Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 ...no moja ja som sa tam len zaregistrovala--poslali mi nejaký mail-ale potom som mala z toho divný pocit,lebo ako písala,že nakúpila toho viac pre dieťa a nakoniec mala týchto teplomerov vyše 50ks a mala tam viac vecí v takom množstve 😒 ....mail mi poslala ona aj jej obchod.partner,alebo manžel--a každý mi napísal inú cenu v dobierke,takže som to radšej nechala tak a som rada,že som nepotvrdila objednávku 😉 ....
som tu písala,že som mm vyslala na kuk do zdravot.pomôcok-lekárne a on nakoniec kúpil,ale za takú pálku,že ma z toho porážalo 😠 ...53eur 😠 😠
som zvedava kolko ma kil
bréé ránko... 😉
tak ja som v noci zase vstávala každú 1 1/2- 2hod--tak som zase unavená--chodím každý deň ak mátoha a včerajšej prechádzke mám akúsi svalovicu--dokonca mi už nechce spinkať ani vonku--po pol hodine sa zobudí a spustí krik...takže mi ideme von z revom a aj sa vracieme z krikom--achhh jaaj....teraz som ju uložila do postieľky-naladila jemné melodie a zatiaľ tam čuší ako myška--musí zaspávať len pri hudbe aj v noci a to musí byť CD-to detské čo sme dostali do balíka--musí prejsť 2x celé cedečko potom už ho môžem vypnúť,čo už tuho spinká--ale veru nie na dlho 😒 😒
ked to takto pôjde dalej,tak vážne sa poobzerám po nejakej kaše a dám jej jednu dávku pred spánkom a uvidíme koľko bude buvať--potom už len kojenie..
huráá mi už spinkáme--som zvedavá koľko 😅
@malemimi ..skôr si myslela,asi papanie a nie kakanie 😀..tak to máš super,ked ti takto buvá...inak aj Lili v poslednej dobe sa hlási z postieľky z krikom a celkovo strašne rada vykrikuje--sa jej to páči 😀
presne tak to CD,čo sme dostali v balíčku 😉--inak mne už sem tam rapluje,lebo ide u nás skoro nonstop 😅
@vejinka haha no sranda lebo na foto nevyzerá že je taký ...alebo že by mohol už mať potom týyh 9 kg... 😉
@nivejka ..skôr si myslela,asi papanie a nie kakanie ..tak to máš super,ked ti takto buvá...inak aj Lili v poslednej dobe sa hlási z postieľky z krikom a celkovo strašne rada vykrikuje--sa jej to páči
presne tak to CD,čo sme dostali v balíčku --inak mne už sem tam rapluje,lebo ide u nás skoro nonstop
Dnes o 09:57 • 2 deti • Odpovedz
..........nie kakanie sa na to zobudí že jej treba kakať a potom nakladá...no ako tu o tom hovoríme aj mne treba tak idem 😀 😀
hihi no sú to pišišvorky... 😀
ja som žiadne CD nemala ☹
@vejinka už sa odhodlaj, nebude to také zlé, ja som sa strašne bála lebo po prvom to bola hrôza, ale teraz v pohode, všetko je už zahojené neboj, apropó ručná práca je predsa náročnejšia a potom si zbytočne unavená ešte viac, dosť sú ruky vyťažené z nosenia Vilka 😀
ja som mala mrchu na vianoce a teraz 26.1. zase, takže mám ju späť 😒
baby čo to znamená ex-display je to napísané pri teniskách v tom sportsdirecte
Samko kakával aj niekolkokrát za deň a v poslednej dobe 1x za dva dni, prečo? môže to byť napr. že mám zlú stravu, alebo že jem sladkosti, alebo????
baby, ja som tusim v koncoch ☹
maly zacal malicko papt, 4-5 min a nechce a este aj to zase po napapani grcka ☹ . Ma zacervenane palceky na nohach, asi si ich narazil na vanicke a zacal si namiesto palcekov zuzlat spodnu peru ☹ , tak sa mu snazim davat radcej stale dudel. A dnes to uz ma zase na rukach skarede zapalene... ☹ ☹ ☹ fnuk, fnuk, fnuk. Ked sa s..., tak sa s.... .

@malemimi ani ja estew nemam..poslednu som mala tusim 23.1.2010 🙂