Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@yvett14 mne tiez doktorka povedlaa ze od 4. mesiacov nech zacnem davat psotupne vsetko aj maso, zeleninou, strukoviny, ryzu a tak. Uz mame za sebou mrkvu so zemiakom a kalerabom, kasu aj banan 🙂
@me to som tu najmladsia ? 😀
@lenkaoravcova
Lenka, nepamatam si, ty plne kojis, ci uz nie?
@jana_toky hehe ja davam uz obom 4ky 🙂
@jana_toky uz nekojim mesiac
@alex1983 urcite nedavaj tak skoro. Ano, ostatni hovoria, ze oni prezili, aj ked do nich pchali stavy od 6. tyzdna, ale pozri sa poriadne okolo seba, kolko je medzi tymi ludmi alergikov, aku maju pokozku, ako vyzeraju. Tvoja detska lekarka ti najlepsie povie, kedy zacat s prikrmom 😉
Ja som u oboch bab zacala v 6. mesiaci. Dovtedy boli plne kojene. A u maleho tiez tak planujem
@ziza55 ja neviem zatial som nic nevybrala, no ja mam tieto teraz
http://www.sportsdirect.com/nike-1st-court-trad...
velksot C2 a je to 3-6 mesiacov a uz ich nosime, C3 je 6-9 mesiacov a C1 je 0-3
@mona777 ahaaa jasne moja mozes mi poslat na ziza55@azet.sk...dakujeeeem
@lenkaoravcova podla mna malemimi je najmladšia - však @malemimi ? 🙂
@mona777 neviem kolko ma rokvo tak ale asi ano 🙂 nei som tu najmaldsie ucho 😀
@lenkaoravcova ahaa a C4 9-12mes?ja som to chcela tak od 6-12mes..tak neviem ci mam obj C3al.C4..hm
@lenkaoravcova - a kolko máš rokov?
velksot C2 a je to 3-6 mesiacov a uz ich nosime, C3 je 6-9 mesiacov a C1 je 0-3
Leni takže keď ja chcem na rok keď už bude chodiť tak môžem c4 /20/????
@lenkaoravcova no ale neviem kolko máš ty? 😀 😀 malemimi ma tušim 25, dúfam že som jej nepridala lebo ma zabije 😀
@ziza55 a ktore ides objednat? ja asi vazne nakoniec zaidne lebo C2 mame dvoje, C3 mam tie lee cooper co su aj na stranke a vcera mi kamoska pisala ze ma pre mna nachystane po malom C3 nike tiez, takze asi nepotrebujem, kup radsej 6-9, mne maly v 9. mesiaci uz nosil s pevnou podrazkou lebo sa uz staval
@mona777 tak to mam viac 28

@lenkaoravcova
no, ja som ten palcek kontrolovala, uz ma obydva, ale nechet to nie je. Ale skusila som dat octanovu, gafrovu aj sudokrem a mam pocit, ze sudokrem zatial zabral najviac. Zajtra idem do poradne, tak to ukazem lekarke. Bud ma sprdne, ze neviem strihat nechty, alebo nieco ine 😉