icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
3. feb 2011

@me juuuuj ked neviem ako to vyzera v skutocnosti..kurnik..neviem co mam spravit..

me
3. feb 2011

@malemimi - dokelu ako používate ten vankúš, ja to neviem ☹

me
3. feb 2011

@me odfoť mi ju, ja ho mám a neviem čo s ním 😅

me
3. feb 2011

@malemimi - odfoť mi ju, ja ho neviem používať 😅

me
3. feb 2011

sama sebe som si napísala, asi som unavená 😀

malemimi
3. feb 2011

Ach nič v tej TV nedávajú.... ☹

malemimi
3. feb 2011

@me ja som sa to cca pred necelím mesiacom naučila 😀 a tiež sa mi to niekedy nepodari správne ju do toho položiť 😉

me
3. feb 2011

takže je akoby chrbátikom opretá o ten vankúš či ako, som slepá, či to máš na sebe ten vankúš, nejake nohy tam vidím 😀 , takže kojíš po sediačky? ja som z toho debil 😀

malemimi
3. feb 2011
malemimi
3. feb 2011

@me počuj ja som v takom sakli mala ten vankúš keď som ho kupovala a tam som mala aj obrázky alebo na nete kukni lebo teraz som to fotila že som bola opretá o gauč a to nie je dobre vidno ako by mala byť...

me
3. feb 2011

@malemimi ok, najdem si tie obrázky, dík 😉

hirunka
3. feb 2011

@me no mam vybrate 3 veci ale mali by sme to objednat aby to cim skor bolo nie ze to uz nebudu mat

zuzana_m
3. feb 2011

ahojte baby....prosim vas poradite mi? od nedele ako som mala hrozny stres, mala prestala tak papat ako predtym, doknca aj odmietala prsnik (citila zo mna nervy asi) , a takto to islo kazdy den...dakedy sa len smiala ked som ju nutila, dakedy revala.....no a vcera to bol des...za cely den jedla minimalne (ale kakala normalne aj cikala), o siestej vecer chcela jest, ale prsnik uplne makky, ziadne mlieko, tak najprv tahala ale zacala revat ze nejde, a nakoniec ani nejedla, len truchu....potom zaspala....o desiatej vecer som ju isla budit nech skusi jest no zasa boj....kus zjedla co bolo ale malo...tak som sa snazila odsat,ale neda sa mi (z oboch prs len 15 ml!! ) som zufala prsia uplne makke...nechcela som o tom ,ale muz chudak nakoniec bol ochotny aj skusit tahat, najprv som sa zdrahala,ale nakoniec sme skusili, tak tahal,konecne sa pustilo kus mlieko,ajked malo, no chudak mu doslo zle, ale vydzal...dnes rano mala tahala tak sa ku pustlo,ale zase onicom...takze suma sumarum: kojila som vlastneho muza 😅 😲 aby aspon daco sa tvorilo do rana.....je pravde ze som pomenej pila v poslednu dobu,mala som stres.....myslite ze mam laktacnu krizu? ja nechcem prist o mlieko ☹ ...dnes som mala mat skusku,ale nejdem , toto mi je prednejsie...joj dufam ze to prejde ....len keby mala nebola taka opica a tahala,ale ona sa na to vykasle ked slabo ide 😒

mysenac
3. feb 2011

ako nam tie deticky rastu, sa mi to zda len nedavno, ked som si myslela, ze budem navzdy tehotna 😀 a uz budeme mat 4 mesiace 😎

me
3. feb 2011

@hirunka no ved treba to mone poslať , my sme už poslali, čakáme ešte na zizu - tá ešte vyberá 😉

me
3. feb 2011

@mysenac - krásny smejko vlasatý 🙂

mysenac
3. feb 2011

@zuzana_m hlavne vela pi - caj na podporu tvorby mlieka, alebo niektore baby piju gravimilk a snaz sa ju co najcastejsie prikladat, a ked nechce aspon odsavaj - ak mas odsavacku alebo aj rucne, aspon trosku...ja som tiez mala take obdobie, ze som mala pocit, ze nemam ziadne mlieko, alebo len malo uz som aj umele kupila, ale akosi sme to ustali a rozkojili 🙂 drzim palce, aby sa to podarilo aj tebe 😉

me
3. feb 2011

@zuzana_m - len ju prikladaj, prikladaj, prikladaj, aj ked sa jeduje,ked len trochu ale musí sať

je mi to lúto, ale musela som sa aj zasmiať, že kojila vlastného muža 🙂 , neboj prejde to, emily ti poradí tá už tým prešla, držím palce

zuzana_m
3. feb 2011

@mysenac
@me dakujem vam baby, joj budem sa snazit, uz mam v sebe aj gravimilk aj ten cajik, aj homeopatika, vodu pijem ostosest, dufam ze to zaberie a rozkojim aj ja ...len keby sa tak nejedovala a snazila sa
@me joj moja ved aj ja sa zasmejem ked si spomeniem na to 😀 dost zvlastna situacia, este si aj odgrgol po "najedeni" 😀 keby vedel ze to pisem by ma prizabil 😅

mona777
3. feb 2011

@yvett14 prišlo aj som ti dnes odpísala

mona777
3. feb 2011

baby dnes tu nebudem až tak často - moj malý je uplatkný zrejme ho bolí bruško a hrozne sa napína - neviem čo s ním. Doktorka je až po obede a neviem čo by som mu mohla dať aby ho to nebolelo ☹

mona777
3. feb 2011

@malemimi no a ty nikde - sme ta sklonovani vo všetkých pádoch - hlavná téma kolko máš rokov 😀 😀 ale už to vieme

mona777
3. feb 2011

@malemimi fíha aká je veliká Sofinka 😅

mona777
3. feb 2011

@mysenac pekné očičká - bude z nej kočka 🙂

me
3. feb 2011

@zuzana_m - 😀 😀 😀 tak to verím, ale zlatý je snažil sa ti pomôcť 🙂

me
3. feb 2011

@mona777 masíruj bruško, pritláčaj kolienka k brušku tak cvičte, nech sa vyprdká, poprípade daj ak máš espumisan pre bábätká, asi si niečo spapala

me
3. feb 2011

aj vaše deti vás idú zjesť ked vy niečo jete? tento môj sa normálne hrne za tým a prežúva mlaská, slinky mu tečú, no som zvedavá ked budem prikrmovať - zje aj mňa 🙂

jana_toky
3. feb 2011

@zuzana_m
ahoj Zuzka, hlavne prestan stresovat, lebo stres je to najhorsie. Vela pi a prikadaj a ono sa to upravi. Ja mavam dost makke prsia a mliecka je zatial dost, aj ked v poslednej dobe Adamko vymysla a tiez nechce moc papat a chechta sa na mna a nepije, alebo co vypije vygrcne 😒 . Ale v noci to bolo dnes uz dobre, tak snad sa to upravi.

jana_toky
3. feb 2011

@malemimi
Este sme neboli dnes v poradni, ideme az na pol dvanastu. Maly spi, dufam, ze sa zobudi zachvilu 😖

jana_toky
3. feb 2011

@mona777
fuuuha, co si spapala? Nam velmi pomohol Infacol na brusko, ale hlavne pritlacaj kolienka k brusku. Upravi sa to a bude zase hej 😉