icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
3. feb 2011

@zuzana_m cica to nie je haluz, ja ked som mala hned na začiatku problem s mliekom tak mi baby radili že mám myslieť ako sa so mna leje mlieko a tiež proste všetko vnímať ako sa ťa malá dotýka atd, a tiež si na holé telo davať malu skus u 🤐 vidis

emily327
3. feb 2011

@mysenac mala je krasna 😉 No ubieha to neskutocne rychlo ☹ My mame zajtra 4.mesiace....

@me presne aj Sonicka tak. Vzdy ked jem, prestane sa hrat, pozera na mna vyplazuje jazycek, akoby chcela aj ona, az jej mam niekedy chut dat 😀 No este musi chvilku vydrzat 😉 Ale je to mile,ze?

@mona777 ako je malemu? uz lepsie? Neboj to prejde, alebo skus este pupik kremik, ale nam vzdy pomahalo masirovanie, prikladanie teplej plienocky na brusko a cvicenie nozickami 😉 Drzte sa. Daj vediet, ako vam je, ci sa polepsilo cmuk

emily327
3. feb 2011

@nivejka ahoj moja no ako ste spali?

emily327
3. feb 2011

babulky, padam na hubu ☹ Uz vecer ma zacala boliet hlava, v noci to prepuklo na slabsiu migrenu, tak som si to natrela alpou krk a spanky a namasirovala vankusom a mala bola hore 5 krat, ale po 3 kojeni som si ju uz nechala v posteli a po leziacky som kojila z poslednych sil ☹ Hlava mi stale tresti. malinka mi spinka pri otvorenom okne v izbe a pojdem snou za chvilku von. Je mi nejako divne na zvracanie fnuk mozno mi cerstvy vzdych pomoze. Opatrujte sa. Ozvem sa neskor pa pa

nivejka
3. feb 2011

@emily327 .....jáááj tá otras migréna no nezávidím ti 😒 .....mňa bolí hlava už 3.deň,ale to nie sú migrény,tak si ani neviem predstaviť,čo máš ty za bolesť...
my sme spinkali super 3x sa zobudila a to bol spln 😀 .....dnes jej zarobím kašičku hustejšiu,lebo som nemala vhodný cumeľ na hustejšiu,ale hlavné je,že malej chutilo a ja som sa ako tak vyspala--keby sme skoro ráno nevstávali na kramáre,tak by to bolo v pohode 😅

emily327
3. feb 2011

@nivejka a ako ste dopadli na Kramaroch?

nivejka
3. feb 2011

@emily327 ...som písala stranu dozadu 😉 ..nechce sa mi to ešte raz písať,lebo hlava mi ide prasknúť 😢

emily327
3. feb 2011

@nivejka prepac moja asi som si to nevsimla, tak kuknem prepac 😉 aj mne ide prasknut a tak vidim na jedno oko iba ☹

jana_toky
3. feb 2011

@zuzana_m
no, prave sme sa vratili od pediatricky.
6700g, 61cm, 41hlavicka.
Fliaciky sa nezlepsili, to ideme zajtra na kontrolu ku koznej, ockovat este nemozeme.
Palceky, no nevyjadrila sa, zarasteny nechtik nie je, mam sa zajtra opytat koznej.

Tak som zvedava, ze ako zajtra dopadneme ☹

jana_toky
3. feb 2011

@mona777
fnuk, to snad nie, drzim palceky, nech je to cim skor dobre.

jana_toky
3. feb 2011

@malemimi
no, prave sme sa vratili od pediatricky.
6700g, 61cm, 41hlavicka.
Fliaciky sa nezlepsili, to ideme zajtra na kontrolu ku koznej, ockovat este nemozeme.
Palceky, no nevyjadrila sa, zarasteny nechtik nie je, mam sa zajtra opytat koznej.

Tak som zvedava, ze ako zajtra dopadneme

nivejka
3. feb 2011

@me ..urob kuk do môjho albumu a uvidíš,že si videla dobre moje vlasy 😀 😀

nivejka
3. feb 2011

@jana_toky ...aj vy tak pekne priberáte 🙂 ...jaj furt niečo chudatenko moje -teraz fliačiky? ☹ ....no snad kožná zajtra pomôže--my ideme tiež ku kožnej na kramáre.

jana_toky
3. feb 2011

@jammka
ano robi to aj Adamko, je jedno, ze ho dam do stredu, aj tak je o chvilu naboku. Este ze mam tie mantineliky v postielke 😀 , ale musim kupit viac hrube, lebo mam pocit, ze zachvilu si tam moze buchnut hlavku 😒

jana_toky
3. feb 2011

@nivejka
no a preco idete opat k neurologovi? 😕 To kvoli tomu vyplazovaniu jazycka zasa?

jana_toky
3. feb 2011

@adrika202
ja som zo zaciatku chodievala kazdy druhy den, ale casom sme si zvykli a sme vonku kazdy den. Normalne potrebujem ten vzduch aj ja, ak nahodou nejdeme, tak mi to chyba... 😎 . Adamko aspon spinka vonku, takze aj ked sa mi nechte, tak kvoli nemu sa vyzbrojim aj do brrrrrr pocasia a ideme 😀

jana_toky
3. feb 2011

@emily327
teda, to mi je luto. Podla mna ti cerstvy vzduch urobi dobre. Aj mna trochu boli hlava, je blby tlak.
Drzim palceky, nech je to lepsie 😉

jana_toky
3. feb 2011

@nivejka
no, som sa aj bala, ze posledny tyzden ked tak zle papal a grckal, ze nepriberie a 200g za posledny tyzdne, sme si pozicali vahu 😀 , tak to snad nie je az take zle. Dnes uz papa zasa pekne.

a vy co u koznej?

ziza55
3. feb 2011

@lenkaoravcova dakujem este raz za vysvetleniie 🙂 ..objednala si si aj nieco na seba?

ziza55
3. feb 2011

@nivejka jeeeeeejda...tak ste mali otras den..co?..drzim palce zajtra..zvladnes 😉

ziza55
3. feb 2011

@jana_toky jeeeeeeeej no super..ako adamko pekne dobehol vahu..jeeejda furt problemy s tou kozickou vsak?ty si spominala tusim ze sa kupete kazdy den vsak?nemoze to byt tym?
@jana_toky aj ja by som chcel a chodit von kazdy den ale pravdu povediac sa mi nechce po tym schodoch peso..a kocik tahat furt..teraz ho mame doma a maleho kocikujeme ked je nepokojny

ziza55
3. feb 2011

@emily327 noo kedysi som bola fakt nakupna maniacka 🙂 ..teraz ked mam maleho uz nie je zcoho moc nakupovat..chichi..pre seba som teraz objednala len tricko a boty...

malemimi
3. feb 2011

@jammka jasne a už dosť dlho pár krát už nabúrala a aj si chytí postieľku a pritiahne sa trochu 🙂

malemimi
3. feb 2011

@nivejka ach tak nejako to prežite ...katastrofa s tými doktormi 😖
haha sranda tak asi je prespatá 😉
@emily327 hihi no a na Funradiu ide súťaž tak som zvedavá či povedia moje meno 😀
hihi sranda ako vymýšľajú tie deťúrence

jammka
3. feb 2011

@me
@jana_toky
@adrika202
ja tiez chodim kazdy den minimalne na hodinku, ak je krajsie aj na dve. cerstvy vzduch malej vzdy urobi dobre a je kludnejsia a mne tolko pohybu tiez prospeje + prevlacovanie malej hore dole po schodoch na tretie poschodie a hned mam o tri kila menej ako pred tehu 😀

jammka
3. feb 2011

@nivejka dakujeme za pochvalu🙂 vsetky nase deturence su krasne, no nie🙂

jammka
3. feb 2011

@malemimi tak to je sikulka, tymto tempom pomaly mozme znizovat postielky, aby nam z nich nevypadli🙂

jana_toky
3. feb 2011

@ziza55
no, kupeme kazdy den az teraz, co nam predpisala ten olej do kupela a musim ho mazat kazdy den po kupani kyselinou mliecnou. Cez den mastickujem aj ichtiolom a to musim umyt riadne.
Predtym sme kupali kazdy druhy den a pouzili len mydlo s lanolinom, to by malo byt ok.

Ja mam kocik dolu v kocikarni, ale tiez beham hore dole, kedze sme na 4 bez vytahu. A este robia schodisko robosi, tak je tam prach a smrad vselijaky, fuj 😖 , uz aby to bolo hotove. Tak ho daj aspon na balkon aj mate... 😅

emily327
3. feb 2011

@jana_toky dakujem moja, bola som von 2.5 hodky ale hlava mi tresti ☹ Musim mm poprosit ked pride z prace, nech mi namasiruje chrbat poriadne, lebo ak toto potrva este par dni, tak neviem ako to vydrzim ☹ D Krasne priberate, drzim na zajtra palce u koznej, hlavne nech urobi nieco aby to malemu zmizlo 😉 cmuk drzte sa

@ziza55 ja som to nikdy nemala rada, nakupovanie. Ja som v tomto ako chlap, nakupuje ked musi 😀 To vela krat uz predtym mi mm,ze pod uz si si davno nic nekupila 😀 Ale vzdy to dopadlo tak,ze sme kupili jemu a mne sa nic nepacilo 😀 Ja som klasik a to je velmi tazke na mna nieco kupit, kedze modnych vystretlkov je do aleluja a klasika malo kde. Nevadi, ja som spokojna s tym co mam v satniku, len do toho treba schudnut a vtrepat sa, potom bude dobre 🙂 Tak si to moja uzivaj 😉 Mozno keby som aj ja mala taku zalubu, tak by som mala kde ventilovat, ale ja akosi nemam kde vypnut ☹

Baby aj vam sa zda,ze je tato zima nekonecna? Uz nech je jar fnuk ☹ Tuto sobotu uz musime ist pozriet ten sportovy kociar, dufam,ze nieco najdem podla svojich kriterii a objemu penazenky 😀
Ale musim sa pochvalit, dnes mi volali zo zdravotnej poistovne,ze mi posielaju karticku poistenca jupiiiiiii som sa bala,ze budu potrebovat 1000 dokladov z IRL ale netrebalo iba jeden a cestne prehlasnie, tak sa tesim. A rodicovsky by mi mal prist 17-teho za januar, tak aj to som rada,ze som vybavila. Dufam,ze mam na dlho pokoj s uradmi. 🙂

@nivejka kokos vy fakt mate aku smolu s tymi lekarmi, ja by som si uz davno asi kupila pusku a strielala. To nie je normalne. Ved keby to si chcela pre seba tak nepoviem, pockas si ale s malym dietatom, teraz ked je chripkove a hlavne ked to dieta nevie,ze musi pockat ach jaj na nervy fakt. Tak to co najskor vybavte a dufam,ze coskoro budete mat pokoj od lekarov. Inak ja musim zaklopat klop klop my sme u ziadneho speci lekara neboli okrem pediatra a to len do poradne, tak som rada.

emily327
3. feb 2011

Este som vam chcela napisat, neviem ci si spominate, pisala som,ze malej slzi a hnisa ocko, tak to trvalo asi tak 3 dni a volala som mamine,ze co s tym, ci nema nejaku babsku radu a ona,ze nastriekaj jej mliecko do oka svoje samozrejme 🙂 A ja,ze no jasne uz jaka haluz ale nejako mi to nedalo a nastriekala som vcera vecer, chuda male kukala na mna a v ocku kopec mlieka ☹ Ale predstavte si,ze dnes rano NIC. Ani naznak po hnise vobec ani karpinku nemala nic, tak som sa tak velmi potesila,ze som jej nemusela davat ziadne kvapky ( ja som pokial nemusim nedavam ziadne lieky, sirupy nic z lekarne, chuda este toho pocas zivota bude mat dost co bude brat a davat si, ked bude mat problem). Tak mozno aj vam niektorej to pomoze 😉 Do nosteka sme davali, to mi radilo viac ludi ale nam to nepomohlo, lebo to neboli susniky ale bola chorucka ale toto som fakt bola prekvapena,ze pomohlo 😉 Alebo mam zazracne mliecko? Zeby som ho zacala predavat na kvapkanie do ociek a nosteka? 😀 😀 😀