Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ked chcem objednat tenisky na 6-9mes...alebo 6-12mes to je aka velkost baby neviete?
do mojho fotoblogu som doplnila exel tabulku prosím v takomt tvare mi to poslite - najlepšie ak mi do IP poslete email a vam tu tablku poslem lebo sem da to nedá dať
@cukruska1920 no mne moja mala posledne 2 tyzdne kaka aj 5-6 krat za den. Niekedy mam pocit,ze po kazdom napapani sa kaka ☹ Ale to znamena,ze jej dobre travi brusko a lepsie nech kakaju aspon ich nebolia bruska a netrpia 😉 Myslim si,ze je to ok. Neboj.
@jammka fuuha to je neprijemne, drzte sa mozno sa bude dat tym antibiotikam vyhnut, ak nie tak hlavne, nech je mala v poriadku a nech aj oblicky funguju ako maju 😉 Nam od kedy som doma s malou nebrali ani krv ani moc. Vam asi kvoli tomu problemu s oblickami... Neboj bude v poriadku cmuk drzte sa
@lenkaoravcova gratulujeme Oliverkovi k 4.mesiacom 😉 My mame v piatok 🙂
@zuzana_m urcite vzdy ked budes mat nieco okakane, zaprat studenou vodou a naliat na to Vanish, nechat aspon den namocene a dat oprat minimalne na 40stupnov 😉 Zarucene vsetky flaky zmiznu 😉 Ak je to moc okakane, tak este pocas dalsieho dna nechat namocene a naliat este raz vanish na flak 😉
@me na hrdlo homeopatika - kupis v lekarni a na nadchu, hm no ja som na to nepouzivala nic, ale myslim,ze ked si das detsky nasivin, tak tym nic nepokazis. Hlavne bud v teple a okolo krku nejaku satku 😉 Skore uzdravenie cmuk
A mne co velmi pomohlo na bolave hrdlo - ZMRZLINA. Ziadne cajiky ale studene. Nechcela som tomu verit ale ked po tyzdni a pol cajickovania a kloktania vody so solou to neprechadzalo, tak som si dala zmrzku a uz na druhy den rano mi nic nebolo 🙂 Tak vyskusaj 😉
@nivejka jaj zlatinko vitaj v klube, ja som poslednu noc uz fakt chcela dat malej nutrilon lebo to nie je normalne, kazde 2 hodky je hore ☹ A to takto trva uz vyse tyzdna, nechci vidiet aka som unavena a ked s nou idem este na 2 hodky na prechadzku, tak zbohom, o 20:00 padam na nos a to ona samozrejme este spat nie ☹ Nam sa toto vsetko stalo po ockovani a tej nadche co mala ☹ Ak to takto pojde dalej tak fakt ja neviem co budem robit. Myslis,ze je to tym,ze nemame dost mlieka? Ja fakt neviem. hmm tiez by som si rada nechala poradit....
@emily327 @nivejka..vydržte kočky,nedávajte nutrilon ani nič iné,to je len rastový špurt alebo laktačná kríza..ja kojím už tretie dieťa a vždy sa to tak opakovalo,aj my tak teraz spime/nespime...no vždy som to vydržala aj za cenu kruhov pod očami a kopy prachu v byte a kojila som oboch starších do roka 🙂 takže len trpezlivosť
@ziza55 ktore posli link 🙂
@ziza55 ako že moja ja by som sa rada pridala k vám len ak bude na sk poštovné drahe, ale ja som chcela, tak ked naskoči tá nová akcia tak si povyberám a len mi dajte vedieť komu poslať aj bubáky a pošlem. A nemože sa stať že oni si stiahnu a nedojdu všetky veci ktoré som objednala? alebo nepride vobec?, človek sa obáva ved akože 60 libier je dosť, ale rátajte aj som nou ak možem sa k vám pridať 😉
@emily327 Zlatíčko tak sme sa boli dnes očkovať a mali sme poradnu, takže máme 6,30 kg a 60 cm, ani sme nenarástli ale skor pribrali a hlavičku máme 47 cm!! malá plakala teraz kuká potichu tv ale nespi, možno neskor, musi byť v zavinovačke tam sa cíti bezpečne, dávam jej obklady tak uvidim aká bude noc 😅 😅
@lenkaoravcova este nemam vybrate ktore...chichi..potrebujem vediet najprv velkost a budem hladat ktore maju v tej velkosti ktoru potrebujem,,,chcem na jogu nejake pekne leginy adidas nike..alebo ine a nevien najst..
no pozeram ze vacsina uz mate ockovanie za sebou 😒 my stale nie kvoli tomu zahnisanemu TBC ockovaniu...teraz treba cakat kym sa to zahoji 😝
v mojom albume najdete aktualne info k oktobrovym detickam, uz mame vsetky po 3 mesacnej poradni 😉 Tak je to konecne kompletne 😉 cmuk
@ziza55 Zlatíčko ty asi kolko vecí chceš objednať lebo ak má Monika 777 posielať 15kg balik z Bratislavi do Dudiniec tak to bude mať len somnou opletačky, neviem či bude taká zlatá a mať čas nat!!! alebo sa mi to dá poslať autobudom chodi priama linka len či bude mať čas na mna 😅 😅
ahojte..my uz mame ockovanie za sebou..este na dalsi tyzden vakcina proti rotavirusom a hotovo..aspon nateraz 🙂 aj sme pekne pribrali napriek nasmu chabemu jedeniu, za 3 tyzdne 550g, cize mame 5850g, ale zato 65cm, sme poriadne dlhy na dievcatko 😀
inac tu v Nemecku sa dr. velmi cudovala, ze sa u nas ockuju babatka proti TBC, vraj vyskumy uz davno dokazali, ze to ockovanie je uplne zbyotcne a ucinne je az vo vyssom veku, ze sa to uz skoro nikde v EU neockuje 😕
@ziza55 mne sa tieto pacia
http://www.sportsdirect.com/nike-pro-capri-tigh...
ale pozri tu je ich dost 😉 http://www.sportsdirect.com/clothing-and-sports...
@yvett14 ja neviem moja...dnes tu budem do noci sediet a vyberat 😉
babyyy poradte mi tieto elastaky by mohli byt napr.na jogu alebo ine cvicenie?lebo moc neviem po AJ..takze ci to niesu nejake specialne... http://www.sportsdirect.com/nike-dri-fit-filame...
@ziza55 ja ani tie detske botickz neveim najst ☹ asi som slepa

@mona777 moni takze ja ziza55,jana toky, lenkooravcova ,me- a este adrika ..takze nas je 6...este jedna moja kamoska mi ma povedat dozajtra..hned ti napisem