Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mona777
chudatko male, este sa stale tak kruti??? Probioticke kvapky berieme aj my. No neviem, ci mu Espumisan zaberie 😲 . Tiez by som sa o neho hrozne bala. Vydrz, mozno to dnes prejde, ak nie, skusila by som asi pohotovost, nikdy nevies, ked bol na tej operacii. Drzim palceky, cmuk.
@lenkaoravcova Leni,a ako to je potom? Tŕeba ziadat o rodicovsky potom? A to kedy asi a kde?
@mona777 a prečo nie, ked si na to stavaná, ja by som sa nevedela tak obracať a tu sme v zakliatej doline, tu ludia ledva vyžiju nie že by ešte kupovali navyše a do veľkeho mesta mám 30 km . tak to nie je pre mna!! a cez internet ? ked ja som dutá do programov, to skor mm je do pc aj opravuje 😅 😅 😅
Dnes som 1/2 dňa čítala,čo ste tu všetko popísali, potom sme si dali rýchlo obed mm išiel opravovať auto a my sme boli vonku 2 hodinky, dnes tu bolo +4 takže celkom fajne, ale slniečko nesvietilo 😒 Malý ešte stále spinká tak som hodila do práčky a idem rýchlo čítať časopisy, čo som si kúpila 🙂
Včera som nechala malého s mm a bola som s kamoškou v kine, malý akoby vedel, že idem preč, tak sa o 1 h. skôr napapkal a pekne zaspinkal, tak som v kľude mohla odísť🙂, ale aj tak som sa potom ponáhľala domov, akosi mi to prišlo čudné, ale inak dobre som sa odreagovala a stavili sme sa aj na nealko mojito 🙂 to som nemala ani nepamätám.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOLKY POZOR POZOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahojte oktobrovky2010, 😀 😀 rada by som sa pridala k vasim starostiam a radostiam s deturencamy oktobrovymi.rodila som 8.10.2010 no termin som mala 1.10.takze tyzden som trpela ze kedy to pride,cely den dneska citam v rychlosti vase debaty.v skratke napisem o mne.bohu mozem dakovat ze nemam aspon zatial take problemy ako vy,porod som mala ukazkovy z domu sme sli s muzickom o 17ej a mali bol uz o 20,45 na svete,prisla som na 8cm otvorena pila som caj z malinovych listov. ziadna epi,nastrich sa zahojil ukazkovo zhodila som vsetko /7kg/.este aj spolubyvajucu som vymakla super,bola to vejinka,chudatko ta si vytrpela s tym sitim.v utorok bude mat moj syn Richard 4mesiace,porodna vaha bola 2540g 49cm na poslednej kontrole mal 6100g 61cm takze namiesto mlieka mam smotanu xi xi.citala som ake ste mali trable po porodoch s bradavkami ubolene,ja uspesne kojim bez bolesti zo zaciatku kazdu 1,5h teraz vyspi aj 4,v noci papa 3x.jedine co nas trapilo boli koliky ale uz presli no a spolik ma teraz uz 2x tak odsavam vysavacom,samozrejme rev a vzdor.pijem caj pre kojace matky takze mlieka mam dost ale neodsavam.jedine co ma trapi je grckanie,uz som zufala vzdy po jedeni aj hodku po grca,na mna seba na zem.no des ale nastastie pribera.rozmyslala som mu davat caj vodu tu vygrcal,ale nejdem ho mylit.na porovnanie pridavam foto aky bol pri narodeni a v 3,5 mesiaci.a ako sa nosime.zatial asi tolko,budem rada ak zapadnem medzi vase debaty.a gratulujem vam vsetkym k najkrajsej ulohe matky.je to tazke ale krasne 😎 😉
@ejuska85 len tak dalej...sak tebe sa mliecko rozbehlo na druhy den... 😉 s grcanim sme na tom tak istu grca vela a po kazdom papani myslela som ze len do troch mesiacov ale prd makovy..asi to bude dlhsie.. 😖 a tiez priberame ma uz 8 kil 😅 risko no jasne prvu fotku si pamatam ako keby to bolo len vcera....ale paaanecku ten vyraaastol je nadherny 😉 ocicka jak rozpravocka 😉
kurnik ja asi zacnem posilovat maly zadrichmal zasa na cicke a pisem jednou rukou...no co klasika
jooooooooooj zeny zavidim my furt kazdu hodinu...ale ja to nevzdam aj prveho som tak nejak kojila a vydrzala som 18 mesiacov
inak asi dva krat sa stalo ze spal od osmej vecera do pol jednej a cicky mi islo rozdrapit..ani tak neni dobre ani tak..potom som musela budiet erika a odsavat a on pil 😅
@vejinka no on je cely rozpravkovy,dneska spinka ukazkovo 2x doobedu,4,5h poobede a teraz uz tiez buva,no hej mlieko sa vytvorilo len obcas mam trach aby som ho nestratila tak si dam vineu.to grcanie je hruza tiez som dufala ze to prejde a nic.a tebe uz aj svaly snat narastli z jeho vahy tiez je pekne babo.bola som vcera pozriet kamosku v porodnici,no zvlastny pocit sa tam vratit.ako chory uz sa mate lepsie?mna akoby chcelo hrdlo boliet a nic nemozem uzivat,vnoci som si dala paralen mala som strasnu migrenu a dnes som spala do pol11 aky ma mechom prastili som sa citila
@ejuska85 to aj to blbe pocasie... 😖 ja som relativne zdrava aj vilko horsie je muz a erik...no hej svaly mam..ako vrabec litka 😀 😀 😀 mozes homeo na hrdlo homeovox homeogene ja to cmulam druhy den kazdu hodinu.. 😉 neboj sa strach je spustacom laktacnej krizy takze pozor na to 😉 vinea je mnam ale zasa aby si nemala prebytok mlieka mne ho pije erik a tebe bude musiet muz 😀 ja som tam v porodnici bola mesiac po porode moja financna poradkyna porodila tak som ju bola kuk a upratovacka ze ci som sa vratila 😀 😀 😀 aj sestricka reku ze sme vam chybali?? 😀 ale zlate vsetky boli 😉 a uz som ani nedufala ze ma niekedy tu najdes 😉 aj ty si bola skvela spotrpitelka najlepsie bolo ako sa nam drobci budili v ten isty cs..sranda 😅
@nivejka ved vtom je ten figel ze vilko a risko vlasaty a este sa aj na izbe stretli.ved som aj mala poriadnu zahu.dakujem baby za privytanie a ked som citala nivejka ake si mala potiaze az ma mrazilo,neviem si predstavit ja ubolena babo na cicke a domacnost co?vybuch ale urcite si to zvladla

Ahojte baby, musim sa pochvalit, lebo to je Adamkov rekord. Spinkali sme od 19:00 do 2:45 a potom vstali az 6:30 😀 .