icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
30. jan 2011

@jana_toky najskôr musíme zistiť ako sa to robí - ale ano povedala som že môžem ja spraviť objednávku

malemimi
30. jan 2011

@mircova aktuálne údaje 61cm 6100g.
jee tak to je zlaté...to sa ľahko zapamätá 😉 😀

@yvett14 dievčence my sme dnes skušali papať lyžičkou, nedalo mi skusili sme tie piškoty od nestle a dala som ju len s prevarenou vodou a ked sa uplne roztopila tak mi mala schňavila polku piškotky a potom nutrilon, hihi normálne sa vrhala na lyžičku
haha a nezjedla ti aj lyžičku 😀?

@emily327takto sa hrame rano v postielke s macikom
jee no to je kjásne!!
@nivejka baby ja som ešte doma--rýchlo som lupla kávu do seba a pomaly utekáme na očkovanie....
no len musím napísať,čo sa mi stalo :malá ako mi zaspinkala o pol9.--tak za polhodku ju zobudila sprostá pripomienka z telefonu,tak strašne hučala,že než som dobehla,tak malá bola hore a spustila strašný plač,čo sa tak strašne zľakla,tak som ju utíšila a odišla zase k šporáku--podotýkam,že byt je malý---....no za nejakých 5min.som počula zo spálne ako sa mi mála drhne--no zdalo sa mi ,že tam ani nedobehnem ....schmatla som malú a reflexne som ju prehodila tváričkou dolu....no neviem,čím to bolo,ale zvuky boli strašidelné malá oči vypúlené a lapala po dychu...či to nebolo tým,že sa tak strašne zľakla a tým jej za chvíľu zabehlo,lebo zvuky boli ako ked dostane tú otrasne veľkú štikútku + keby mala grcky v pusinke....za chvíľu sa potom malá utíšila a riadne si grgla--no ale som sa strašne vyľakala...a tie zvuky,čo vydávala než som tam ja dobehla--no hroznééé---potom sme už nespali...tak ja letím sa chystať a držte palce..potom poodpisujem
28
fúúú ha tak to muselo byť strašne... ☹

monca1991
30. jan 2011

@sofia2008 my mame vibrucol cipky ale ani sme ich nepouzilimal iba miene zvysenu teplotu tak som mu ani nedala.bol sice nepokojnejsi ale dalo sa to.ani zabally sme nedali.uvidime teraz 15 ideme na preockovanie

malemimi
30. jan 2011

@nivejka cauko.....tak sme zaočkovaný ....dostali sme teda 2injekcie do každej nožičky a o mesiac znova tak isto --nechápem prečo ....Lili si chvíľku poplakala a potom spinkala,ale od 5.tej nie je vo svojej koži,len plačká---vidieť jej aj na očičkách,že neni ok....už mám zvýšenú teplotku 37,1C--aj som jej dala pre istotu obklady na nožičky..dr.mi hovorila,že sirup jej mám dať až ked bude mať nad 38,5C ,ale to sa mi zdá veru veľa--takže jej dám určite pred spaním--dnes sa radšej ani nekúpeme.....jáááj a vážime 6600g a obvod hlavičky 41cm...dlžku nemerala,ale to si odmeriam sama
hihi no krásna váha ... 😀 😀 a koľko teda meriate?

malemimi
30. jan 2011

@nivejka ..noo nápad to nie je zlý ....tak sa dohodneme,ked pôjdem najbližšie do SC bud ty,alebo ja -- a Králová viem kde je--už som tam par krát bola v posilovni..hihih
v královej je posilovňa ?? 😲 😀 😀

malemimi
30. jan 2011

@nivejka
čágo belo..kočky
tak my sme zvládli noc v pohode--teda ked nerátam,že som k nej vstávala 6x na kojenie--ufff...ja som jej večer pred spaním dala sirup--pre istotu ....mala zvýšenú teplotu na 37,5....dnes je ako vymenená--len sa usmieva a máme niečo nové--zistila,že sa dá z perami brnkať a pri tom jej tečú slinýýý jááj,ale robí ako autíčko
dnešný deň máme len nejakú 37,1C zvýš.teplotku---ja som večer veru nečakala,ked jej teplota veru vystrelí---ved ten sirup je aj od bolesti nielen proti teplotke
no super ste to zvládli 😉
haha výmysleníčka jedná 😀 🙂

@jana_toky
Normalne dnes malicky strasne plackal, tie fliaciky po tele ho bolia a ja som ho nevedela utisit, tak som plakala s nim. Potom to musel prevziat mm a nejako ho po case utisil. Ja neviem, co budem robit, ked bude takto a mozno este viac plakat pri ockovani
hm ti verím moja...aj ja by som plakala ☹ len sa držkaj a neboj bude to dobre 🙂

malemimi
30. jan 2011

@aduska82 a takto uz krasne drzi hlavku
jee no krásne držíte hlavičku 😀

me
30. jan 2011

baby niektorá z vás spomínala pred pár týždnami odsávačku na soplíky - elektrickú/na baterky, neviem ktorá to bola / hirunka? /, aj foto sem dávala, zaujímajú ma podrobnosti, aká značka, či je dobrá, kolko stála,... lebo kamoška by ju chcela, tak rozmýšlame že jej ju kúpime, dajte vedieť

mircova
30. jan 2011

@tanija133 nám žiadny kanavit doktorka nenapísla, musím sa jej na to najbližšie opýtať, že prečo? 😒

emily327
30. jan 2011

@sofia2008 ahoj moja, vitaj medzi nami. Urcite sa k nam mozes pridat, budeme radi. Drzim palce na ockovanie, hlavne treba prikladat obkladiky na nozicku, kde bol vpich 😉 a ty malu kojis, ci davas umele?

emily327
30. jan 2011

@mircova coze? A ty kojis? Kanavit ste mali brat uz prveho mesiaca moja.

malemimi
30. jan 2011

http://www.nosenie.sk/?jazyk=sk&kateg=130

to je pekne a pravda 😉

a nie ako nemenované osoby nenoste deti na rukách lebo si zvyknú, treba aby si zvykalo byť samé... a podobné
@mircova kanavit mali napísať do správy v pôrodnici...nám to tam napásali...

malemimi
30. jan 2011

Ahojte holky! tak konečne som sa sem dostala haha ...

http://www.vykupme.sk/mesto/bratislava/

toto mi dala kamoška a je to si myslím celkom dobré oni si tam objednali večeru ako darček na valentína a my sme si objednali dovču 😉

mircova
30. jan 2011

@nivejka aj my ideme znovu na očkovanie objednala nás o 6týždňov od toho prvého očkovania.
@mona777ja som na tie chrastičky používla Bioderma ABC Derm baby squar, poradila mi ho jana_toky a nám to zabralo po 3 použitiach a odvtedy máme pokoj 😉

@jana_toky dúfam, že sa má už Adamko lepšie?dúfam, že to čím skôr prejde 😉

emily327
30. jan 2011

@malemimi uz som ti chcela napisat IP,ze kde si ci ste v poriadku 😉 Ako sa mate? Tak vy takto uz dovolenku?

sofia2008
30. jan 2011

@emily327 dakujem..ja uzskoro mesiac nekojim ☹ kojila som od zaciatku, mala krasne priberala, ale na Vianoce som dostala menstruaciu a mala za z jedneho dna na druhy prestala chciet kojit, plakala na prsniku, odtahovala, tak som si este skusala tri tyzndne si odsavat mliecko, ale bolo to stale menej a menej, co som odsala, mala malo priberala, tak dr. kazala len umele..tak davam Nutrilon..len mame problem, lebo mala velmi malo papa, su dni, ked je to lespie inokedy horsie..tak bojujeme.

sofia2008
30. jan 2011

@monca1991 aha..no uvidime, ako to mala znesie..

tanija133
30. jan 2011

@mircova Ak kojis, materske mlieko neobsahuje vitamin K, velmi dolezity vitamin , tu pisu preco http://www.dieta.sk/index.php?page=1&type=news&... , to nechapem, ze ti to tvoja pediatricka nenapislala....

malemimi
30. jan 2011

@emily327 hihi no nechcelo sa mi sem ísť večer a aj tak sme stále niečo robili a tak a včera sme boli v euroveii a malá kukala na svetielka a oblečka a tak a potom aj zadrichmala tak bola zlatučká 😉 🙂
@sofia2008 jee ty máš Emu rak všetko naj k meninkám jej prajeme..aj keď je tvoja s dvoma mm

jana_toky
30. jan 2011

@malemimi
dakujem, snad to coskoro prejde, lebo dnes sa to zopakovalo ☹

jana_toky
30. jan 2011

@mircova
zatial sa to nezlepsilo ☹ . Hrozne je nervozny, ako ho to boli-svrbi ☹ . V piatok ideme na kontrolu do obeda, tak snad sa to zlepsi natolko, ze nam povolia ockovanie, uz by som to chcela mat za sebou 😀

malemimi
30. jan 2011

@jana_toky hmm chúďatká... ☹

yvett14
30. jan 2011

@malemimi ahojky moja no včera sme už spapali celu piškotku a bola spokojná hned zaspala a nemala žiadne žaludočné problemy ale nebudem to prehánať , ale to mi už nedá ked viem že to premelie v tých maličkých ustočkách
🙂 🙂 🙂

slavuska30
30. jan 2011

🙂 🙂 🙂 ahojte ..my sme dopadli super na poradni, Peťko má 7415G a 65cm 🙂 🙂 🙂 pekne priberá

yvett14
30. jan 2011

@sofia2008 zlatíčko ahoj, vitaj medzi nami, no moja a kedy sa ti maličká narodila? máme tu taku tabulku o detičkách tak si možeš porovnať váhu s ostatnými. ja tiež malu chovám Bebilonom- polský vyrobok Nutrilonu. je lacný a taký istý. maličká mi zje už len 150ml voda rozrábam a skusala som jej dávať piškotu od nestle a spapala, namočila do horucej vody-zaliala a spapala, ani sa nedrhla ani problemy zo žaludkom- nič klop klop klop my máme tiež poradnu v utorok o 10 som objednaná tak uvidime ako bude a či budeme aj očkovaný neviem. tak popíš viac o maličkej, porode ak si už nie, hihi 😀 😀 😀

yvett14
30. jan 2011

@slavuska30 wow chlapisko ako hora, neboli ta chrbát? 😅 😅

slavuska30
30. jan 2011

@yvett14 oj..to ano, ale už sa snazim, aby bol skorej v postielke, ale nedari sa nam to 😀

vejinka
30. jan 2011

@slavuska30 my mame mozno uz aj 8kil tazky je jak dve plne tasky 😅

slavuska30
30. jan 2011

@vejinka no pekna vaha, tiež dobry cvalik...

me
30. jan 2011

@jana_toky a čo to má s tou kožičkou, vyhádzal sa z dačoho? nejak som to nezaregistrovala, nestíham všetko čítať, niekedy sa tu toho veľa popíše za deň

@slavuska30 chlap ako hora 🙂
@mircova no to je fakt čudné s tým kanavitom, už v pôrodnice to píšu do správy

@sofia2008 aj ja mám doma Emmu, ale väčšiu, tak všetko najlepšie k meninám prajem malinkej