icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
4. feb 2011

@mona777 tak ja mám napr, 5 vecí, tak musím rátať že na každú plus 1 €, škoda že nás neni viac, ale čo už, ak baby súhlasia tak to objednaj, teraz už necúvneme, či áno, ja som za - aby si objednala

me
4. feb 2011

@mona777 lebo napr. teraz som objavila náhodou na internete e-shop, kde predávajú tieto veci a bola som zhrozená, tie malé nike tenisky ma výjdu cca 12€ a oni ich predávajú za 30€ tú súpravu lonsdale za 19€

vejinka
4. feb 2011

co kupujete baby?? 😉

lenkaoravcova
4. feb 2011

@yvett14 mam nove cislo mama a ja je tam pisane, ze zenam ktorym zacala materska minuly rok a pokracuje aj v januari dostanu automaticky 5 percent a o 6 tyzdnov viac 🙂

lenkaoravcova
4. feb 2011

@me no zalezi od toho aj ake ma velke nozky ale tych 18 co si ja pamatam 🙂

lenkaoravcova
4. feb 2011

@ziza55 my objednavame z crocs com 🙂 alebo v parndorfe maju a aj na mimi mozno najdes

me
4. feb 2011

@lenkaoravcova - ty kokso ďalšiu dobrú stránku si nám hodila, ja už to nemôžem pozerať 🙂 🙂 🙂

nivejka
4. feb 2011

tak ja krém na ritku dávam po každom prebaľovaní a aj dokonca vlhčené utierky,ale viem,že to neudporúčajú aj dievšatkám kvôli vaječníkom--nie je to dobré,aby neprechladli,ale pre mňa je to najpraktickejšie--no ked sa veľmi pokaká tak ideme do umývadla 😉

mona777
4. feb 2011

@vejinka www.sportsdirect.com - chces sa pridať? budeme mať menšie poštovné - je to z anglicka - este som to neodentrovala 🙂

nivejka
4. feb 2011

@vejinka ....no baby chytili nejakú nákupnú horúčku--už ani nestíham sledovať,čo všetko už pokúpili 😀 😀

mona777
4. feb 2011

@me @ziza55 @jana_toky @yvett14 som vam poslal mail - pls pozrite si to
baby prosím odpíste mi - ja to neodoslem pokym nepoviete ano - lebo je to skoro 400 euráčov a to je dosť aby mi to stiahlo z účtu

vejinka
4. feb 2011

@mona777 musim si pozriet stranku ale dnes to uz nebude lezim v posteli a pisem z mobilu.zajtra kuknem

mona777
4. feb 2011

@vejinka no ja to musím už dnes lebo to už natahujem

me
4. feb 2011

@mona777 no ja som povedala že áno, tak hádam aj baby súhlasia, veď načo sa s tým toľko babreme

baby už to odklepnite, nech začnú v anglicku baliť naše veci 🙂

vejinka
4. feb 2011

@mona777 kludne to posli ja mam veci dost.

mona777
4. feb 2011

@me asi nie sú tu 🙂 práve mi jednu položku označilo že už nie je - je to ziza55 - za 2 GBP takže to bude o tieto dva menej sakra

yvett14
4. feb 2011

dievča pošli to lebo to už ani nedostaneme, mail máš na azete ale hned to odklikni lebo nebude s toho nič, 😀 😀

malemimi
4. feb 2011

@emily327 no potom som jej merala a nemala ...len mi to prišlo také divne že mala 37 ...vieš ale neviem ani čo ma to napadlo... tak som si aj ja merala 😀 😀 som chcela vedieť či dobre merá 😀
@ziza55 ja tiez pouzivam vzdy utierky aj sudokremik..aj ked je iba pocikany..hm..snad nevadi
............. no aj ja a tiež keď je ciknuta jej utriem celú šušku a riťku veď to ma aj načapnuté ....

malemimi
4. feb 2011

tak hoky už som si zmenila vo foto že kto ich môže vidieť a už len tí ľudia ich uvidia čo mám v priateľoch ...som rada 😉 nechcela som to vymazávať som si spravila taký albumík tak by mi to bolo ľúto 😉

lenkaoravcova
4. feb 2011

@me hehe no tak to by si mala vidiet mna, k nam chodi dokola postarka uz ma musi neznasat, ked mi tie baliky nosi, ja v obchodoch nakupujem minimalne vsetko cez net, a uplne spoznujem next.co.uk 😀 detske vecicky tam, to co maju tu u nas v nexte to je o nicom

mona777
4. feb 2011

@emily327 si tu?

emily327
4. feb 2011

@mona777 ano som moja

mona777
4. feb 2011

@emily327 zaplatila som paypalom tú platbu - odúčtovalo mi to zase 1,50 EUR ale prisiel mi další mail že nanestastie nemam nejaký limit nastavený tak platba odmietnutá - nevieš čo to ma znamenať? ale po tomto maile mi prisli 2 maily že mi gratulujú že som potvrdila kartu. Tak nechápem

emily327
4. feb 2011

@mona777 no ked ti stiahlo tie peniaze, tak by si mala mat na vypise, taky kod, ten treba v informaciach o karte zadat a potvrdit tym kodom aby si mohla tu kartu pouzit a platit nou. Robi sa to iba jeden krat. Som tu, vyskusaj a uvidis 😉

emily327
4. feb 2011

@mona777 hej hej, musis potvrdit tym kodom co mas na vypise z uctu kartu 😉 ten kod je vlastne, potvrdenie,ze si zaplatila ten poplatok za pouzivanie karty 😉

mona777
4. feb 2011

@emily327 nie dnes som musela potvrdiť 1,50 zase tým kodom - prisla mi sms a to som musela zadat na stranke paypalu - to tam mam aj zaznamenané. No platba nepresla k vôli nejakému lilmitu - nechápem

mona777
4. feb 2011

@emily327 potvrdila som a teraz čo ? aj tak prvý mail prišiel že nemam nastavený limit

mona777
4. feb 2011

@emily327 aaa zdá sa že to už konečne ide 🙂 . Kedy mi stiahnú tie peniaze? S tým limitom ma pomýlili - nechápem prečo mi prisiel ten mail o nom

mona777
4. feb 2011

@yvett14 @me no ale sportsdirect ma dalšie lepšie zlavy 😀 ale ja už neobjednávam - roboty okolo toho

emily327
4. feb 2011

@mona777 neviem moja ja som za 400 euro nikdy nenakupovala 😀 a peniaze sa ti z karty ukazu ako debet a po niekolkych dnoch sa ti to odrata z celkovej sumy na ucte 😉 Som rada,ze ti to ide.