icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
2. feb 2011

@brixina neviem ti to moja na 100% potvrdit ale v porodnici mi povedali,ze rokmi sa zistilo,ze ano, tak pisem len to co mi bolo povedane. Vies ono je to tak,ze alergia sa neprejavi niekedy hned ale rokmi, preto som to malej ani nezacala davat. Ale dnes je asi vsetko alergen. Dokonca mi uz pediatri lezu na nervy s tym, ako pchaju maminam odporucania na NUROFEN, na ESPUMISAN, na vsetky mozne farmaceuticke vyrobky, ktore su drahe a robia takto reklamu firmam. Kazda matka ked jej lekar nieco odporuci si mysli,ze je to dobre a samozrejme nepozera na cenu a hned bezi do lekarne. Ja uz to nerobim. Nikdy mi na nic take neda recept, iba mi to napise na papierik a ten ja vyhadzujem, nebudem sa podielat na tom,ze on z toho nieco ma a je mu jedno,ze to dietatu nepomoze hlavne,nech z nas vyzdimaju peniaze. ☹ Prepac som sa rozohnila ale hnevaju ma ti pediatri ☹

emily327
2. feb 2011

@ziza55 zlatinko, ved to,ze sa to zistilo ze vraj az teraz,ze rokmi sa z toho stal alergen. Ale kludne natieraj 😉 Ved ked to malemu nerobi zle, tak je dobre. Mne to vysvetlovali,ze sa to nemusi prejavit hned ale rokmi, no ale ako som pisala vyssie mam pocit,ze vsetko dnes je alergen ☹

yvett14
2. feb 2011

@ziza55 je ale čo urobim , nemám tu nikoho a tu je zakliata dolina, nikto nechce kupiť nič, volala som ,pisala som a nikto nič

brixina
2. feb 2011

@emily327 ved to ze pomaly by sme ani dychat nemali , sak v ovzdusi je toolko bordelu 🙂 🙂 🙂 k tym doktorom : vedia ze maminy chcu len to najlespie pre deti tak to vyuzivaju, vsetko je to o peniazoch , no co uz 😒 musime dat na svoje pocity a skusenosti, tak ja ostanem pri avirile 🙂 🙂

me
2. feb 2011

@brixina to je ako so všetkým každý sme iný, tak napr. mojej kamoške sa min. týžden kompletne vyhádzala z neho dvojtýždnová dcérka

ziza55
2. feb 2011

@emily327 aj mama ma tym natierala a som v pohode 🙂 ...ale presne ako pises...pomaly vsetko na co pozries moze byt alergen...netreba to moc riesit asi...a yskusat co drobcovi robi dobre a co nie...a co bude za 10-20rokov...Pan Boh len vie 😉

me
2. feb 2011

@yvett14 to vážne objednávaš sama, a prečo nie s nami? čím viac nás bude tým výhodnejšie

yvett14
2. feb 2011

@me ja by som rada len potom ako mi to poslete?

ziza55
2. feb 2011

@yvett14 hmmm..no a nemala by si lepsie objednat snami a moncika by ti potom preposlala...iste by ta to nevyslo komplet ani polovicu ztoho co zaplatis takto.

lenkaoravcova
2. feb 2011

@jana_toky aj my mame zacervenany palcek na nohe, vzyera to podla mna ako by mu zarastal nechet, svokra mi kazala davat gafrovu mast a vyzera ze pomaha 🙂

me
2. feb 2011

@yvett14 no veď mne to nejako donesie kamoška, takže by to posielala iba tebe ako balík, pozri Slovenská pošta aké sú sadzby, určite to bude lacnejšie akoby si objednávala sama, poštovné je cca tých 25 €, keby nás bolo 5-6 tak by bolo super, bolo by to výhodnejšie

me
2. feb 2011

ale už sa dajme dokopy, lebo takto sa k tomu nedopracujeme, dajme si termín, nech už to ide !

yvett14
2. feb 2011

@ziza55 moncika 777?? ja neviem, to ona musi povedat či možem lebo ona mi to bude posielať, či ju nebudem obtažovat, ono sa to dá poslat asi aj busom ja by som soferovi zaplatila len či bude mať Monika čas behať na stanicu mi to poslať.

ziza55
2. feb 2011

@me no uz nas je pomaly aj 7..ja ty lenkaor.,adrika jana toky mona77 a mozno yvet..takze cca 3,50 na jednu

yvett14
2. feb 2011

@me no ja som prichystaná, mne vela veci porušili čo už nemaju, tak z 18 kusov mi zostalo nejakých 11ks

ziza55
2. feb 2011

@lenkaoravcova leni ake si vybrala tenisky malemu z tej stranky?a aku velkost mam pozerat ked to chcem tak 6-12mes,,,C3?C2?dikes

lenkaoravcova
2. feb 2011

@adrika202 ano davala mozes dat

yvett14
2. feb 2011

@ziza55 ja som vyberala vysoké aby bola nožička pevná a C3, ale aj jedny C0 na prvé chodenie

malemimi
2. feb 2011

@emily327 malemimi to o akom balicku pisete?
.....keď sme dali svoje dieťa poistiť tak v dôvere sme dostali takú krabičku a tam takéto serepetičky 😉

malemimi
2. feb 2011

@mysenac Caute kocky, nebola som tu sto rokov...
My sme boli pred tyzdnom v poradni - to mala Kristinka 3,5mesiaca - 6200g a 65 cm...je to za mesiac a pol 800g ale doktor povedal, ze v pohode. Tiez som sa ho pytala, ci je v poriadku, ked kaka raz za 7-10 dni, povedal, ze ak je kojena, tak nevadi...ale asi to zacula a zobrala si k srdcu, ze ma to trapi a odvtedy kaka kazdy den stale kojime, tak som rada, ale ked sa nieco okolo deje, tak sme dojedli a uz len sleduje co sa deje okolo. No a teraz sme boli chori chudiatko, mala plny nostek a strasny kasel a jeden den aj teploty...uz je to lepsie, uz len doliecujeme ten kasel.
tak idem citat co mate nove
......jeee ahojte , no krásna Váha a miera 😉
haha vyslyšala tvoje prosby 😀 😀 😀
tak super že sa to už doliečuje , tak veľa zdravia prajeme 😉

@emily327 chodíš sama von či s dakým?
no dnes bola strašná kosa brr som myslela že zamrzneme ale sme to po hodine otočili lebo začalo strašne fúkať a nechceli sme aby malým fúkalo do kočíka a nebodaj aby prechladli ...aj tak mi malá moc dlho nevydrží spať .... 😀

alex1983
2. feb 2011

Ahojte baby, chcem sa vas spytat ze tie ktore len kojite deticky, zacnete davat prikrmy od 4.mesiacov? Moja mala bude mat v sobotu 4.mesiaciky a kazdy mi hovori nech zacnem s prikrmami. Ze niekedy sa nerobili take oracie ze kedy dat to a to a deti boli v pohode. Tak co vy nato? 😲

ziza55
2. feb 2011

@yvett14 alebo postou v baliku nie?ved jej skus napisat 😉

ziza55
2. feb 2011

@alex1983 no ja iba kojim...zatial maly pribera a staci mu to...v noci sa budi len raz..takze zbytocne mu zatazovat zaludok si myslim..ja zacnem az po 6mesiaci..jasne ze keby mu to bolo malo ze by vrestal a budil by sa v noci velakrat...ale ak mu staci tak je to zbytocne si myslim

ziza55
2. feb 2011

@yvett14 a myslis ze nebudu tie C0male?nie su to take capacky max do 3mes?ja som myslela tie c3 do kocika este ked nebude chodit...myslis ze budu velke?kurnik ja sa vtych velkostiach nevyznaaaaaaaaam..ja chcem na 6-12mes..aka je to velkost?

alex1983
2. feb 2011

@ziza55 No moja mala nevresti od hladu, ale ci je den al. noc kojim kazde dve hodky, niekedy aj kazdu hodinu a pol. A to je teda iny zaberak 😝 Inak tiez pribera dobre.

malemimi
2. feb 2011

@alex1983 ahoj. no keď vydržím kojiť do 6 mes tak nebudem dávať skôr...
a podla mňa záleží na tebe kedy sa rozhodneš... nič sa nestane ani v jednom prípade .... 😉

malemimi
2. feb 2011

no tak my sme dnes donosili 2kové plienky a dali sme 3kové 😀

ziza55
2. feb 2011

babyyyyyyy objednavate niekto cez Ebay?akurat pozeram krasne riflicky pre maleho..konci to za hodku..neviem ako objednat...alebo nevedeli by ste mi niekto..a poslala by som vam peniazky na ucet?

ziza55
2. feb 2011

@malemimi haha..nam su pomaly 3kove uz male..pouzivame vyse mesiaca

jana_toky
2. feb 2011

@me
to mu spievam tiez, ked ho uspavam 🙂