Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@me ano bude to zvysene a predlzene automaticky citala som to aj v poslednej cisle mama aja 🙂
@yvett14 akcie sa zobrazujú len mne lebo som urobila velký nákup 🙂 🙂 môžem si kúpiť po dva kusy za cenu jedného zo všetkých kategorii - skoda že sme to nevedeli - možno by sme niekoho našli kto už kupoval. To by sa oplatilo predávať v SR - asi začnem podnikat cez internet burza a mimibazar a tak 😀 😀 😀
@mona77..takze baby kedze chodim spat so sliepkami...odpisujem az teraz 🙂 ..ratala som ze bude tolko to postovne..ta monika 123 to pisala uz davnejsie sem ..takze stym pocitam..moni ani nevrav ze su tam dalsie zlavy...radsej to ani nepozrem...uz aby to bolo odoslane...chi
@mona777 moni a myslis keby ztoho tovaru nieco nemali nenauctovali by to?vies ci ti mozem poslat na ucet peniaze za vsetko co som objednala...vies ci sa nemoze stat ze nieco neposlu lebo nebudu mat..alebo tym ze ti to potvdrili znamena ze maju vsetko co sme chceli?dik papa...napis mi do ip c.uctu a poslem ti prachy..a co pisali?za kolko by to malo dojst?
@ziza55 poslala som číslo účtu na tvoj mail aj ako to mas poslat - aký variabilný symbol !. Tovar ktorý sa už vypredal mi ukazalo - nemohla som odsúhlasiť dobierku - však som ti večer poslala že to tričko s nakreslenou podprsenkou už nemajú, to som posielala potom ako som vám poslala ten excel -čiže dodatočne. Takže všetko čo je na faktúre je zaplatné a príde!!!!!
@mona777 - no veď som písala ako s tým tovarom obchodujú u nás, veru sa to oplatí, ale kto by mal na to nervy stále sa s tým hrať 😀 😀 😀
peniaze dnes pošlem ale asi až v pondelok nabehnú, potom sa dohodneme ako si to odovzdáme
@ziza55 keď jej hned vyhodilo to čo nemajú tak asi všetko ostatné majú a pošlú
Ahojte...tak krpec mi uz tretiu noc po sebe prespal uuuuplne celu...som zvedava dokedy ho to bude drzat 😅
@cukruska1920 ticho závidím, mne predvčerom prespal 6 hodín a teraz dve noci po sebe horor, hádam aj 7x som bola hore 😠
@me ja som cakala kedy to pride a az mi to bolo neuveritelne ked prvu noc potiahol od siedmej vecer do pol 7 rana 😀 len som sa budila v noci a pozerala ci blika monitor
@cukruska1920 zavidim my sme hore kazdu hodinu no dnes v noci vynimocne od druhej do piatej erikovi sme furt odsavali sople dusil sa stekalo mu to do hrdla reval na raty zakazdym vilka zobudil stale som musela kontrolovat obom teplotu (az buduci tyzden pride dotykovy teplomer)takze veselo.muz si chodil kazdu chvilku striekat stopangin na wc pit raz erik potom muz mne nastastie je uz lepsie celu noc som cmulala homeo a rano som sla vsetkym pre ranajky a vidim svokru ako sa oblieka na pohotovost.aj ona chora.
@vejinka no parada...takze pestre...ja som tiez rozmyslala nad tym dotykovym teplomerom len neviem ci je spolahlivy
@vejinka chuda moje, to si mala hroznu noc ☹ Drzte sa, asi mate v dome virus ☹
@cukruska1920 my mame dotykovy digitalny a je super, je to velmi dobre a pohodlne hlavne pre dietatko,ze mu mozes merat teplotku aj pocas spanku. Ja odporucam 🙂 A super,ze ste prespali celu noc, to ja mam pocit,ze sa nikdy nedozijem 😀
Dobre ranko, tak vidim,ze poniektore ste mali super a poniektore hroznu noc. Ta nasa bola na prekvapenie super. Malinka sa zobudila iba 3 krat na papakanie a to posledne 3-tie bolo rano o 6;30, tak som sa konecne po 2 tyzdnoch vyspala a som hore uz od 8:00 co je nezvycajne u mna 😀 Vzdy aj ked nespim v noci, tak sme s malou v posteli do 11:00 🙂 Ale je pravda,ze som si sla lahnut o 22:30 a do 00:30 som nemohla zaspat 😀 a malinka krasne hajuskala 😀 Ok, idem nakrmit malinku a ideme do Ivanky pozriet ten sportovy kociarik. Uvidim, mozno si uz nejaky aj donesieme domov 🙂 Dnes vyzera,ze je vonku krasne jarne pocko, tak sa tesim, hned mam vela energie 🙂 Milujem slniecko. Tak pekny dnik prajem
@cukruska1920 urcite je...len do kelu teraz lutujem preco som tak dlho vahala nad nim 😔
@cukruska1920 uz mohol byt doma...sprosta som 😖
@emily327 na podiv sa citim sviezo....to bude asi tym snom co som mala: aj moje sny su hroza sami sex sexualne praktiky no dnes co sa mi snivalo..aj sa cudujem ze vobec sa nieco stihlo snivat najprv bola nejaka velka oslava zobrali mi obe deti jedneho natiahli do nejych handier druheho dali opatrovatelke a ja plne cicky vybrala som sa za nou ze musim kojit a ona ze to potrebujem nejake povolenie..nuz co uniesla som si ho..potom ma nahanali skoro ma zastrelili potom to vyzeralo ako by som hrala pocitacovu hru a skakala som po nejakych drevach takych klatikoch dostala som sa uz bez vilka do jednej nemocnice gyn porodnicke odddelenie a tam veselo prasili doktory pacientky...a ze pockajte vysetrim vas...no zle mi zostavalo...kazdej nieco pichli na zily aby bola povolna a by tzo prala ako bezne vysetrenie a potom to pichli aj mne...a potom som sa spamatala a ked ma xcel jeden doktor pretiahnut pichla som mu do ruky tiez oblbovak ..padol na zem a ja som vsetkym mamickam povedala co sui to za svinstva co im robia...tak bola revolucia ..zavolali sme policiu a vsetkych zabasli takze celkom akcna noc
a muz je teraz v izbe s erikom ...a vilko prave zaspal v kociku v obyvacke..a ja na pc..konecne nie na mobile aj tak nebudem dlho lebo vilko zvykne spavat tak pol hodinku max...takze sa necudujte keby som vam neodpisovala 😉
mna pre zmenu hrozne boli hlava....aaaaaaaaaaaaaaa pomooooooooooooooooc
@vejinka Ahoj, ja som na vylete u akoze svokrovcov( s priatelom nie sme zobraty) v Liptovskom Trnovci..To je niekde blizko teba , ze?Vcera sme cestovali 3 a pol hodiny!!!!! Ano, je tu zamŕacene a aj Lipt. Mara je zamrznuta, , som sa tesila ze vela vody uviidm.....A nic, iba velke biele pole... 😉

@emily327 zatial sa mi neprisla sms, ale prislo potvrdenie mailom - faktúra od sportsdirect a konfirmácia od paypal - dúfam že je to ok