icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
2. feb 2011

raketa - neraketa, veľa nás tu je nad 30 r a tie 20 tky nás tu aspoň omladia 😀 😀 😀 😀 😀

adrika202
2. feb 2011

@yvett14 no to nam aj sebe emily dala take pomenovanie 😀 aaa ja sa dakedy veru aj citim ako stara raketa 😀 ale len sem tam ,a najmä pri pohlade do zrkadla 😝

nivejka
2. feb 2011

@yvett14 ...no ale čo narobím,ked mi to nechce ísť dolu z gebule?..akože nechcem sa dať strihať,lebo aj tak moje prekrásne vlasy sú už dávno preč a chcela som si ich nechať dorásť...

yvett14
2. feb 2011

@adrika202 ja pre istotu do zrkadla nekukám! hihi

mysenac
2. feb 2011

Caute kocky, nebola som tu sto rokov...
My sme boli pred tyzdnom v poradni - to mala Kristinka 3,5mesiaca - 6200g a 65 cm...je to za mesiac a pol 800g ale doktor povedal, ze v pohode. Tiez som sa ho pytala, ci je v poriadku, ked kaka raz za 7-10 dni, povedal, ze ak je kojena, tak nevadi...ale asi to zacula a zobrala si k srdcu, ze ma to trapi a odvtedy kaka kazdy den 🙂 stale kojime, tak som rada, ale ked sa nieco okolo deje, tak sme dojedli a uz len sleduje co sa deje okolo. No a teraz sme boli chori ☹ chudiatko, mala plny nostek a strasny kasel a jeden den aj teploty...uz je to lepsie, uz len doliecujeme ten kasel.
tak idem citat co mate nove 😉

yvett14
2. feb 2011

@nivejka nieže sa prehovoríš a ostriháš, pojde to dole, príde slnko a vybladnu ti a harmančekový čaj a šampon tiež pomožu, neboj, počkaj, ved aj tak to máme teraz v cope tak neklaesaj na duchu 😅 😅 😅

nivejka
2. feb 2011

@me ...... 😀 😀 😀 😀 ....neboj nešibe ti...no a čo som mala s tým kočíkom parochňu?? 😀 😀 😝

yvett14
2. feb 2011

@mysenac keby som tak chcela vyhrať v športke ako som teraz na teba myslela, bola som u Simonky na niku a tam som videla tvoje foto a že si tu dlho nebola!!

nivejka
2. feb 2011

@mysenac ...no vitaaaaaj moja,že sa aj ukážeš 🙂
pekne teda priberáte a vidím,že má Kristínka istý štýl papania ako tá moja 😀
jéjdanénky ste boli choručký a aj kašel--chudatenko moje malé....

nivejka
2. feb 2011

@yvett14 ....no máš pravdu--nosím vlasy aj ja v cope a aj tak sa malej podarý nejaký ten chlp z ofiny mi vyšklbnúť 😀

nivejka
2. feb 2011

no baby ja mám nový krém proti vráskam pod očami 😀 ..nalejem na seba malej aviril olejček a vrásky akosi miznú 😅

ziza55
2. feb 2011

@nivejka fiiiha aka fotecka..kocandy.. 😉
tu parochnu budem zachvilu ja potrebovat..neskutocne mi tie skuty padaju 😒 ...malemu ich vytahujem z pusy..z ruk..dokonca aj z plienky 😒 ..hruuuuza

@yvett14 ja stale cakam na ten novy tovar zo sportdirectu co ma byt od februara a nic...

ziza55
2. feb 2011

@nivejka heeeej vazne?funguj e?

adrika202
2. feb 2011

@nivejka to fakt?? hehe vyskusam🙂

ziza55
2. feb 2011

zachvilu budeme vsetky ficat na aviril olejceku..xixi...

nivejka
2. feb 2011

@ziza55
@adrika202
no síce manžel mi hovorí,že sa ligocem ako gula na stromčeku,ale mne to zaberá 😀 😀

nivejka
2. feb 2011

no a celkovo mám líčka ako Lilinka prdelku--takú mäkkučkú,alebo žeby to bolo tým mojím sádlom?? 😀

adrika202
2. feb 2011

@nivejka tak oddnes fičim na avirile a mm sa bude čudovať že sa zvýšila spotreba,bo on to stale malemu kupuje 😀

me
2. feb 2011

@nivejka ale vážne, lebo ja už mám okolo očí riadne hlavne keď sa zasmejem, asi sa už nebudem 😀 😀 😀 , práve sondujem aký očný krém, tak žeby aviril olejček, ale vážne čo používate bo ja som už zhrozená musím niečo robiť, šak zachvílu to bude hrúza

yvett14
2. feb 2011

@ziza55 vieš čo moja, ja čo chcem to som objednala, lebo čo som mala už vybraté a uložené tak mi to porušili lebo je to už vykupené tak dnes som si obvolala kamošky a niktorá nechce tak idem to objednať, len nemám dost bubákov na banke tak zajtra tam klušem a objednám ak tam bude nejaká akcia vo february tak potom objednám 😅 😅 😅

yvett14
2. feb 2011

@nivejka haha to nie aviril robi!! to to pohodlie a klud ktorý máš!!hihi

yvett14
2. feb 2011

kukajte jojku budem tam mať švagra, hihi na deviči mu sused ohorel 31 ročný a tiež dudince banku vykradli

emily327
2. feb 2011

@nivejka no vidis, co si nasla, ze aviril na plet 😀 super mam doma 2 balenia lebo som to kupila pre malu este ked nebola na svete a ked som sa dozvedela,ze je to alergen, tak mi to zostalo. Tak to mozem pouzit 😀 Mne sa hrozne zhorsila plet fnuk vyzeram ako pubertiacka ☹

emily327
2. feb 2011

@yvett14 no aka je ta tvoja rodna zem popularna 😀

Baby ja sa stavam zavisla na Veternik-u. Skoro kazdy den ho musim mat, no otrasne. Jedno moje stastie,ze uz mam len 3kg navyse z tych mojich 19tich 😀 Ale ked to pojde takto so mnou dalej, tak budem zase o 19kg tazsia. Zacina ma boliet hlava fnuk a citim sa hrozne unavene. Dnes som bola von iba na 1.5 hod, inak zvyknem na 2-3 hodky... Ale dnes fakt dost tuhlo... brrr uz nech je jar 😉

emily327
2. feb 2011

@mysenac ahoj stratena, prajem skore uzdravenie a nech si medzi nami castejsie 😉

yvett14
2. feb 2011

taká diera skoro dierka 😀 😀 😀

brixina
2. feb 2011

@emily327 ahojte baby , sem tam vas citam len nestiham pisat ☹ naozaj je ten aviril alergen? ja drobca natieram len s nim 😨

ziza55
2. feb 2011

@adrika202 chichi..moze byt manzel rad ze si taka nenarocna...radsej kupovat aviril olejceky ako protivraskove kremy od vichy 😉

ziza55
2. feb 2011

@yvett14 a budes platit tych23eur..alebo tak nejak za postovne??nie je ti to vela?

ziza55
2. feb 2011

@brixina
@emily327 inak to pocujem prvy krat...ved este rodicia ma s nim natierali..je na trhu tak dlho ..mam vselijake drahe olejceky specialne..ale zda sa mi ze maly ma najlepsiu plet prave po avirile..takze ho budeme urcite pouzivat nadalej 🙂