Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@monika_123 som sa tam zaregistrovala a skúsam objednať jedny tenisky - som asi pred koncom - len kedy sa mi zobrazí ten účet na ktorý to mam zaplatiť? - neviem po kial mozem pokračovať - lebo nechcem objednať jedny tenisky - je nas viac - objednam to naraz - teraz to len skúšam
@lenkaoravcova pekné miery. ten moj maly je najaký fakt malý oproti vsetkym - asi to tou operáciou v 2 mesiaci
@lenkaoravcova ozaj a všetko najlepšie k 4 mesiačiku prajem 🙂
@mona777 mozes dat proceed to payment az tam sa dava cislo uctu
@monika_123 proceed to payment - tade som už sla raz - ale ja dávam číslo účtu nie oni? ved ja platím na ich účet, či je to inkasom? - to by sa mi moc nepáčilo
@mona777 tam si vyberies ktorou kartou budes platit a este mozes ist dalej tam uz pises tie udaje
mona777@ no ty neposielas na ich ucet das tam svoj a oni ti to stiahnu. Po tom ako to objednas tie peniaze ti hned z uctu nezmiznu budu akoze "rezervovane" a stiahnu ti ich az ked ti to var odoslu. To robia tak preto ze ask nahodou nebudu nieco mat aby si zato neplatila....
@monika_123 sorry teraz som tam a chce to odo mna vybrať spôsob platby - sú tam zobrazené len typy kreditných kariet - jedine posledné je payal - a to dobre nepoznam,
@monika_123 čiže musím napísať svoju kartu - alebo účet? zobrazí sa tam aj suma?
@mona777, co mas normalnu kartu z banky ktorou si vyberes peniaze z bankomatu tak tu mas bud visa, maestro...ja mam napr. slov. sporitelnu a yvberam sposob platby visa electron pretoze to mam na karte
@mona777 ano das tam cislo uctu+ cislo karty a ked uz budes toto zadavat tak ti ukaze sumu ale len v librach, potom cez ib by si uz videla v €.... a neviem kde ste si prepocitavali na €... Lebo ak mas visa kartu bude sa to podla kurzoveho listku visa,ktory sa kazdy den meni, plus aj banka si uctuje nejaky poplatok...
@horalka777 no neviem s tym mocom min. tyzden som bola u lekara a nic nespominal a to mala ma uz 4 mesiace a 1 tyzden
@hirunka a nerobili vam vysetrnie mocu pri inej prilezitosti doteraz? Lebo vy ste sa tiez nabehali po doktoroch az az... Ja som to absolvovala aj so starsou, tiez nejako tesne pred tym cca 5. mesiacom..
@monika_123 kedy mi to zúčtujú, teraz alebo ked budú posielať tovar? a kolko to trvá, díky
@mona777 no ked das objednavku tak ti na ucte ukaze ze sportsdirect ma rezervovanu tu sumu a stiahnu ti to ked to odoslu...a do tyzdna to pride.
@malemimi dakujeme 🙂
@mona777 no neboj on to urcite dobene coskoro 🙂
@lenkaoravcova no dúfam 🙂
@monika_123 dakujem ti zatial, dúfala som že to nebude také iste ako v ebuy - ale vyzerá to že je to také isté. Nerada dávam na internet číslo karty pretože robím v Banke a som bola Operačným rizikovým managérom - sledovala som riziká banky a defraudy - štvrtočne som vykazovala straty napr. aj z kariet ktoré nám podovom mizli - takže karta a jej číslo na internet nie je bezpečné 😢
@mona777 no to ja viem, ja ked som sa v banke pytala tak mi povedali ze ak je na stranke to ze je to chranene ci co to ja tomu neorzumiem moc 😅 napr verified by visa, tak ze by nemal byt problem, mne sa chvalabohu este nic take nestalo klop klop...

@lenkaoravcova jee no krásne miery 😀 😀 a všetko dobré k 4 mes 😉