Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
aktualne 7120gramov a 64 cm,zaočkovaný do obidvoch nožičiek,a Marco na atb...
@lenkaoravcova aký ste peknučký 🙂
baby kolko krat vam kakaju babatka,?? moj maly az 4x za den...nieje to vela??
@cukruska1920 mne len raz za deň a kojíš ho?
@cukruska1920 moj maly aj 6xdakedy...chichi...podla mna je to v pohode...
@ziza55
@cukruska1920
tak je to asi normálne, však ak pekne papkajú, tak potom aj majú z čoho nie ? 🙂
a asi je to jedno či je bábo kojené alebo nie
môj malý iba 1x denne,ale to je iná kôpka 🙂 občas 2x
@cukruska1920 my 2-3krat denne a riadne davky 🙂
@mircova tak zas na druhej strane lepsie jak keby ho malo zapekat
my sme boli vcera na kontrolne sono obliciek, to sa nam zatial nezhorsilo, ale vysledky z odberu mocu ma mala strasne zle 😢 zajtra mame ist na nefrologiu, tak uvidime co bude, ale lekarka mi hovorila, ze nato ze je babo, su tie vysledky dost zle a vyhrazala sa nejakymi silnymi antibiotikami a to by som fakt nechcela 😲 tak uvidime zajtra...
baby, brali ste aj vy moc, alebo to mame len my kvoli tym oblickam?
@monika_123 tie zlavy na stranke sports direct sú stále tie isté, myslíš že to len neaktualizovali stránku? dnes je už február
baby, ktoré to chcete objednávať s tej stránky sportsdirect?
@mona777, este stale tam maju ze posledny den, tak este sa snazia asi vypredat to co tam maju, lebo to nova akcia este nieje. podla mna budu ine veci vo vypredaji tento mesaic zatial to tak vzdy bolo 😉
@emily327držíme palčeky nech nie sú s tým problémy 😉
@tanija133 hihi tak super my použ. od narodenia sudokrém... 😉
a všetko naj k meninám....
@mona777,ale ak mate nieco vybrate teraz,tak si myslim ze nemate preco cakat na iny vypredaj
a ak by ste chceli vediet nieco ohladom objednavky kludne sa ma spytajte.
@nivejka Oliverkove 🙂 kiezby som ja mala take nozky 🙂
@mona777 dakujem 🙂 ale aj pekne velky dnes ma maly 4 mesiace a 6800 gramov a 68 cm 🙂
@cukruska1920 no mne pediater povedal ze deti na umelom mlieku (tiez nekojim) kakaju tak raz denne........ale moja mala mala taky jeden tyzden ze kakala aj 4 krat denne ale potom to preslo.........hlavne ked som presla z nutrilonu na sunar (pri sunare pekne kaka raz za den)
ahojte, ja len tak kratko....
Dnes su fliaciky po telicku uz o nieco lepsie, resp. je to menej zapalene, tak snad to bude coskro dobre. Aj ked najhorsie je na tom, ze ho to boli, aj ked ho jemne natieram. Vcera pri kupani strasne plackal, fnuk. A teraz sa mi zasa zobudil, asi sa mu nieco snivalo, dlho sme utisovali ☹ .
Zachvilocku sa asi zobudi a chcem ist kocikovat. Ach jaj, prerabaju nam interier na schodiskach a je tu bordel a hluk. Lezie to riadne na nervy... , snad ho v pohodke prenesiem do kocikarne. Este aj tu budu malovat, tak ja neviem, ako to budem potom robit, kedze sme na 4 posch. bez vytahu.
@jammka vsetkym babatkam sa do 5. mesiaca ma vysetrit moc, my sme uz dostali od Dr papier aj skumavku, to zasa bude, striehnut, kym sa vycura, skuska reflexov 😀 Drzim palce, nech sa vysledky Stelke zlepsia 😔
@cukruska1920 ak to nie je moc tekute a ma to normalnu farbu, tak to neries, horsia by bola zapcha. Ja kojim a kaka mi skoro do kazdej plienky 😅

@tanija133 ja mám stále 7kg navyše ☹ tiež chcem začať spinningovať, ale kedy sa k tomu dostanem neviem, lebo mm teraz chodí kadejako z práce, tak si nič nemôžm plánovať 😠