov prespal...ale dobre tak..inak by plakal..nema rad vela ludi pokope..doma sme posedeli asi hodinku dve..a rozpustili sme to...xixi..moj tatko vylochal sedmicku vina bieleho ..cely bol cerveny a potom este soferoval domov..no hruuuza 😒 ...
inak krstili sme aj s tym bacharom s odsudenych 😉

ziza55
30. jan 2011
vejinka
30. jan 2011

@ziza55 jeeeej krasny heh tak si videla celebritu 😉

mircova
30. jan 2011

@ziza55 tak ste ten krst super zvládli, malý je zatučký ako anjelik 🙂 a tortička vyzerá mňamkovo 🙂

ziza55
30. jan 2011

@vejinka nooo chichi
aj my mame na vysavac...odsavam uz od druheho tyzdna narodenia maleho..uz si na nu zvykol..sa tesi ked vyberem vysavac..chi..a je super..velmi setrnna...a vytiahne aj z paty 😀

mircova
30. jan 2011

Idem ja spať, dnes som už hotová tak všetkým prajem dobrú noc 😔

vejinka
30. jan 2011

baby a co s tym stretkom? kasleme na to?