icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
4. feb 2011

ahojte tak my sme sa uz definitivne zbavili mliecnej chrasty.stacil nam na to olejcek a detsky sampon a za tyzden to zmyzlo.

malemimi
4. feb 2011

@vejinka jee no super !!!

malemimi
4. feb 2011

hirunke prajem všetko naj k meninkám...a všetkým holkám čo sú veroniky 😀

vejinka
4. feb 2011

@malemimi dakujem aj ja prajem vsetkym menovkyniam len to naj.u nas to vyzera na chorobu erika od vcera hrdlo boli aj mna aj muza.hned rano som si odstriekala a dala erikovi plny pohar.mozno pomoze.vilko sa zatial drzi

malemimi
4. feb 2011

@vejinka juu tak nech to rýchlo prefrndží alebo v lepšom prípade nech vás to obíde

mona777
4. feb 2011
me
4. feb 2011

@mona777 Moni, všetko OK ohladne objednávky, lebo idem von, budem tu až poobede

me
4. feb 2011

@vejinka - všetko najlepšie k meninkám

ziza55
4. feb 2011

@me tie crosy..to su take gumene vsuvky?take by som chcela aj ja...vydela si niekde predavat?

me
4. feb 2011

@ziza55 tu na bazare, také chutné zelené, ale 17, neviem či to bude malé/velké, ale strašne je to zlaté na tých malililinkých nožičkách, no a v sportsdirecte neboli len velké, tak som aspon pre Emmku

me
4. feb 2011

tak ja idem von, papa

mona777
4. feb 2011

@me @ziza55 @yvett14 @jana_toky ceny sa asi zmenili - nesedí mi to - ale ja musím utekat k ušnému tak až poobede to skontrolujem - alebo pošlem vam heslo a skontrolujete si to? je to tam pripravené ale suma je iná ako v mojom exceli - niečo je zle alebo ceny sú už iné

hirunka
4. feb 2011

@malemimi dakujem @vejinka tak vsetko naj ani som nevedela ze si tiez veronika :o)

emily327
4. feb 2011

Vsetko naj Veronikam 😉 Sonicka ma dnes 4.mesiace 🙂

Aku ste mali noc? Ja uzasnu, spala som 2 hodiny ☹ Mala si ziadala prsko pre isototu 7 krat, uz jej 5 krat bolo malo a to sa o 2-hej v noci tak pokakala,ze celu sme ju museli prezliect. Som ako zbity pes, bradavky mam tak vyzuzlane,ze az, hlava mi v noci trestala statocne, chvala bohu uz to preslo do rana - vymenila som muzovi vankus 😀 a prsia mam ze 0 mlieko. Ale inak super, mala sa od rana na mna usmieva, vobec nie je unavena, a ako bonus, v noci ako sa hadzala - neviem co jej bolo, taku nepokojnu som ju este nezazila v noci. Trepala so sebou ako ryba na suchu a to skoro celu noc. A rano bonus, doskriabana pri ocku, na tvaricke, horsie ako ked sa narodila ☹ A to som jej vcera strihala nechtiky. No kto sa ma lepsie ako ja? 😀 Idem pozriet postu, ci nahodou nemam papierik,ze treba si ist pre zasielku, cakam pre malu tie rifle, tak aspon to by mohlo prist, ale musim sa vytrepat hned na postu, lebo na tejto dedine je v piatok otvorena iba do 12:30 😀

emily327
4. feb 2011

@malemimi ja si myslim,ze vsetky tieto caje su take,ze blee ale co uz clovek neurobi pre mliecko? Ja ho zvyknem pit skoro studeny a na ex, to potom nie je tak citit. 😉 Vyskusaj. A tato konkretna znacka caju je velmi silna, tak to ti do pol litra stacil aj jeden sacok 😉

tanija133
4. feb 2011

@me Ano, materska sa zvysuje aj predlzuje automaticky, ja len neviem dokedy ju mam vlastne mat, ze kedy mam vlastne poziadat o rodicovsky... 🙂

tanija133
4. feb 2011

@malemimi Ano ja ho mam doma teraz ten caj, ale mne s azda v pohode. Mne nechuti totiz ziadny , vsetky su take kminove,ale pijem ich.... 😉

tanija133
4. feb 2011

@emily327 Blahozelam Sonicke k 4 mesiacikom.... 🙂

tanija133
4. feb 2011

Vsetko NAJ Veronikam.... 🙂

jammka
4. feb 2011

@emily327
@malemim
@tanija133 ja mam caj Leros baby a ten je vcelku chutny, ale nepijem ho casto, lebo mala z toho brutal prdkala (a ja tiez 🙂 a zatial jej to ide aj bez cajiku, tak jej nechcem pridavat 😀

jana_toky
4. feb 2011

@jammka
ja tiez pijem leros baby a celkom je chutny 😀

jana_toky
4. feb 2011

Baby, tak mame za sebou kontrolu u koznej. Ziadna slava ☹ .
Adamkovi sa to nezlepsilo. Dostali sme dalsiu masticku a nieco divne do kupela, maju mi to namiesat v lekarni.
Zobrali nam aj stery z tych najhorsich mieest a v utorok mam volat, ze ake su vysledky a podla toho sa uvidi, mozno budeme musiet dat antibioticku liecbu ☹ ☹ ☹ .

Na palceky mi povedala, ze to vyzera, ako keby mal obute tesne topanocky, ale mi nenosime botky, takze mozno tesna ponozka, dupajdy, alebo ze od mrazu. Pytala sa, ci som nebola na dlhsej prechadzke a ked som jej povedala, ze chodim max. 2 hodky, tak na mna kukala, ze tak vela v tejto zime? Ale vzdy ho naobliekam, takze to nehrozi. Pediatricka hovori, ze pekne na vzduch na dlhsie a kozna, brrr 😖 .

Zasa som nechala 20eur v lekarni. Kaslat samozrejme na prachy, len keby mu to pomohlo 😒

emily327
4. feb 2011

@tanija133 dakujem pekne 😉 cmuk

emily327
4. feb 2011

@jana_toky aho moja, no to ma mrzi,ze sa mu to nezlepsuje. No co lekar to iny nazor. A omrzlina? Boze ved to babo mas urcite v overale, fusaku, vanicke nie? To by si mu musela nechat hole nozky a prikryt iba deckou a ist s nim von. Mam niekedy pocit,ze ked uz lekar nevie kudy kam, tak sa snazi najst chybu v rodicovi ☹ Ale ty sa nedaj, dobre maleho obliekas a urcite nic take sa nestalo,ze omrzlina..... A von treba chodit. Ja s malou chodim aj na 3 hodiny, nikdy nebola studena ked sme prisli domov, krasne von spinka a nechodim ked je -15 a ani ked leje alebo je velmi vlhko. Cerstvy vzduch urcite robi dobre malemu aj na pokozku, tak len dalej s nim chodievaj 😉
Dufam,ze vysledky budu dobre a ze sa vyhnete antibiotikam ale ak nie, nezufaj moja, hlavne nech sa uz netrapi a nech sa mu to zahoji 😉 drzim velmi velmi palce cmuk

jana_toky
4. feb 2011

@mona777
pozrela som internet, to co som chcela ja su tam stale rovnake ceny. 😒

jana_toky
4. feb 2011

@emily327 dakujem pekne.
Tiez som zostala v soku. Ved ja ho skor preobliekavam podla mna. Ale zasa nikdy nie je spoteny a je pekne teplucky, ked sa vratime. Mam dokonca zimnu upravu vo vanicke a riadny fusak a ked je chladnejsie davam do toho este aj deku, takze toto plus 3 vrstvy na sebe.

jana_toky
4. feb 2011

Ozaj a k tej koznej este, nemame pouzivat ziadne vlhcene utierky, vyslovene len vodou umyvat
a ja mam vylucit vsetky mliecne vyrobky, povolila mi len jogurty aj to biele a probioticke ☹

jana_toky
4. feb 2011

@vejinka
jeeej, super, tak drzim palceky, nech uz sa to nevrati 😉

horalka777
4. feb 2011

@hirunka
@vejinka krasne meniny prajem, nech sa drobci dovtipia, ze vas maju ako darcek nechat rocha oddychnut 🙂

emily327
4. feb 2011

@jana_toky a k tym vlhcenym utierkam ti povedala preco ich nemate pouzivat? No je pravda,ze niektore deti maju alergiu na zlozky co obsahuju. Ja malej od narodenia utieram iba tymi utierkami.... Chuda moje.... No ale ty to urcite zvladnes aj bez mliecnych vyrobkov len potom by bolo dobre aby si aspon nejakymi vitaminami doplnila vapnik....