Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@me dakujem 🙂
ved daj si vyhladat podla znacky a druhu co chces a uvidis urcite najdes, ale ved ziza a mona chcu objednavat z tej stranky priamo, tak sa pridaj
@adrika202 achaa..no vidis moja ty si hlavna iniciatorka...co si sem supla tu stranku a na teba som zabudla 🙂 ..tak ked dobre ratam ..mona 77 lenkaoravcova ziza adrika me..tak nas je 5...a ta kamoska mi ma dat vediet do zajtra....kolko je presne to postovne?ze keby sa to rozratalo kolko by to vyslo..?
@lenkaoravcova ..Leni malý sú strašne zlatý 🙂 ...vidím,že sa aj vy kúpete vo veľkej vani a drobec si to užíva 🙂 ...koho že sú tie nohy ešte vo vani?--tvoje,či Oliverkove?
Dobre ranko, tak ako ste spinkali? My skoro vobec, som unavena a mam seknuty krk ☹ Drzte mi palce,idem vybavit zdravotne poistenie, tak dufam,ze nebudu robit problemy a vezie nas svokor (myslim mna a malu). Dufam,ze tam nebudem dlho a malinka by mohla v aute spinkat, aby som ju nemusela tahat hore do kancelarie. Ozvem sa neskor.pa pa
Vsetkym co idu ockovat, drzim velmi palce 😉
Ahojte...co nove??? ja mam po vcerajsej zumbe trochu svalovicu...konecne viem ako tak kroky tak asi to uz zacina mat ucinok 😀 inak dnes sa vytesujem lebo maly mi prespal prvykrat celu noc a papal az o pol 7
@ziza55 Na kozmetike som bola pred porodom,a teraz ani nepotrebujem, mam celkom schopnu plet, ale to chodievam do Trencina, ja tam mam rodicov, a tam stoji super kozmetika 13 E cistenie pleti bez masaze. Napr. som bola v lete tu v BA na pedikure a ze 20 E za nic, furt som mala paty hrube, tak som isla do TN a ze za 8 E a super paty orezane, a nechty upravene...) Aj ten tvoj melir ze 38E. Tu v Ba to uz naozaj prehanaju.... 😠
@cukruska1920 Super, ze uz chodis zumbovat, ja sa stale vyhovaram ze nemozem predsa cvicit ,ked kojim.... 😉 Ked dokojim, tak by som chcela chodit na spiinning, lebo sa bojim ze zumbu by som nevedela tie kroky,ja som ani nikdy nechodila na aerobic, lebo som si nikdy nedakazala zapametat tie kroky a zostavy.... 😀 A super ze ti krcek uz takto spi... 🙂
včera náš Saminko sa vkuse preguloval z chrbátika na bruško, teším sa, zlatunké to bolo, len horšie to bolo s prebalovaním, stále ušiel 😀 , a v noci zle spal, aj sa prebral asi na hodku a stále na brucho, sa mu to páči 🙂
@tanija133 no ja uz chodim od januara..sak sa na seba neviem ani pozerat...hruza....to brucho nie a nie padnut 😝 a co sa tyka tych krokov...ja som tiez nikdy nikam nechodila ale to sa naucis lebo na kazdej hodine su tie iste pesnicky a to si postupne osvojis...je pravda ze ked som tam bola prvykrat to bolo rodeo 😀 ale teraz uz pohodicka... a ked je nejaka nova zostava tak to uz som narovnako s ostatnymi... som bola minule konecne na kontrole po 600nedeli a doky mi kazal nech pomaly cvicim aby som posilnila brusne steny...lenze akosik sa este bojim brusaky a tak kedze som po sekcii 😒
@me U mna zatial nehorzi aby som chodila cvicit, nechcem stratit mlieko a krpec vecer ked ma nevidi byva nerves.....Uvidim potom tesne pred letom.... 😉 AJ ked chut by uz aj bol ale ten spinning urcite, lebo mi pripada taky efektivnejsi, za kratsiu dobu je spevnene svalstvo a aj sa vyborne chudne pritom.... 😉
@cukruska1920 Jasne asi by som sa to postupne naucila, no potom pred letom to mozno pojdem vyskusat.... 😉
@cukruska1920 aj môj drobec dnes po dlhom čase pekne spinkal, tak som konečne aj ja v pohode 😉
Dievcatka som happy, malemu uz presla ta zapareninka na ritke....Hned som to mastila Sudokremom,a za dva dni to bolo fuc. Ale bolo to take slabucke... 😉 Uz budme pouzivat Sudokrem, pojdem dnes kupit to najvacsie balenie... 😉
A inac mam dnes meninky, tak si pojdem aj umyt vlasy, nech som hezka holka, a vecer mi bude moj priatel blahozelat, tak som zvedava co dostanem 😉
@me ....hihihi....no šikula je Samko--takže až takto sa mu to páči?..ved ho budeš naháňať-než ho prebalíš a prezlečieš 😀 ....Lili sa mi iba raz prevrátila z bruška na chrbátik,ale to bola asi náhoda 😅 ....inak ked ju prezliekam,tak sa mi vykrúca do jednej aj druhej strany,ale ešte sa mi úplne nepretočila 😅
@tanija133
@me ja som chodievala na power jogu pred tehu..vlastne az do 5mesiaca..takze aj s bruskom...perektna vec...prestal ma boliet chrbat..prestala som sa hrbit a postova sa pekne vyformovala..aerobic zumba mi nerobili dobre..boleli ma kolena....juuuj teraz mi je zle ked sa vidim v zrkadle..uplne zdeormovana..hrbata...chcela by som zacat chodit zas na tu jogu...alebo plavat...hm...sme rozmyslali aj s boninkou..kedze byvame kusok od seba ze budeme chodit spolu plavat..ale kde v ba sa da baby okrem pasienkov?neviete?
@ziza55 No caja , ty sa stazuj, ty mas svoje kila uz spat, to ti staci malo, a znova sa vyformujes.. 😉 Ja mam furt plus 10 kg, a uz sa bojim aj odvazit, lebo mam pocit ze priberam.....Ale raz sa nastvem na seba 😉
Plavat sa da v Relaxxe v Petrzalke, take to nove presklenne popri Einsteinovej, je tam 25 m bazen,a aj hotel Nivy 25 m bazen, Pasienky su vraj strasne plne, ale to je asi vsade....A dakujem za prianie, napsiem potom co som dostala... 😉 Aaaaa, tak 30 za tyzden, super.... 😅 Uz budes velka zena... 😀

@mona777
@ziza55 tak ja by som si objednala niečo cez vás, ale musíte sa vy rozhodnúť či áno, lebo by ste mi to museli potom ešte šupnúť do krabice a poslať, to poštovné by malo byť do 2€ tak neviem ako poviete, aspoň budeme vedieť či sa to oplatí, alebo je to len o niečo lacnejšie ako na mimibazare