Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 zlatinko, ved to,ze sa to zistilo ze vraj az teraz,ze rokmi sa z toho stal alergen. Ale kludne natieraj 😉 Ved ked to malemu nerobi zle, tak je dobre. Mne to vysvetlovali,ze sa to nemusi prejavit hned ale rokmi, no ale ako som pisala vyssie mam pocit,ze vsetko dnes je alergen ☹
@emily327 ved to ze pomaly by sme ani dychat nemali , sak v ovzdusi je toolko bordelu 🙂 🙂 🙂 k tym doktorom : vedia ze maminy chcu len to najlespie pre deti tak to vyuzivaju, vsetko je to o peniazoch , no co uz 😒 musime dat na svoje pocity a skusenosti, tak ja ostanem pri avirile 🙂 🙂
@jana_toky aj my mame zacervenany palcek na nohe, vzyera to podla mna ako by mu zarastal nechet, svokra mi kazala davat gafrovu mast a vyzera ze pomaha 🙂
ale už sa dajme dokopy, lebo takto sa k tomu nedopracujeme, dajme si termín, nech už to ide !
@lenkaoravcova leni ake si vybrala tenisky malemu z tej stranky?a aku velkost mam pozerat ked to chcem tak 6-12mes,,,C3?C2?dikes
@adrika202 ano davala mozes dat
@mysenac Caute kocky, nebola som tu sto rokov...
My sme boli pred tyzdnom v poradni - to mala Kristinka 3,5mesiaca - 6200g a 65 cm...je to za mesiac a pol 800g ale doktor povedal, ze v pohode. Tiez som sa ho pytala, ci je v poriadku, ked kaka raz za 7-10 dni, povedal, ze ak je kojena, tak nevadi...ale asi to zacula a zobrala si k srdcu, ze ma to trapi a odvtedy kaka kazdy den stale kojime, tak som rada, ale ked sa nieco okolo deje, tak sme dojedli a uz len sleduje co sa deje okolo. No a teraz sme boli chori chudiatko, mala plny nostek a strasny kasel a jeden den aj teploty...uz je to lepsie, uz len doliecujeme ten kasel.
tak idem citat co mate nove
......jeee ahojte , no krásna Váha a miera 😉
haha vyslyšala tvoje prosby 😀 😀 😀
tak super že sa to už doliečuje , tak veľa zdravia prajeme 😉
@emily327 chodíš sama von či s dakým?
no dnes bola strašná kosa brr som myslela že zamrzneme ale sme to po hodine otočili lebo začalo strašne fúkať a nechceli sme aby malým fúkalo do kočíka a nebodaj aby prechladli ...aj tak mi malá moc dlho nevydrží spať .... 😀
Ahojte baby, chcem sa vas spytat ze tie ktore len kojite deticky, zacnete davat prikrmy od 4.mesiacov? Moja mala bude mat v sobotu 4.mesiaciky a kazdy mi hovori nech zacnem s prikrmami. Ze niekedy sa nerobili take oracie ze kedy dat to a to a deti boli v pohode. Tak co vy nato? 😲
no tak my sme dnes donosili 2kové plienky a dali sme 3kové 😀
babyyyyyyy objednavate niekto cez Ebay?akurat pozeram krasne riflicky pre maleho..konci to za hodku..neviem ako objednat...alebo nevedeli by ste mi niekto..a poslala by som vam peniazky na ucet?

@brixina neviem ti to moja na 100% potvrdit ale v porodnici mi povedali,ze rokmi sa zistilo,ze ano, tak pisem len to co mi bolo povedane. Vies ono je to tak,ze alergia sa neprejavi niekedy hned ale rokmi, preto som to malej ani nezacala davat. Ale dnes je asi vsetko alergen. Dokonca mi uz pediatri lezu na nervy s tym, ako pchaju maminam odporucania na NUROFEN, na ESPUMISAN, na vsetky mozne farmaceuticke vyrobky, ktore su drahe a robia takto reklamu firmam. Kazda matka ked jej lekar nieco odporuci si mysli,ze je to dobre a samozrejme nepozera na cenu a hned bezi do lekarne. Ja uz to nerobim. Nikdy mi na nic take neda recept, iba mi to napise na papierik a ten ja vyhadzujem, nebudem sa podielat na tom,ze on z toho nieco ma a je mu jedno,ze to dietatu nepomoze hlavne,nech z nas vyzdimaju peniaze. ☹ Prepac som sa rozohnila ale hnevaju ma ti pediatri ☹