icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
2. feb 2011

@malemimi ani ja estew nemam..poslednu som mala tusim 23.1.2010 🙂

nivejka
2. feb 2011

@emily327 ...no moja ja som sa tam len zaregistrovala--poslali mi nejaký mail-ale potom som mala z toho divný pocit,lebo ako písala,že nakúpila toho viac pre dieťa a nakoniec mala týchto teplomerov vyše 50ks a mala tam viac vecí v takom množstve 😒 ....mail mi poslala ona aj jej obchod.partner,alebo manžel--a každý mi napísal inú cenu v dobierke,takže som to radšej nechala tak a som rada,že som nepotvrdila objednávku 😉 ....
som tu písala,že som mm vyslala na kuk do zdravot.pomôcok-lekárne a on nakoniec kúpil,ale za takú pálku,že ma z toho porážalo 😠 ...53eur 😠 😠

malemimi
2. feb 2011

@adrika202 ja som mala naposledy 24.1.2010 a včera som dostala niečo čo sa tvari asi ako mrcha..vrrr

......hihi možno to aj mňa onedlho pochytí... 😀

@ziza55 haha sranda... a ako nám je dobre bez toho 😉 😀

vejinka
2. feb 2011

@ziza55 ja som mala na vianoce a odvtedy nic ale vytok ako v tehu.a krce dost casto ale mozno to mam z nosenia na rukach ze cele brucho boli ako pred mrchou

vejinka
2. feb 2011

som zvedava kolko ma kil

nivejka
2. feb 2011

bréé ránko... 😉
tak ja som v noci zase vstávala každú 1 1/2- 2hod--tak som zase unavená--chodím každý deň ak mátoha a včerajšej prechádzke mám akúsi svalovicu--dokonca mi už nechce spinkať ani vonku--po pol hodine sa zobudí a spustí krik...takže mi ideme von z revom a aj sa vracieme z krikom--achhh jaaj....teraz som ju uložila do postieľky-naladila jemné melodie a zatiaľ tam čuší ako myška--musí zaspávať len pri hudbe aj v noci a to musí byť CD-to detské čo sme dostali do balíka--musí prejsť 2x celé cedečko potom už ho môžem vypnúť,čo už tuho spinká--ale veru nie na dlho 😒 😒
ked to takto pôjde dalej,tak vážne sa poobzerám po nejakej kaše a dám jej jednu dávku pred spánkom a uvidíme koľko bude buvať--potom už len kojenie..

malemimi
2. feb 2011

@vejinka hmm no veď je ťažký
kedy idete do poradne?

nivejka
2. feb 2011

@vejinka ...aj ty máš výtok??--lebo ja mám nejaký hustý a musím mať stále bud slip vložku,alebo toaleťák 😠 ...a som sa bála,že som zase chorá..inak ja som mala už krámy 3x

malemimi
2. feb 2011

@nivejka inak aj mne sa malá budí ale vždy keď kakala o 22:25 a potom o 2:15 tiež kakala a potom nás zobuila o 6:40 zase vykrikoavním 😀
aké CD v tom čo sme dostali v pôrodnici?

nivejka
2. feb 2011

huráá mi už spinkáme--som zvedavá koľko 😅

malemimi
2. feb 2011

@nivejka hmm sranda ako tie organizmy reagujú

malemimi
2. feb 2011

@nivejka mne malá spí na ramene ..ak by som ju položila je okamžite hore...ale to asi len bdie

vejinka
2. feb 2011

@malemimi 24.2 to bude mat tusim aj zo 9 kil

nivejka
2. feb 2011

@malemimi ..skôr si myslela,asi papanie a nie kakanie 😀..tak to máš super,ked ti takto buvá...inak aj Lili v poslednej dobe sa hlási z postieľky z krikom a celkovo strašne rada vykrikuje--sa jej to páči 😀
presne tak to CD,čo sme dostali v balíčku 😉--inak mne už sem tam rapluje,lebo ide u nás skoro nonstop 😅

vejinka
2. feb 2011

@nivejka ja len raz vtedy na vianoce ale vytok .imrvere.cize non stop zase je dobre pri sexe ze niesme ako dehydrovany vyrobok ale kurnik ja sex este furt nemala

nivejka
2. feb 2011

@malemimi ..keby si teraz videla moju malú ako je srandovná--ako jej tie vyholené vlásky rastú--mi pripomína jednu postavičku z rozprávky,ale neviem ako sa volá...no má to už vyše 1cm dlhé všetko jej to stojí dupkom 😀 😀 ,ale musím povedať,že ich má oveľa hustejšie 🙂

malemimi
2. feb 2011

@vejinka haha no sranda lebo na foto nevyzerá že je taký ...alebo že by mohol už mať potom týyh 9 kg... 😉

@nivejka ..skôr si myslela,asi papanie a nie kakanie ..tak to máš super,ked ti takto buvá...inak aj Lili v poslednej dobe sa hlási z postieľky z krikom a celkovo strašne rada vykrikuje--sa jej to páči
presne tak to CD,čo sme dostali v balíčku --inak mne už sem tam rapluje,lebo ide u nás skoro nonstop
Dnes o 09:57 • 2 deti • Odpovedz
..........nie kakanie sa na to zobudí že jej treba kakať a potom nakladá...no ako tu o tom hovoríme aj mne treba tak idem 😀 😀
hihi no sú to pišišvorky... 😀
ja som žiadne CD nemala ☹

nivejka
2. feb 2011

@vejinka ....to sa tak toho bojíš?...ved sa prekonaj a zavri oči a určite sa ti bude zase páčiť 🙂 🙂 ....ja hovorím,že mám výtok určite z toľkého nedostatku sexu,že mi to bude tiecť aj ušami--ja som bola vždy dosť navlhlá,takže u nás problém nikdy nebol,že na sucho... 😀

nivejka
2. feb 2011

@malemimi ....akú ma malá zdrav.poisťovňu?--my máme dôveru a asi teda v tom balíku to bolo,lebo ja som tie všetky časáky a blbosti dala na jednu kopu....
to ti toľko kakala???a ešte v noci? jaj mojenko malinké....

vejinka
2. feb 2011

@nivejka uvidime mna blokuje aj to ze obe deti spia s nami v spalni.no vilko nechce spat prcham von

nivejka
2. feb 2011

@malemimi ..ty kokso sa nemôžem dostať na fb...ty môžeš??

nivejka
2. feb 2011

@vejinka ...taj aj malá s nami spí v spálni a veľa krát--že by už aj mohlo niečo byť,tak začne plakať a je po keksíku..mm hovorí,že Lili je najlepšia antikoncepcia 😀 😀

me
2. feb 2011

@vejinka už sa odhodlaj, nebude to také zlé, ja som sa strašne bála lebo po prvom to bola hrôza, ale teraz v pohode, všetko je už zahojené neboj, apropó ručná práca je predsa náročnejšia a potom si zbytočne unavená ešte viac, dosť sú ruky vyťažené z nosenia Vilka 😀

ja som mala mrchu na vianoce a teraz 26.1. zase, takže mám ju späť 😒

me
2. feb 2011

baby čo to znamená ex-display je to napísané pri teniskách v tom sportsdirecte

me
2. feb 2011

Samko kakával aj niekolkokrát za deň a v poslednej dobe 1x za dva dni, prečo? môže to byť napr. že mám zlú stravu, alebo že jem sladkosti, alebo????

jana_toky
2. feb 2011

@malemimi
no, to vobec netusim, ale idu robit skoro vsetko, takze to bude min. 2 tyzden ☹

jana_toky
2. feb 2011

baby, ja som tusim v koncoch ☹
maly zacal malicko papt, 4-5 min a nechce a este aj to zase po napapani grcka ☹ . Ma zacervenane palceky na nohach, asi si ich narazil na vanicke a zacal si namiesto palcekov zuzlat spodnu peru ☹ , tak sa mu snazim davat radcej stale dudel. A dnes to uz ma zase na rukach skarede zapalene... ☹ ☹ ☹ fnuk, fnuk, fnuk. Ked sa s..., tak sa s.... .

malemimi
2. feb 2011

@nivejka dôveru...aha no musím kuk či tam je to CD 😀
no o tej 22h malaobre naložené ale o tej 2h ráno mala trochu ,viac rdkala

malemimi
2. feb 2011

@nivejka mi keksujeme v obyvke alebo vo vani 😀
neskúšala som na FB
@jana_toky aha no fasa
ach jaj moja to ma mrzí ☹

me
2. feb 2011