Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no tu mate inspiraciu toto dam muzovi http://www.extradarcek.sk/e-darcek/eshop/27-1-V...... a toto on mne http://www.extradarcek.sk/e-darcek/eshop/27-1-V...... 😀
to je moj decky sem vypestovat si zravku 😀 😀 a on je na pikantne veci 😉
a 27 mam narodky a cely tyzden si lamen hlavu co by som chcela a po dnesku co som vilka nosila na rukach pol dna som sa rozhodla nech mi kupi toto:
sakra nemozem to najst
ale rozmyslam ze uz by som mohla skusit aj sex..ked ja sa bojiiiim
a prcham spat cely clovek ma boli..uz aby som tu vec mala doma 😀 bru nioc dievcataa
@emily327 aj u nas doma slavime Valentina vo vsetky dni okrem Valentina, sme s mm jednomyselne hned na zaciatku vztahu schvalili 😅
tak mne včera zaspal malý o 19.15h, potom o 20.00 sa už metal tak som mu dala cucnúť a spal do 1.15h - napapal sa a spal do 5.00 h, konečne po dlhom čase prespal viac ako 2 hodky, ale od 5.00 h bol hore do 7.15 h a debatoval o dušu, takže to vôbec necítim a ešte som aj chorá ☹
@me hehe..no nepracovala 🙂 ani nahodou sme netušili že sa niečo podarí,a bol to šok,dieťatko sme už nemali v pláne 🙂 a ked sa zadarilo tak som tajne dúfala že k mojim chlapom pribuden Dorotka 😀 nooo ale už si budem musieť počkať na nevesty a vnučky 😀 my máme spolu 4 synov,aj priateľ má z prvého manželstva syna,ja dvoch a spolu máme Samka 😀
@emily327 ano prave som to videla v TV, kazda z nas dala dietatko zaockovat na tento cierny kasel pri tomto prvom ockovani
3.-4. mesiac: záškrt, tetanus, čierny kašeľ, detská obrna, žltačka typu B, hemofilová infekcia, pneumokok
ale tie zabery boli hrozne,ze?
aha dobre som sa ukľudnila... no veď to že ten kašel to bolo strašné chúďa dieťa...a ako je možné že je toľko detí chorých na to keď sa proti tomu očkuje...???

@vejinka my valentina mame kazdy den 😉 preto 14.2. nic specialne neoslavujeme. Nemusim tento vynuteny sviatok......