Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Baby ,dakujem za prianie k meninam.... 🙂 Ste zlate.... 😉
@lenkaoravcova Blahozelame k 4 mesiacikom,a nahodou ste stihli... 😉
@monika_123 všelico je chránené a kradne sa to - ale jasné 😀 😀 😀
aj naša nám bude kázať medzi 4-5m moč a krv
baby už som chorá, nádcha, hrdlo, poradte niečo, čo môžem ked kojím
presne pred rokom som si spravila test a tešila sa že je pozitívny, ale to letíííííííííííííí 🙂 🙂 🙂
@lenkaoravcova ..aj ja sa pridávam a gratulujem k 4 mesiačikom 😉
ahojte kočenky...
ja neviem,čo sa s tou malou porobilo,ale už nejaký týždeň k nej vstávam každú hod a pol-2hod v noci na kojenie--normálne ma už napadlo,že či ju nemám dokrmovať--ja síce mliečko mám a dosť,ale ked to pôjde takto dalej ,tak jedine padnem na nos od únavy ☹ ....som stále veľmi unavená--"""tak mi poradte babule""" 😨
inak ja už neperiem v detskom prášku,ale normálne v našom klasika a Lili je úplne v pohode--už nejaký ten mesiac takto periem jej prádlo 🙂
@lenkaoravcova leni a aké č. tenisiek si mu kupovala na 1 rok? už si to nepamätám, mám po dcérke 18 a 19, môže byť?
baby ktoré chcete objednať z toho sportdirect - treba vymyslieť ako mi poslete čo chcete objednať - lebo tie veci nemajú na tej stránke objednávací kod - aspon nevidím - aby som vam neobjednala niečo iné 😀 😀. Na prepočet z mojho účtu by to malo byť devíza - stred Unicreditbanky - dnesný kurz je napr. 0,854 GBP za 1EUR ale to sa každý den mení - lenže nie je tam velký rozdiel. Tak počítajte a pozrite si čo chctete skúsime to
každá si to napíše, názov, kód, cena a pošle ti to IP, či nie?
@cukruska1920 ahaaa..ja kojim 🙂
@tanija133 no ani nie, ma dvakrat take stehno ako starsi syn hihi 😀
@nivejka podla mna to má len prechodné obdobie že pije každé dve hodky - aj moj pil dva týždne každé 2 - 2,5 hod. ale posunula som mu papanie večer z 21.30 hod. a 22.30 a dávam mu viac teraz sa zobudí len 1 až 2 krát v noci. Len ja odsávam takže ja mu dám večer viac - lebo viac odsajem sama 🙂
@nivejka hmmmm moja to ti veru nezavidim, moja sa budi tak dva razy za noc, a aj z toho som kus mimo, nie to este tak casto ako Lili...neviem ti poradit, ale nedokrmuj, ajked ti verim ze mas dost 😒
@tanija133
@me joj baby a mamina mi radila vanish a ja som nedala, lebo som sa bala na jej veci,ale uz budem, a oplakam to viackrat....dakujem za radu
@nivejka mozno sa rozhdola ze ta bude mat ako cumlik 🙂
no ja by som to nezvladla ak ams doma UM skus jej dat na noc a uvidis cim to je 🙂 neboj mliecko vkoli tomu nestratis a ani sa nestane ze bude cecok odmietat
@me moj syn nosil 20ky, ale maju obaja dost velku nozicku

ahojte žienky 🙂 viete mi poradiť? včera som malej prala veci a ked som ich išla vešať pozeram že neopralo žlte flaky od hovienka.....pokakala par veci a ako na potvoru tie najnovsie najkrajsie 😠 😅 ...pred pranim som oprala ručne , no ale ostali hnusne zlte flaky....periem s dreftom pre deti....na 30 minutovom prani
juj som tu niekolko dni nebola, tolko stran zas na citanie 🙂
no a mala ma nove moresy....je hladna,dam jej cici,papa kus a zrazu zacne brmkat ako auto a smiat sa a cim viac ju nutim tym viac to robi : 😀