icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
1. feb 2011

@lenkaoravcova jee no krásne miery 😀 😀 a všetko dobré k 4 mes 😉

malemimi
1. feb 2011

@hirunka my máme dnes úplne žlté hovienko 😀 bohvie s čoho

malemimi
1. feb 2011

@jana_toky a koľko vám to budú robiť?
hm chúďatko malunké... ☹

mona777
1. feb 2011

@monika_123 som sa tam zaregistrovala a skúsam objednať jedny tenisky - som asi pred koncom - len kedy sa mi zobrazí ten účet na ktorý to mam zaplatiť? - neviem po kial mozem pokračovať - lebo nechcem objednať jedny tenisky - je nas viac - objednam to naraz - teraz to len skúšam

adrika202
1. feb 2011

@tanija133 ja používam len Pityol,nedam naň dopustit...minule som si ho zapotrošila,spadol mi za postel tak sme dva dni pouzivali sudocrem a ritka červená..po pityole sme mali do rana krasnu ritušku 😉

mona777
1. feb 2011

@lenkaoravcova pekné miery. ten moj maly je najaký fakt malý oproti vsetkym - asi to tou operáciou v 2 mesiaci

mona777
1. feb 2011

@lenkaoravcova ozaj a všetko najlepšie k 4 mesiačiku prajem 🙂

monika_123
1. feb 2011

@mona777 mozes dat proceed to payment az tam sa dava cislo uctu

mona777
1. feb 2011

@monika_123 proceed to payment - tade som už sla raz - ale ja dávam číslo účtu nie oni? ved ja platím na ich účet, či je to inkasom? - to by sa mi moc nepáčilo

monika_123
1. feb 2011

@mona777 tam si vyberies ktorou kartou budes platit a este mozes ist dalej tam uz pises tie udaje

monika_123
1. feb 2011

mona777@ no ty neposielas na ich ucet das tam svoj a oni ti to stiahnu. Po tom ako to objednas tie peniaze ti hned z uctu nezmiznu budu akoze "rezervovane" a stiahnu ti ich az ked ti to var odoslu. To robia tak preto ze ask nahodou nebudu nieco mat aby si zato neplatila....

monika_123
1. feb 2011
mona777
1. feb 2011

@monika_123 sorry teraz som tam a chce to odo mna vybrať spôsob platby - sú tam zobrazené len typy kreditných kariet - jedine posledné je payal - a to dobre nepoznam,

mona777
1. feb 2011

@monika_123 čiže musím napísať svoju kartu - alebo účet? zobrazí sa tam aj suma?

monika_123
1. feb 2011

@mona777, co mas normalnu kartu z banky ktorou si vyberes peniaze z bankomatu tak tu mas bud visa, maestro...ja mam napr. slov. sporitelnu a yvberam sposob platby visa electron pretoze to mam na karte

monika_123
1. feb 2011

@mona777 ano das tam cislo uctu+ cislo karty a ked uz budes toto zadavat tak ti ukaze sumu ale len v librach, potom cez ib by si uz videla v €.... a neviem kde ste si prepocitavali na €... Lebo ak mas visa kartu bude sa to podla kurzoveho listku visa,ktory sa kazdy den meni, plus aj banka si uctuje nejaky poplatok...

emily327
1. feb 2011

@tanija133 vsetko najlepsie 😉 cmuk potom sa pochval co si dostala 😉

hirunka
1. feb 2011

@horalka777 no neviem s tym mocom min. tyzden som bola u lekara a nic nespominal a to mala ma uz 4 mesiace a 1 tyzden

horalka777
1. feb 2011

@hirunka a nerobili vam vysetrnie mocu pri inej prilezitosti doteraz? Lebo vy ste sa tiez nabehali po doktoroch az az... Ja som to absolvovala aj so starsou, tiez nejako tesne pred tym cca 5. mesiacom..

mona777
1. feb 2011

@monika_123 kedy mi to zúčtujú, teraz alebo ked budú posielať tovar? a kolko to trvá, díky

monika_123
1. feb 2011

@mona777 no ked das objednavku tak ti na ucte ukaze ze sportsdirect ma rezervovanu tu sumu a stiahnu ti to ked to odoslu...a do tyzdna to pride.

lenkaoravcova
1. feb 2011

@malemimi dakujeme 🙂

lenkaoravcova
1. feb 2011

@mona777 no neboj on to urcite dobene coskoro 🙂

me
1. feb 2011

@tanija133 všetko najlepšie 😉

@nivejka veď aj jemu sa to v piatok len tak náhodou podarilo, a včera sa už gúlal, dnes ešte nie 🙂

no môj kakával tiež každý deň, ale v poslednej dobe raz za dva dni, no a nepýtajte sa ako, nestíham ani ja ani plienka 😝 😝 😝

mona777
1. feb 2011

@lenkaoravcova no dúfam 🙂

me
1. feb 2011

@mona777 ja by som si objednala s vami,
a akú operáciu mal malý, zase som neni v obraze 😅

mona777
1. feb 2011

@monika_123 dakujem ti zatial, dúfala som že to nebude také iste ako v ebuy - ale vyzerá to že je to také isté. Nerada dávam na internet číslo karty pretože robím v Banke a som bola Operačným rizikovým managérom - sledovala som riziká banky a defraudy - štvrtočne som vykazovala straty napr. aj z kariet ktoré nám podovom mizli - takže karta a jej číslo na internet nie je bezpečné 😢

me
1. feb 2011

@mona777 sranda, že akurát na tebe to ostalo, najpovolanejšej osobe, sranda, aká náhoda

monika_123
1. feb 2011

@mona777 no to ja viem, ja ked som sa v banke pytala tak mi povedali ze ak je na stranke to ze je to chranene ci co to ja tomu neorzumiem moc 😅 napr verified by visa, tak ze by nemal byt problem, mne sa chvalabohu este nic take nestalo klop klop...

tanija133
1. feb 2011

@jammka Fuuu, to je neprijemne, snad to nebude take zle... ☹ Nam vo stvrtok dala skumavku a tiez mame odobrat moc, ale stale sa na to len chystam...