Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
hirunke prajem všetko naj k meninkám...a všetkým holkám čo sú veroniky 😀
@lenkaoravcova áno
tak ja idem von, papa
Vsetko naj Veronikam 😉 Sonicka ma dnes 4.mesiace 🙂
Aku ste mali noc? Ja uzasnu, spala som 2 hodiny ☹ Mala si ziadala prsko pre isototu 7 krat, uz jej 5 krat bolo malo a to sa o 2-hej v noci tak pokakala,ze celu sme ju museli prezliect. Som ako zbity pes, bradavky mam tak vyzuzlane,ze az, hlava mi v noci trestala statocne, chvala bohu uz to preslo do rana - vymenila som muzovi vankus 😀 a prsia mam ze 0 mlieko. Ale inak super, mala sa od rana na mna usmieva, vobec nie je unavena, a ako bonus, v noci ako sa hadzala - neviem co jej bolo, taku nepokojnu som ju este nezazila v noci. Trepala so sebou ako ryba na suchu a to skoro celu noc. A rano bonus, doskriabana pri ocku, na tvaricke, horsie ako ked sa narodila ☹ A to som jej vcera strihala nechtiky. No kto sa ma lepsie ako ja? 😀 Idem pozriet postu, ci nahodou nemam papierik,ze treba si ist pre zasielku, cakam pre malu tie rifle, tak aspon to by mohlo prist, ale musim sa vytrepat hned na postu, lebo na tejto dedine je v piatok otvorena iba do 12:30 😀
Vsetko NAJ Veronikam.... 🙂
Baby, tak mame za sebou kontrolu u koznej. Ziadna slava ☹ .
Adamkovi sa to nezlepsilo. Dostali sme dalsiu masticku a nieco divne do kupela, maju mi to namiesat v lekarni.
Zobrali nam aj stery z tych najhorsich mieest a v utorok mam volat, ze ake su vysledky a podla toho sa uvidi, mozno budeme musiet dat antibioticku liecbu ☹ ☹ ☹ .
Na palceky mi povedala, ze to vyzera, ako keby mal obute tesne topanocky, ale mi nenosime botky, takze mozno tesna ponozka, dupajdy, alebo ze od mrazu. Pytala sa, ci som nebola na dlhsej prechadzke a ked som jej povedala, ze chodim max. 2 hodky, tak na mna kukala, ze tak vela v tejto zime? Ale vzdy ho naobliekam, takze to nehrozi. Pediatricka hovori, ze pekne na vzduch na dlhsie a kozna, brrr 😖 .
Zasa som nechala 20eur v lekarni. Kaslat samozrejme na prachy, len keby mu to pomohlo 😒
@jana_toky aho moja, no to ma mrzi,ze sa mu to nezlepsuje. No co lekar to iny nazor. A omrzlina? Boze ved to babo mas urcite v overale, fusaku, vanicke nie? To by si mu musela nechat hole nozky a prikryt iba deckou a ist s nim von. Mam niekedy pocit,ze ked uz lekar nevie kudy kam, tak sa snazi najst chybu v rodicovi ☹ Ale ty sa nedaj, dobre maleho obliekas a urcite nic take sa nestalo,ze omrzlina..... A von treba chodit. Ja s malou chodim aj na 3 hodiny, nikdy nebola studena ked sme prisli domov, krasne von spinka a nechodim ked je -15 a ani ked leje alebo je velmi vlhko. Cerstvy vzduch urcite robi dobre malemu aj na pokozku, tak len dalej s nim chodievaj 😉
Dufam,ze vysledky budu dobre a ze sa vyhnete antibiotikam ale ak nie, nezufaj moja, hlavne nech sa uz netrapi a nech sa mu to zahoji 😉 drzim velmi velmi palce cmuk
@emily327 dakujem pekne.
Tiez som zostala v soku. Ved ja ho skor preobliekavam podla mna. Ale zasa nikdy nie je spoteny a je pekne teplucky, ked sa vratime. Mam dokonca zimnu upravu vo vanicke a riadny fusak a ked je chladnejsie davam do toho este aj deku, takze toto plus 3 vrstvy na sebe.
Ozaj a k tej koznej este, nemame pouzivat ziadne vlhcene utierky, vyslovene len vodou umyvat
a ja mam vylucit vsetky mliecne vyrobky, povolila mi len jogurty aj to biele a probioticke ☹
@jana_toky a k tym vlhcenym utierkam ti povedala preco ich nemate pouzivat? No je pravda,ze niektore deti maju alergiu na zlozky co obsahuju. Ja malej od narodenia utieram iba tymi utierkami.... Chuda moje.... No ale ty to urcite zvladnes aj bez mliecnych vyrobkov len potom by bolo dobre aby si aspon nejakymi vitaminami doplnila vapnik....

ahojte tak my sme sa uz definitivne zbavili mliecnej chrasty.stacil nam na to olejcek a detsky sampon a za tyzden to zmyzlo.