Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
co kupujete baby?? 😉
@yvett14 mam nove cislo mama a ja je tam pisane, ze zenam ktorym zacala materska minuly rok a pokracuje aj v januari dostanu automaticky 5 percent a o 6 tyzdnov viac 🙂
@me no zalezi od toho aj ake ma velke nozky ale tych 18 co si ja pamatam 🙂
@ziza55 my objednavame z crocs com 🙂 alebo v parndorfe maju a aj na mimi mozno najdes
@lenkaoravcova - ty kokso ďalšiu dobrú stránku si nám hodila, ja už to nemôžem pozerať 🙂 🙂 🙂
tak ja krém na ritku dávam po každom prebaľovaní a aj dokonca vlhčené utierky,ale viem,že to neudporúčajú aj dievšatkám kvôli vaječníkom--nie je to dobré,aby neprechladli,ale pre mňa je to najpraktickejšie--no ked sa veľmi pokaká tak ideme do umývadla 😉
@vejinka www.sportsdirect.com - chces sa pridať? budeme mať menšie poštovné - je to z anglicka - este som to neodentrovala 🙂
dievča pošli to lebo to už ani nedostaneme, mail máš na azete ale hned to odklikni lebo nebude s toho nič, 😀 😀
@emily327 no potom som jej merala a nemala ...len mi to prišlo také divne že mala 37 ...vieš ale neviem ani čo ma to napadlo... tak som si aj ja merala 😀 😀 som chcela vedieť či dobre merá 😀
@ziza55 ja tiez pouzivam vzdy utierky aj sudokremik..aj ked je iba pocikany..hm..snad nevadi
............. no aj ja a tiež keď je ciknuta jej utriem celú šušku a riťku veď to ma aj načapnuté ....
tak hoky už som si zmenila vo foto že kto ich môže vidieť a už len tí ľudia ich uvidia čo mám v priateľoch ...som rada 😉 nechcela som to vymazávať som si spravila taký albumík tak by mi to bolo ľúto 😉
@me hehe no tak to by si mala vidiet mna, k nam chodi dokola postarka uz ma musi neznasat, ked mi tie baliky nosi, ja v obchodoch nakupujem minimalne vsetko cez net, a uplne spoznujem next.co.uk 😀 detske vecicky tam, to co maju tu u nas v nexte to je o nicom
@emily327 zaplatila som paypalom tú platbu - odúčtovalo mi to zase 1,50 EUR ale prisiel mi další mail že nanestastie nemam nejaký limit nastavený tak platba odmietnutá - nevieš čo to ma znamenať? ale po tomto maile mi prisli 2 maily že mi gratulujú že som potvrdila kartu. Tak nechápem

@mona777 tak ja mám napr, 5 vecí, tak musím rátať že na každú plus 1 €, škoda že nás neni viac, ale čo už, ak baby súhlasia tak to objednaj, teraz už necúvneme, či áno, ja som za - aby si objednala