icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
2. feb 2011

ach jaj tema po 30-tke 😀 Uzivajte si to 😉 Po 30-tke je uz vsetko tazsie 😀 Hlavne kosti 😀 😀 Dobru nocku, idem ja spat som unavena na smrt. Za chvilku zase vstavam, ach jaj dufam,ze tento malej rastovy spurt rychlo skonci, lebo budem chodit so zapalkami na ociach 😀 pa pa

emily327
2. feb 2011

@ziza55 no toto nie je moj vkus ☹ prepac, mne sa nepacia 😉

yvett14
2. feb 2011

@mona777 Monička prišlo ti to odomna?? dobru nocku

adrika202
3. feb 2011

@ziza55 su super tie dreváky 🙂 a ja som sa s monou77 dohodla ze nejdem cez nu objednavat,bo je to komplikovane potom mi to zas posielať do RS,a ja si mam tu cez koho objednat 🙂

me
3. feb 2011

Dobré ránko, my sme dnes prespali skoro celú noc, len dva krát bol hore na papanie čo je u nás taký malý zázrak, spal od 21.00 až do 3.15, a potom do 5.15 a budíček sme mali 6.20, no ale uvidíme dokedy mu to vydrží, lebo u nás sa to mení tak cca každé tri dni

@ziza55
@yvett14 no čo babenky, doobjednávané? Aké tenisky ste objednali krpcom, dajte ešte inšpiráciu 🙂
@ziza55 - koľko nás teda vlastne je?

ziza55
3. feb 2011

@me ahoooj..rozmyslam ktoru supravu
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-3-piece-ba...
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-3-piece-ba...
a tenisky objednavam
tie lee coper riflove na lepku..adidas na lepku bielo cierne a take modre cc...este uvidim ..mozno este nejake..chi

ziza55
3. feb 2011

baby a nasi drobci teraz ake tenisky maju nosit 3-6mes..to je c 17 alebo 18?

me
3. feb 2011

@ziza55 pozri dozadu, lenkaoravcova to tam včera písala - tie veľkosti, ja objednávam čierne nike c4 / 20 /, na jeseň ked už bude chodiť, a tú teplákovú som ja objednala tú celú modrú/royal/navy

me
3. feb 2011

0-3m - C1
3-6m - C2
6-9m - C3
@ziza55

ziza55
3. feb 2011

@me a toto je trapne?
http://www.sportsdirect.com/ocean-pacific-print...

ja viem ze lenka to pisala..lenze mi mame doma tenisky C3 a su mu strasne velke..aspon 3cm..tak ja neviem urcite by mu boli aj C2

ziza55
3. feb 2011

@me a velkost objdnavas 6-12?tu supravicku?

mysenac
3. feb 2011

@alex1983 ja tiez len kojim, a pytala som sa doktora, kedy zacat s prikrmami, povedal, ze tak v tom 5. mesiaci mozeme. a vsetci hovoria, ze zacat zeleninou a mne doktor povedal, ze jablckom 😒 tak neviem...ale pri matkovi sme zacali kasou 😀 takze este mesiac vydrzime a pomaly zacneme....som zvedava, lebo zatial nic ine nechce (myslim caj a istu dobu som mala menej mlieka tak som jej skusala dat umele, ale kdeze - nastastie sme to ustali 😉 )

ziza55
3. feb 2011

@me a detske ponozticky ides objednavat?nejak som ich tam nenasla

adrika202
3. feb 2011

@ziza55 hehe to je bomba ttricko...riadna extravagancia 🙂keby som bola mladšia a štihlejšia tak si ho objednam 😀

malemimi
3. feb 2011

@ziza55 haha..nam su pomaly 3kove uz male..pouzivame vyse mesiaca
..........hihi sranga 😀 😀 😀

me
3. feb 2011

@ziza55 - skoro som si oči vyočila kým som pochopila čo to je, tričko? Je to srandovné, nič pre mňa ale ty si asi taká veselá kopa, tak tebe sa bude hodiť
Ja objednávam len tenisky malému a tú súpravu / 6-12m / potom ešte dcérke tenisky a šlapky

malemimi
3. feb 2011

@jana_toky @lenkaoravcova
no, ja som ten palcek kontrolovala, uz ma obydva, ale nechet to nie je. Ale skusila som dat octanovu, gafrovu aj sudokrem a mam pocit, ze sudokrem zatial zabral najviac. Zajtra idem do poradne, tak to ukazem lekarke. Bud ma sprdne, ze neviem strihat nechty, alebo nieco ine
.............aha a ako ste dopadli a čo vám na tie nožičky povedala?
@jana_toky jeeej, vy ste pekne narastli. Pocuj a to su vam fakt este dobre 2-ky. Lebo ja som Adamka dnes vazila, ma 6600g asi 61cm a uz nam su pomalinky 3-ky male
..............no máme malunkú riťku 😀 😀 no tak vy máte 6600g teraz už možno viac po poradni a my sme mali 18.1 5800g 😉
@hirunka @mona777 @lenkaoravcova podla mna malemimi je najmladšia - však @malemimi ?
ako si na to došlaže ja ? to tak mlado vyzerám?? 😝 😝 😀 vek sa nehovorí 😀 😀 😀 ale nééé mám 23 r tak ako píše hirunka 😉
@tanija133 haha to som tu jediná čo včera domínala 2kové plienky??? 😀 😀 😀

mysenac
3. feb 2011

jej baby, pozeram, ze tu sa objednava vo velkom 😉 my sme podedili po neteri a od kamosky kopu veci, takze Kiki ma do roka veci ako Paris Hilton 😵 ale sledujem, pekne supravicky.
@ziza55 tie drevaky su fajn, ja sice tiez take nenosim, lebo by som k nim nemala moc co nosit, ale viem si predstavit, ze mozu na nozke pekne vyzerat

malemimi
3. feb 2011

@me
@tanija133
@hirunka juuu aká som populárna haha samé malemimi 😀 😀 😝 😝 nortmálne sa červenám 😝 😀 😀 😉

@vejinka jee no a aký vlasáčik!!
@vejinka mo j muz ma tento rok 30 a vobec nevim co mu dat.. ja mam este 27
............hihi že ešte to je zlaté!!! 😉
sex v spodnej erotickej bielizni a máš to 😀 😀

@emily327 chodievam so susedkami, tu sme asi 10 mamiciek s detickami,tak vzdy nejaku stretnem a chodime sa prechadzat. Kazda ma iny cas na prechadzku ale vzdy je nejaka von.
..........jee no tak to máš super......
my nosime 3-kove plienky uz skoro 2 mesiace
.............haha sranda 😀 😀

me
3. feb 2011

@mysenac - aj my máme kopu vecí, lebo detičky majú super krstnú mamu a tá kupuje ostošesť, ale dali sme sa zlákať lacnými značkovými vecami 🙂

me
3. feb 2011

@malemimi - veru, včera sme len o tvojom veku básnili a teba nikde 😉

hirunka
3. feb 2011

@malemimi hehe vek sa nehovori ale my mozme ved sme mlade :o)

hirunka
3. feb 2011

baby ked chcem nieco objednat malej zo sportsdirect mam napisat mone ?

vejinka
3. feb 2011

veru veru mlade a ja na narodky masazny pristroj lebo ma vsetko boli. Muhehe

malemimi
3. feb 2011

@me hihi 😀

ziza55
3. feb 2011

@me jeeeeeeej pozri co som nasla..paci sa ti?
http://www.sportsdirect.com/nike-dungarees-ladi...

malemimi
3. feb 2011

ach zase mi treba čurať a malá mi zaspala na vankúši kojacom a mojich nohách a nechcem ju budiť...

me
3. feb 2011

@ziza55 - tie sú pekné, počúvaj však ty vykúpiš celý sportsdirect 😉

me
3. feb 2011

@hirunka - no mony sa spýtaj, ty si z okolia BA, tak problém by nemal byť, ale delíme si poštovné tak aby sa ti to oplatilo aspoň 3 vecičky si vyber, teda ako chceš 🙂