Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mircova no som rada ze je uz po... 🙂
no a dostali sme nejake peniazky..tak som sa rozhodla ze malemu zaplatime z toho plavanie a poistku aj so setrenim aspon na rok dva dopredu..pokym budem na materskej...baby mate poistky aj so setrenim pre drobcov?ak ano dajte nejaky tip...ja chcem nieco do max 20eur mesacne..pocula som ze ta farbicka od alianzu je fajn
ja rozmyslam furt o tom teplomery usnom bez dotykovom..zda sa mi ale drahy 😔
@vejinka Kanavit urcite nie je zbytocny, ked iba kojis a nepouzivas UM. Je to dolezite na zrazanlivost krvi dietatka. Citala som zopar clankov, kedy sa na to zeny vykaslali a az neskor deticky mali problem s krvou. Ale samozrejme,ze to tak nemusi byt. Ja by som urcite davala. Predsa len s krvou nie su zarty, to skor vitamin D zabudeme dat, tak sa nic nedeje. Ale vitamin K by som urcite davala.
@ziza55 jej krasne ste to prezili, super. Hlavne,ze sa tatkovi nic nestalo ☹ Inak ja sa tiez uz tesim, nech to mame co najskor za sebou. Rozmyslame aj o svadbe,zeby sme to spojili ale to asi nebude. Bol to iba napad, no neviem ci sa niekedy zrealizuje 😀 A ty sa citis ako? Ocistena od diabla- hriechu? 😀
@emily327 som ako zbity pes...maly prespal cele poobedie zobudil sa o piatej..este sme vraveli ze je ako anjelik dobrucky a teraz tu mydli..nepokojny vyrevuje...nie a nie zaspat...a inokedy chodi spat o osmej aa teraz nie a nie zaspat....je v lehatku...ja si tu konikujem a nohou ho hojdam je v lehatku...my chceme tiez tento rok svadbu..len neviem ci budu prachy...hm
@ziza55 cez mimibazar som objednala za super cenu 3,70 hoci su uz pouzite, ale sama dobre vidim,ze rifle ked dieta nosi take male to oblecie fakt zopar krat a uz su mu male. Tieto su super,ze sa daju podohnut 😉 prikladam foto 😉 Mame vela veci pre malu, ale som myslela.ze taketo ako rifle v tomto veku jej nebudem mat kam dat, lebo v overale a zababusena v kociariku aj tak nie je vidiet. Ale ked ideme k lekarovi alebo ju davam do autosedacky na nakup, tak je vidiet co ma na seba 🙂 A ked som v H&M videla,ze rifle za 15 euro, tak lutujem,ze som v IRL nekupila aj na vek 3-6 rifle. Tam v akcii stali 2-3 euro a nove krasne... No co uz.
ozaj baby zabudla som napisat...krstinky zacinali o 12tej...bolo pol dvanastej...maly spal..vravim si ze idem ho zobudit..prebalit a ideme...kostol mame 5min autom...zobudim ho ..chytim a cela ruka moja od hovna...tak sa presral..chichi...az rameno mal..komplet oblecko..postel..matrac...no hruuuza 🙂 tak rychlo do umyvadla..uz sme ani nestihali...som bola zas komplet spotena..vynervacena...rychlo hladat co mu oblecem...stresovala som..podobne ako u tej fotografky 😀
no ja prcham postel caka bru noc
@vejinka no je pravda,ze nasa mala mala prve 2 podania Kanavitu hrozne krce v brusku, az som sa jej bala dat potom v 2 mesiaci ale dala som a pohoda. A ked som sa na to pytala pediatra,ci moze mat z toho Kanavitu tie krce povedal, len stroho,ze tak jej ho nedavajte. Ale ja davam, lebo mam strach, s krvou nie su zarty. A ja som po porode mala zle krvne vysledky.
@ziza55 ved to som nechapala ani ja. Vzdy ked sme prisli domov na dovolenku sme tu oplieskali minimalne 1000 euro a to sme neboli na ziadnej dovolenke len s rodinou. No to uz za tie prachy clovek mohol ist aspon do Tatier na zopar dni, ale my len cestovanie a fungovanie a tolko prachov v cudu. A v zahranici hlavne v Irsku a Anglicku je detske oblecenie fakt za facku. Tam dokazes nakupit v akcii za centy nie ako u nas. Stoji to 15 euro a akcia,ze 13 euro 😀 Tak to stoji,ze 25 euro a akcia 12 euro. Najst fakt lacnu letenku do UK a ist na otocku nakupit detske veci. Este aj usetris a taky vyber aky je tam tu nenajdes 😉

@ziza55 tu tortu by som si dala mnaaam