Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@me no snažil sa, vobec som to necakala,lebo ked som dakedy chcela nech ochutna moje mlieko len tak z poharika, ani za svet sa nedal donutit, chudak najprv mu bolo zle, aj mne ked som si to predstavila, ale tak slo to 😀
@jana_toky no ved moja, snazim sa ale kes si predstavim ze neamam mlieko tak mam az krce v bruchu....presne jani aj moja to robila, rehlila sa ked som jej dala cicik a pila malo a brmkala ako auto... su to darebaci dakedy 😅 ...a ako adamko s tymi fliacikmi? chudatko moje tak mi luto doslo ked si pisala ze ho to boli a svrbi....ale uz je to lepsie ? neviem nepostrehla som....nech ho to cim skor prejde, a ani si nespomenie potom, neboj moja 🙂
takze myslite ze je to laktacna kriza a prejde? boze myslela som si ze nas obisla, lebo koncime uz treti mesiac, doter som ju mala v 3. a 6. tyzdni,ale nebola az tak zla....donutila som malu vydrzat teraz na prse a spustilo sa malinko tak potiahla
@me @jana_toky podla mna je to z toho odsávaného mlieka - neustálle prihrievanie a prelievanie z jednej flašky do druhej - už dávno sa pri jedený zlostil ale doktorka to brala na lahkú váhu - dúfam že neskončím na Kramároch ako mnohé deti ktorých babatká začali odmietať prso - vraj to tak končí začne odmietať prso, potom flašu a potom zostane na infúziach ☹ ☹
tak ja idem trošku von, nechce sa mi, ale idem, papa
@zuzana_m dievča moje tak skus tie naše oplieskané.. polievka, mlieko, vinea, vody a vody skus pomasirovať a ked tak senovku a homeo. ináč mi zostali homeo ak chceš pošlem ti ich, nič za to len aby sa využili. mne su už na dve veci , dnes sme už papali mrkvu-kašu. a ked budeš mimi kojiť tak si spievaj, aby bolo kludné, cmuk držim palčeky!! laktačnu máš aj v 12tyždni
tramtararaaaa..spali sme od pol 7 vecer do 7 rana bez papania.... to je neuveritelne 😅
Waw, zavidim.... 😉 ...prepac , zabudla som kojis alebo nie?
@yvett14 ano moja, pijem vodu,caj, homeo , tak este polievku myslis tu zasmazkovu? ako ju robite vy? lebo ja ked som mala traviace problemy som si ju zvykla spravit,ale ziadna slava....dakujem moja, dufam ze sa podari, lebo pri synovi som skoro stratila mlieko, tak teraz by som chcela kojit velmi...a inac skusala som aj autosugesciu ked som kojila a neviem ci je to tym ale fakt sa mi spustilo ked som na to myslela, haluz nie?
@tanija133 ee... umele
@cukruska1920 Tak to asi preto ti tak dlho spinkal, ale aj tak super, urcite si doruzova vyspata...Aku znacku UM pouzivas?
@ziza55 moja C2 bude mat na teraz my ich nosime to je 3-6 a nam su celkom fajn uz teraz, C3 su mu esteurcite velke, to bude nosit az tak po pol roku 🙂
@tanija133 to bolo prvykrat.... doteraz sa budil aspon raz...mam nutrilon extra
@mysenac nadherne zlaticko 🙂
@zuzana_m 😀 😀 😀 obetavy manzel
@mona777 alebo ak mas pomasiruj mu brusko pupikom ked nei tak ten espumisan to zaberie urcite
dakujeme, kočky 😉
@jammka nam sa Kika posuva, ale nie v spanku, ale ked je hore a navyse sa neposuva smerom hore ale dole - davala som ju na take lehatko - ale nazapinala som ju, len tak som jej na to dala decku a polozila som ju na to a nedavno som odbehla a ked som prisla, uz zadocek na konci lehatka a nohy skoro na zemi. tak uz musime zapinat. to uz sa budu tie nase drobatka stale viac hybat 😉
@ziza55 zlatinko, ty mas aku nakupnu horucku 😀 Len davaj pozor, lebo nie kazda znacka musi sediet cislovanie. Ak mas s cislovanim nike skusenost, tak ano ale inak by som takto hufne neobjednavala. Ja si objednavam cez net iba tenisky a autosedacku, hodinky atd. Ale oblecko moc nie. Lebo to musis vyskusat a nie vzdy to sadne. Ale je to pekne co si vyberas 😉 Ty chces byt aka coolova mamina 😉 Sak si to mozes so svojou postavou aj dovolit 😉
Baby a vy ste vykradli banku? Sak tie veci su dost drahe hmm no mne sa nezda,ze tie akcie su az tak vyhodne.... ☹
ahojte krásky 🙂 🙂 🙂
no vidím,že ste sa riadne nudili a popísali ste tu až až
no sme z Kramárov doma -- no a zase nervičky v kýbli...na očnom mi malej 2x kvapkali ,takže dostala do každého očka 6kvapiek--potom nasledovalo po 20minútach vyšetrenie no aj tam si dosť poplakala,lebo nasilu jej držali otvorené očká,ale nakoniec je všetko ok--len mám sledovať odtok kananálika a mám masírovať,lebo inak jej to budú prepichovať,či prefukovať...dosť dlho sme boli na očnom-pravda malá začala byť nervozna a aj unavená,tak sme neurologičku vzdali,lebo ved aj tak už jedno vyšetrenie mám za sebou to v Modre..a že ideme teda z výsledkami ku kožnej,tak sme si tam odstáli nejaku tú hodinku a ked sa sestričke uráčilo nás vypočuť a doktorka vyliezla von,tak nakoniec nás ,že nezoberú--majú nejaký konzultný deň a máme dojsť zajtra a prosím pekne neobjednávajú--len ked príde doktorka ráno,tak sestrička vyhodí časenky von---proste úžas!!....zajtra mám skúšku a ešte skoro ráno sa musím trepať na Kramáre--tak zajtra budem mať porážkový deň 😒 😒
@malemimi xixi to si na to az teraz prisla? 😀 Ja TV od kedy je mala na svete vobec nekukam. Sak tam nic nedavaju otrasne, je sice pravda,ze panelak a ordinaciu kukam ale to ma teraz pauzu, tak aspon usetrime elektriku 😀 jej take papucky mame aj my, len v kremovej farbe 🙂 ja tiez neviem pouzivat ten vankus ☹ Mne sa mala na nom trepe ako ryba, tak to je tazke a dokonca minule vobec na nom nechcela byt, lebo jej to vadilo,ze to susti ☹
@zuzana_m zlatinko my mame s papanim tiez problem po tej mojej laktacnej krize. Ak mas malo mliecka, skus tie homeopatika, cajik na tvorbu mliecka, zapraskove polievky, cestovinu s tvarohom, hroznovy cukor je super na mliecko, vineu... je toho vela, tak skus co najviac mozno sa to spusti. Hlavne nezufaj, ja som mala taku krizu,ze som fakt myslela,ze uz v tom ceciku nic nemam a mala som. Nase deturence boli naucene, ze im mliecko strieka, preto sa zlostia ked sa musia viac namahat aby si vytiahli. Neboj vela trpezlivosti na to treba ale ona sa nauci 😉 Hlavne ju musis prikladat a bojovat s nou,ked nechce, tak treba aj tak. Ona casom pochopi,ze aj ked nestrieka,ze ono sa po potiahnuti zopar krat spusti. Ja mam od tej laktacnej krizy stale makke prska a malinka uz vie,ze si musi minimalne 3 krat potiahnut aby sa jej mliecko spustilo a ja po tom 3 potiahnuti citim ako sa mi nalievaju mliekovody a mliecka mam dost. Tak ziaden stres moja, muza uz nekoj 😀 a zacni papat a pit vsetko co je na tvorbu mliecka a neboj neprides on 😉 drzim velmi palce cmuk
aby som nezabudla,tak včera som dala tú kašičku a zobudila sa mi 3x---ale aj tak som dnes bola ako lečo,lebo sme skoro vstávali 😖

baby chodíte von? ja som už dva dni nebola čo som prechladnutá, ale asi dnes idem, nech sa nadýcha čerstvého vzduchu