Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
amadora cooooo????prvy moc po cerstvom osprchovani sa?????prosim????? 😕 😕 😕 a mam sa najprv vycikat, alebo osprchovat???
tak je to potom jasne, ze musite nosit moc z domu....ved je hovädina aby ste sa u dokiho sprchovali.... 😀 😀 😀
moja neviem , jak si to myslela, ale fajnovo som sa zasmiala.... 😀 😀 😀 a ked sa sprchujem vecer , tak potom ktory moc mam doniest....
ne amadora srandy si robim vies uz mi je lepsie , tak mi rozky rastu..... 😉 😉 😉 ale fakt sa to cudne cita, ze si mam doniest ranny moc po cerstvom osprchovani sa.... 😵
Kathi mne dala sestrička k tomu 5 minútovú prednášku ako sa tam mám vycikať, tiež som sa smiala jak kobyla 😀 Konkrétne prvý ranný moč, ale najprv si umyješ tie dôležité partie, potom si kúsok odcikneš na prázno a potom ten stredný prúd moču nacikáš do skúmavky 😅 Znie to že si robím srandu ale fakt mi to takto bolo prezentované 😀
tak to cikanie je cela veda! Mne sestricka ani nekazala doniest, ale da pre istotu prinesiem, ja nerada idem na zachod inde ako doma ....
a ešte sa ma sestrička pýtala potom či som všetko pochopila 😀 no chumor, čo budem hovoriť 😀
sranda s tým močom, ja som skúmavku "vyfasovala" u nich, a s močom si vraj nemám robiť zbytočné starosti, lebo k lekárovi chodím poobede, že moč nemusí byť ani ranný, stačí až predtým ako k nim pôjdem, no iný kraj, iný mrav. Mne bolo 2 dni lepšie som sa vytešovala, že hádam bude fajn, ale posledné 2 dni ma vrátlli späť do "stonacej" reality, že mi je skoro stále zle, našťastie bez grcania. Uvidíme či budem budúci týždeň schopná zvládnuť našťastie len doobedia v práci 😒
amadora, ja si to pamatam, este z prveho tehu, presne takto odprezentovane a mam to drzat v chladnicke ked idem az na jedenastu 😀
Inak dnes som prvy krat vracala a od vtedy mozem len jablka jest 😝
Inak som zistila, ze si ma pamataju este lekari a sestricky z prveho tehu, ja som mala par zvlastnosti, podla ktorých si ma zapamatali 😀 😀 😀
tak to s ranným močom som nepočula ani ja 😲
u nás bud donesiem z domu alebo do pohárika a mne lepšie vyhovuje doniest z domu ako íst po chodbe s pohárikom a všetci očumujú 😅
inak dnes mi je zase biedne ☹ kedy to skončí? už neverím ani že po troch mesiacoch...no v októbri určite, ved to je za chvíľku no nie? 😎
amadora vies ja som taky srandista rodeny....ja by som si tak z tej sestricky prcu urobila, ze ju nechapem ci by mi to nemohla spravit a ukazat.... 😀 😀 😀 by som chcela videt jej xicht....ta si mysli, ze si chleba do usi pchas,nie do ust???? 😕 sak sa hadam vim vycikat, nech z toho nerobi vedu ake tam bude mat nieco byt, tak to tam bude a je jedno si su to prve dve kvapky mocu, alebo posledne....
inac baby ta to tu skryta kamera nic proti nam.... 🙂 🙂 🙂 sak citajte : tonicka cika do vane...(???) 😕 😕 😕
a potom to zakorunuje tym, ze ten moc strci do chladnicky....(???) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jezis baby tak to dneska ina sranda s vami je...mate nejaka aj ine pribehy...ste svetove.... 😉 😉 😉
nie tonicka mi nezmizneme , ked prides len zachvaty smiechu mame to sa tazko pise....rozdychavame to tu... 😵 😵 😵
kathi uz nepis lebo ja sa tak smejem,ze aj porodim...budes ma mat na svedomi... 😀 srandistka 😵 😀
kathi a nevies nahodov co je listeria... 😒 lebo moj zensky doktor napisal list mojmo obvodnemu aby mi skontroloval listeriu a ja neviem co to je...ten list mu mam dat v pondelok a ja som zvedava co to ta listeria je... 😒
no teda do chladničky by som si to nedala, fuuuuuuuuj 😝 by mi všetko potom chutilo šťankou 😀 😀 😀 a inak ja normálne rozmýšľam že či sa mám umyť aj mydlom alebo len vodou, aby som to náhodou "nekontaminovala", mala by som jej zavolať 😀 😀 😀
manžel si robil večer pukance a odvtedy mi je tak hnusne z tej vône, nadrapuje ma ako žabu, bože už nech to doje konečne 😝
matamisi neviem presne čo je listéria, ale je to nejaká baktéria čo býva v mlieku alebo syroch tuším a že je to nebezpečné, pamätám si že to našli tuším v Lidli v Nive syre 😕
Matamisi:
Listéria je nebezpečná bakteriálna nákaza. Pre malé deti a starých ľudí je smrteľná. U tehotných žien môže vyvolať potrat,“ vysvetľuje epidemiologička Viera Morihladková z Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Banskej Bystrici.
„Listéria v mäse sa prenáša prostredníctvom surového alebo nedostatočne tepelne upraveného mäsa. Stačí, aby gazdinka použila tú istú drevenú dosku na surové a opečené mäso. Listéria sa prenesie aj zle umytými nožmi, ktorými sme krájali surové mäso,“ varuje Morihladková. Samotné ochorenie sa prejavuje vysokými teplotami, ktoré môžu vystúpiť až na 40 a viac stupňov a o dve hodiny klesnú. A takto sa to strieda po celý deň. a tiez to je aj v tom syre
kathi, no tak neviem ako inac ja mam drobnu inkontinenciu a ked sa umyjem vo vani na konkretnych miestach, potom teda nedobehnem na zachod , odciknut trochu, ocurat si ruku a trafit sa do skumavky strednym prudom mocu 😀 😀 😀 😀 , to mi je jednoduchsie a aj hygienickejsie ta vana 😀 😀 😀 a aj ujo doki tak nakazali 😀 😀
matka tu je zakladne info ,ale neboj to su len zakl.vysetrenia....http://de.wikipedia.org/wiki/Listeriose
no, ale bud uprimna matka nezasmejes sa na tych hlodoch....sak citaj baby sa boja umyvat mydlom...mi rozum stoji.ich sestricky uz tak zblbly...co sa robia dolezite... 😠 (myslim tie sestricky)
no a amadora pokracuje.....citame dalej a smejeme sa s amadorou kolo c.2 :okopirovane od amadory,,:a inak ja normálne rozmýšľam že či sa mám umyť aj mydlom alebo len vodou, aby som to náhodou "nekontaminovala", mala by som jej zavolať,,
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaj je dneska krasny den....a aj vecer...neeee 😉
matamisi, z krvi 😉 normalnym odberom pokial viem 😉 to je z tej sekcie toxoplazmoza, listeria a spol 😝
baby ja chapem , ze vy ste uplne normalne...ale ty doktori....normalne mi rozum stoji...jaky stredny moc????
tonicka nic v zlom , ale mi je to smiesne...lebo som laik a nikdy som to nepocula....chapem , ze ked treba priniest stolicu, tak ju donesem z domu o.k. raz za 5 rokov, ale aby som ja behala s mocom kazdy mesiac v kabelke a este sa musela aj do nejakej mikrickej skumavky trafat na zachode a ocikat sa pritom...tak to je aj na mna moc...a vam poviem upromne , ze ked sa nieco mojej kabelke za ktoru som vydzubala 140.-€ stane (a urobila by som to aj pri kabelke za 10.-€)...tak by som dokimu velice rychlo vysvetlila co je to mat moc v kabelke...apickovi.... 😠 😠 😠
by sa mohli trosku snazit jako doktori....ale ja sa zabavam....hovorim baby ste zlate.....som rada, ze som v tejto teme s vami.... 😉
Ja som sa už stretla zo všeličo, takze toto mi je najmenej divne a ja sa celkom dobre bavim 😀 , ja som bola na rizikovom v nemocnici... Tam mi aj diagnózu trooosku poplietli, vtedy som im to jasne vysvetlila a 2 týždňoch som po dohode s mojim Dr. Ficala domov na reverz lebo mi to liezlo na mozog s vyhlásením, že som síce tehotná, ale nie blbá a keď mám ležať budem ležať a tak aj bolo... Si mala vidieť tie ksichty vyvalene 😝 😀
prajem pekné ráno 🙂 z postele ma vyhnal hlad a trošku aj nevolnosť 😒
o tom strednom prúde som už tiež počula. hovorilo mi to už viacero zdravotných pracovníkov. inak ja mám vždy dilemu že kedy je stredný prúd 😕 či mám treba narátať do 5 a potom to nabrať alebo ako?
u nás budú na obed lazane 🙂 už teraz mi sliny tečú. som hladná ako vlk ale ked otvorím chladničku tak hotovo 😝
preboha Kathi ale neber všetko vážne čo napíšeme, však je to o srande 😕 😀 ja z toho dilemu nerobím, však normálne, dali mi skúmavku, ráno sa umyjem (aj tak pred návštevou gynekológa to robím vždy ešte ráno) a rovno nacikám do skúmavky a odnesiem im to. robí sa to tak roky, aj u detí sa tak nosí moč k lekárke, tak čo 🙂
inak kocky mne je riadne zle dnes, mam kamene v zaludku a poblieva ma hlava 😔 tak som dala len jablko, ale aj tak sa mi hrdlo otvara 😝
ja si prosim uz aspon maj, alebo jun 😎 to je asi take najkrajsie obdobie, ze uz ani zle velmi nie je a este sa mozeme normalne hybat 😀 😀 i ked ja sa tesim aj z toho ze mi je zle, ja som taka pipi 😀
mne dnes výnimočne v norme 🙂
inak k tým sestričkám neznášam, ked sa hrajú niekt. mudrejšie ako doktor 😀
mne sa pri prvom tehu stalo to, že som mala krvú skupinu 0 negatív a manžel pozitív tak nás mali sledovat, lebo to je nebezpečné.. no lenže mne zobrala sestrička krv a hovorí mi, že mám A pozitív ..a ja sa na nu pozerám a hovorím jej, že v karte od narodenia mám písané 0 negatív, že ako to je teda možne..tak velmi doležitým výrazom akože ja som ale hlupá mi začala vysvetlovat, že predsa krv sa može zmeniť..sa mi verit nechcelo tak som volala kámošovi dokt. a on sa pozeral, že kto mi takú kravinu povedal, že krv sa zmenit nemože.. tak som bola potom u svojej, či by mi za peniaze nezobrala krv, že mám taký problém ona sa zase pozerala, že prečo mi to neurobili oni, ked mám ´v karte tak vraj to bola ich povinnost.
nakoniec mám A pozitív takže sa sekli asi v mojom detstve som zila 24 rokov s tým, že mám 0 negatív..
dobre že? odvtedy mám na tu setričku názor, neverím jej nič a aj ked mi niečo hovorí tak sa tvárim, že ja si všetko zistím u dokt.

amadora no super ze je to vsetko ok... 🙂
manee..no nenavyberam si uz musim byt na rizikovom...ale co uz,lepsie nez by sa mne alebo babetku malo nieco stat....my sa mame o tri tyzdne stahovat...chcely by sme ist niekde pri wieden...no som zvedava co na to doktor povie.... 😕
aj mi mame ist 10.04 na svadbu,ale zial manzel musi do 12.04 robit tak nikam nejdeme 😠