icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
1. feb 2011

@mona777 moni takze ja ziza55,jana toky, lenkooravcova ,me- a este adrika ..takze nas je 6...este jedna moja kamoska mi ma povedat dozajtra..hned ti napisem

mona777
1. feb 2011

@ziza55 teraz odpisala aj adrika202 že aj ona - aspon tu píše 🙂 Baby ale ja nebudem posielat po celej republike - nejak sa to ku vám nedá doručiť inak? nemáte niekoho kto by šiel do BA na skusy alebo na nákupy? este som to nikdy nerobila tak neviem ani čo a ako

ziza55
1. feb 2011

ked chcem objednat tenisky na 6-9mes...alebo 6-12mes to je aka velkost baby neviete?

adrika202
1. feb 2011

@mona777 môj o 14tej vstal po nočnej a už išiel do druhej prace...takze to poznam 😀

mona777
1. feb 2011

do mojho fotoblogu som doplnila exel tabulku prosím v takomt tvare mi to poslite - najlepšie ak mi do IP poslete email a vam tu tablku poslem lebo sem da to nedá dať

emily327
1. feb 2011

@cukruska1920 no mne moja mala posledne 2 tyzdne kaka aj 5-6 krat za den. Niekedy mam pocit,ze po kazdom napapani sa kaka ☹ Ale to znamena,ze jej dobre travi brusko a lepsie nech kakaju aspon ich nebolia bruska a netrpia 😉 Myslim si,ze je to ok. Neboj.

emily327
1. feb 2011

@jammka fuuha to je neprijemne, drzte sa mozno sa bude dat tym antibiotikam vyhnut, ak nie tak hlavne, nech je mala v poriadku a nech aj oblicky funguju ako maju 😉 Nam od kedy som doma s malou nebrali ani krv ani moc. Vam asi kvoli tomu problemu s oblickami... Neboj bude v poriadku cmuk drzte sa

emily327
1. feb 2011

@malemimi dakujem moja, vyzera to tak,ze to bude ok, tak cakam teraz na potvrdenie o tom,ze poberam rodicovsky a dufam,ze mi coskoro pride karticka poistenca a budem moct ist na prehliadku k mojej gynekologicke.

emily327
1. feb 2011

@lenkaoravcova gratulujeme Oliverkovi k 4.mesiacom 😉 My mame v piatok 🙂

emily327
1. feb 2011

@mona777 ak budes platit cez paypal je to urcite bezpecne. Platim cez neho uz roky a este som nemala ziaden problem 😉

emily327
1. feb 2011

@zuzana_m urcite vzdy ked budes mat nieco okakane, zaprat studenou vodou a naliat na to Vanish, nechat aspon den namocene a dat oprat minimalne na 40stupnov 😉 Zarucene vsetky flaky zmiznu 😉 Ak je to moc okakane, tak este pocas dalsieho dna nechat namocene a naliat este raz vanish na flak 😉

emily327
1. feb 2011

@me na hrdlo homeopatika - kupis v lekarni a na nadchu, hm no ja som na to nepouzivala nic, ale myslim,ze ked si das detsky nasivin, tak tym nic nepokazis. Hlavne bud v teple a okolo krku nejaku satku 😉 Skore uzdravenie cmuk
A mne co velmi pomohlo na bolave hrdlo - ZMRZLINA. Ziadne cajiky ale studene. Nechcela som tomu verit ale ked po tyzdni a pol cajickovania a kloktania vody so solou to neprechadzalo, tak som si dala zmrzku a uz na druhy den rano mi nic nebolo 🙂 Tak vyskusaj 😉

emily327
1. feb 2011

@nivejka jaj zlatinko vitaj v klube, ja som poslednu noc uz fakt chcela dat malej nutrilon lebo to nie je normalne, kazde 2 hodky je hore ☹ A to takto trva uz vyse tyzdna, nechci vidiet aka som unavena a ked s nou idem este na 2 hodky na prechadzku, tak zbohom, o 20:00 padam na nos a to ona samozrejme este spat nie ☹ Nam sa toto vsetko stalo po ockovani a tej nadche co mala ☹ Ak to takto pojde dalej tak fakt ja neviem co budem robit. Myslis,ze je to tym,ze nemame dost mlieka? Ja fakt neviem. hmm tiez by som si rada nechala poradit....

adrika202
1. feb 2011

@emily327 @nivejka..vydržte kočky,nedávajte nutrilon ani nič iné,to je len rastový špurt alebo laktačná kríza..ja kojím už tretie dieťa a vždy sa to tak opakovalo,aj my tak teraz spime/nespime...no vždy som to vydržala aj za cenu kruhov pod očami a kopy prachu v byte a kojila som oboch starších do roka 🙂 takže len trpezlivosť

emily327
1. feb 2011

@adrika202 dakujem, no ja to urcite nevzdam, za kojenie som bojovala tak teraz to urcite nevzdam 😉 kaslem na domacnost, mm mi pomaha, vzdy po praci uprace 😉 nie je toho vela, snazim sa cez den si ako tak oddychnut hoci spat nehrozi ☹

me
1. feb 2011

@emily327
@adrika202 ja som na tom podobne, aj pri dcérke to tak bolo, ale vydržala som 16 mesiacov, tak musím aj teraz, pravda je že u nás to bolo tak že čím bola staršia tým to bolo horšie, lebo cici mala na ukludnenie, cez deň dudel, ale v noci cici, aspoň minutku podudlovať, no horor

mona777
1. feb 2011

@emily327 nevem ako sa robí payal - vieš mi to napísať do IP ? dakujem

emily327
1. feb 2011

@mona777 ano viem ale musim pockat na mm ked pride z prace a potom ti to napisem 😉

lenkaoravcova
1. feb 2011

@ziza55 ktore posli link 🙂

yvett14
1. feb 2011

@ziza55 ako že moja ja by som sa rada pridala k vám len ak bude na sk poštovné drahe, ale ja som chcela, tak ked naskoči tá nová akcia tak si povyberám a len mi dajte vedieť komu poslať aj bubáky a pošlem. A nemože sa stať že oni si stiahnu a nedojdu všetky veci ktoré som objednala? alebo nepride vobec?, človek sa obáva ved akože 60 libier je dosť, ale rátajte aj som nou ak možem sa k vám pridať 😉

yvett14
1. feb 2011

@emily327 Zlatíčko tak sme sa boli dnes očkovať a mali sme poradnu, takže máme 6,30 kg a 60 cm, ani sme nenarástli ale skor pribrali a hlavičku máme 47 cm!! malá plakala teraz kuká potichu tv ale nespi, možno neskor, musi byť v zavinovačke tam sa cíti bezpečne, dávam jej obklady tak uvidim aká bude noc 😅 😅

ziza55
1. feb 2011

@lenkaoravcova este nemam vybrate ktore...chichi..potrebujem vediet najprv velkost a budem hladat ktore maju v tej velkosti ktoru potrebujem,,,chcem na jogu nejake pekne leginy adidas nike..alebo ine a nevien najst..

cukruska1920
1. feb 2011

no pozeram ze vacsina uz mate ockovanie za sebou 😒 my stale nie kvoli tomu zahnisanemu TBC ockovaniu...teraz treba cakat kym sa to zahoji 😝

ziza55
1. feb 2011

@mona777 takze este yvet by chcela...a dokedy treba dat vediet moja tu objednavku?este nenabehla ta nova ponuka..kedy to planujes objednavat?bud tyzden alebo skor?

emily327
1. feb 2011

v mojom albume najdete aktualne info k oktobrovym detickam, uz mame vsetky po 3 mesacnej poradni 😉 Tak je to konecne kompletne 😉 cmuk

yvett14
1. feb 2011

@ziza55 Zlatíčko ty asi kolko vecí chceš objednať lebo ak má Monika 777 posielať 15kg balik z Bratislavi do Dudiniec tak to bude mať len somnou opletačky, neviem či bude taká zlatá a mať čas nat!!! alebo sa mi to dá poslať autobudom chodi priama linka len či bude mať čas na mna 😅 😅

sofia2008
1. feb 2011

ahojte..my uz mame ockovanie za sebou..este na dalsi tyzden vakcina proti rotavirusom a hotovo..aspon nateraz 🙂 aj sme pekne pribrali napriek nasmu chabemu jedeniu, za 3 tyzdne 550g, cize mame 5850g, ale zato 65cm, sme poriadne dlhy na dievcatko 😀
inac tu v Nemecku sa dr. velmi cudovala, ze sa u nas ockuju babatka proti TBC, vraj vyskumy uz davno dokazali, ze to ockovanie je uplne zbyotcne a ucinne je az vo vyssom veku, ze sa to uz skoro nikde v EU neockuje 😕

ziza55
1. feb 2011

@yvett14 ja neviem moja...dnes tu budem do noci sediet a vyberat 😉
babyyy poradte mi tieto elastaky by mohli byt napr.na jogu alebo ine cvicenie?lebo moc neviem po AJ..takze ci to niesu nejake specialne... http://www.sportsdirect.com/nike-dri-fit-filame...

lenkaoravcova
1. feb 2011

@ziza55 ja ani tie detske botickz neveim najst ☹ asi som slepa