Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Caute kocky, nebola som tu sto rokov...
My sme boli pred tyzdnom v poradni - to mala Kristinka 3,5mesiaca - 6200g a 65 cm...je to za mesiac a pol 800g ale doktor povedal, ze v pohode. Tiez som sa ho pytala, ci je v poriadku, ked kaka raz za 7-10 dni, povedal, ze ak je kojena, tak nevadi...ale asi to zacula a zobrala si k srdcu, ze ma to trapi a odvtedy kaka kazdy den 🙂 stale kojime, tak som rada, ale ked sa nieco okolo deje, tak sme dojedli a uz len sleduje co sa deje okolo. No a teraz sme boli chori ☹ chudiatko, mala plny nostek a strasny kasel a jeden den aj teploty...uz je to lepsie, uz len doliecujeme ten kasel.
tak idem citat co mate nove 😉
no baby ja mám nový krém proti vráskam pod očami 😀 ..nalejem na seba malej aviril olejček a vrásky akosi miznú 😅
zachvilu budeme vsetky ficat na aviril olejceku..xixi...
no a celkovo mám líčka ako Lilinka prdelku--takú mäkkučkú,alebo žeby to bolo tým mojím sádlom?? 😀
@ziza55 vieš čo moja, ja čo chcem to som objednala, lebo čo som mala už vybraté a uložené tak mi to porušili lebo je to už vykupené tak dnes som si obvolala kamošky a niktorá nechce tak idem to objednať, len nemám dost bubákov na banke tak zajtra tam klušem a objednám ak tam bude nejaká akcia vo february tak potom objednám 😅 😅 😅
kukajte jojku budem tam mať švagra, hihi na deviči mu sused ohorel 31 ročný a tiež dudince banku vykradli
@yvett14 no aka je ta tvoja rodna zem popularna 😀
Baby ja sa stavam zavisla na Veternik-u. Skoro kazdy den ho musim mat, no otrasne. Jedno moje stastie,ze uz mam len 3kg navyse z tych mojich 19tich 😀 Ale ked to pojde takto so mnou dalej, tak budem zase o 19kg tazsia. Zacina ma boliet hlava fnuk a citim sa hrozne unavene. Dnes som bola von iba na 1.5 hod, inak zvyknem na 2-3 hodky... Ale dnes fakt dost tuhlo... brrr uz nech je jar 😉
taká diera skoro dierka 😀 😀 😀

raketa - neraketa, veľa nás tu je nad 30 r a tie 20 tky nás tu aspoň omladia 😀 😀 😀 😀 😀