Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka ....no ja som sa bála,že sme s tám grckaním tu sami--,lebo mi čo kojenie to grcá a stále--nechápem prečo....
ja som malej už 3x po kúpaní dala kašičku--nech sa toľko nebudí v noci a musím zaklopať,ale túto noc mi spala krásne--každé 4hodky sa budila na cicku...len cez deň začíname mať zase problém s papaním--nechce papať,ale čajík,alebo vodičku to si nakoniec dá...v noci ale papá bez problémov... 🙂
@vejinka to bolo super ako sa zladily clovek by nepovedal.no a najst ta nebol az taky problem zadala som odkial si a mesiac porodu a vyskocila si jedina.no zatial necitim nadbytok mlieka ak by bol tak zamrazim.no vy sa kojite akosi casto.co chcete mat 10kg za mesiac,to my mame dobehnut vahovo vilka.a na homeopatika neverim,brala som ich vlete na alergiu a nezabrali
@nivejka hned je mi lahsie na dusi ze niesom jedina co mi grca babo.nestiham prat podbradniky ale uz sa stym zacinam zmierovat ze vraj do pol roka by to malo prejst hlavne ze pribera.ved je riaden mlsun.ako davas ten cajik flaskou ci lyzickou?ja som skusala lyzickou ale nejdem ho mylit.zacnem ked budem prikrmovat.osobne flasy by som sa chcela vyhnut.ale na poslednej poradni ma doktorka dorazila ze mozem zacat dokrmovat pomaly.ja planujem najskor v 5,5mesiaci.ale den som nad tym uvazovala 😝
uff tusim mi odpadava ruka pomoooc
@me takze vies ake to je ked sa na izbe stretnu vychrtliacik a bucko s faldikmi.objekty zvedavosti v jednej izbe.aj mne niekedy sliny a uz mu pozeram dasienka ci neopuchaju ze ci sa zuby nerezu lebo muz mal vraj v 4mesiacoch zub.a cuca sy ruky a vnich ma moje vlasy.inak aj vam baby padaju brutal vlasy?a beriete nejake vytaminy?ja si chcem kupit
no idem ja spat lebbo zajtra nebudem mat cim pisat a ja ruky v poslednej dobe pouzivam casto 😀 😀
4 by bolo moc sak jak som xcela otehotniet s erikom...teda s muzom 😀 😀 😀
tak baby dakujem za prijatie a prajem nech vam deturence spia do rana a posluchaju 😉 🙂
no mne tak padajú vlasy že asi budem už zúfala, raz som už toto zažila a nerada som, dnes som si rozčesala a umyla - no des, dve kôpky išli do koša, no hrúza, všetko je to o hormónoch a našom tele ktoré sa dáva dokopy po tehotenstve a pôrode + kojenie, takže vitamíny a pod. možno len trošilililililinku pomôžu, ja sa opýtam v stredu gynekologičky či môžem revalid bo mi zostal ešte spred tehotenstva, ale asi sa nemôže 😒
dobrú nôcku idem si aj ja lahnúť, papa
ahojte 🙂 konece sedim, dnes tusim prvy krat 😀

@nivejka risko bol najlahsie a najmensie babo a vilko najtazsi a najdlhsi v porodnici..take extremy boli v jednej izbe 😀 😀 😀 😀