Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka my sme mali to iste..mala uz tak vrieskala a plakala na prsniku, ze konec..kojila sa jedine v spanku...ja som vtedy dostala menstruaciu a asi sa mi zmenila chut mlieka alebo co..lenze odsate moje mlieko pila, tak som hladala na nete a vraj sa to vola kojenecky strajk..skus dat do googlu..vraj je to bezne u 3 a 4 mesacnych deti..malo by to prejst..nam to nepreslo a museli sme dokrmovat, lebo malo sa kojila, malo priberala..skus ju kojit cez den, ked spi alebo tesne, ked sa zobudza alebo zaspava
@sofia2008 ....a ja že odkiaľ ťa poznám 😀 😀 ...občas nakuknem na matelka a lusinkaj 🙂 --a vidím teba
nenašla som to pod tým kojeneckým štrajkom--ale doslova to tak aj vyzerá u mojej malej---ja som ju už 3x dokrmila po kúpaní kašičkou,ale včera napr.nie--po kúpaní vôbec nechcela,tak som to už nezvládla a dala ju do postieľky,že kašlem ťa a ona mi zaspinkala a po hodine sa zobudila a potom som bez problémov nakojila....v noci pekne papá,ale cez deň to je naozaj totál horor....už mi raz toto robila asi pred mesiacom,ale po čase sa ukľudnila,ale teraz sa mi zdá,že je to ešte horšie ako predtým--a grcáme po kojení riadne 😖 😖 .....ešte strašne rada vykrikuje,ale tak,že človeka až hlava bolí--asi ma skúša,že koľko vydržím 😨
@nivejka 😀 mne si tiez bola povedoma 🙂
nasla som nieco na nete..mozno tam budu nejake rady, ale zatial to nie je take hrozne u vas, moja sa uplne odmietala kojit, ja som mala plne prsia a ona nic, no hrozne som sa citila..tak nech uz kocka nevymysla 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/bojkot-koj...
http://www.kojeni.net/databaze.php?mc=73
@nivejka ja som malej už 3x po kúpaní dala kašičku--nech sa toľko nebudí v noci a musím zaklopať,ale túto noc mi spala krásne--každé 4hodky sa budila na cicku...len cez deň začíname mať zase problém s papaním--nechce papať,ale čajík,alebo vodičku to si nakoniec dá...v noci ale papá bez problémov...
...............tak jej asi stačí keď sa cez noc napapká...
@sofia2008 ....dakujem....tak my určite patríme k tým štrajkujúcim-teraz som ju nakojila,ale nie veľa,lebo už začala opäť štrajkovať,ale vždy lepšie ako nič 😉 .....inak môže to máť aj súvis s jej náladou počas dňa?--je nervozna-len vykrikuje a ked už nič iné si nevymyslí,tak plače....aj po spánku sa budí so zlou náladou ☹
@jammka jeej, dakujem, ze si to tu uverejnila, ja som si ten kurz plavania hned aj objednala
.............hihi za málo 😉
@ziza55 babyyyyyyyyy...vcera som sa tak zlakla...po sexe mi asi na 4nasobok opuchol jeden pysk na suse...nie ten velky ale maly...najprv ma to strasne svrbelo...som to rozskrabala a potom som sla do sprchy...a skoro som odpadla ked som to rukou zacitila...tak som sa nalakal...nikdy nic take som nemala...baby nestalo sa vam to niekedy?
........... fuu ha a už to je preč? neviem čo to mohlo byť
diiiky dius aj ja som sa objednala
...........hihi tak super som rada že som takto mohla pomôcť 😉
@malemimi ....včera ani dnes jej kašičku nedávam a trápim sa s kojením--aj sa mi zdá,že mám menej mlieka....teraz je ako tak napapaná a leží v postieľke a hraje sa,tak sa v poslednej dobe uspáva...ale ked je viac unavená dostáva totál hysák....ako keby ju z kože drali....ja ti už neviem,čo s ňou--snažím sa byť úplne v pohode...
@sofia2008
@mona777
@emily327 aj moja kuká TV ale to viete prečo lebo sa tam menia farby a hýbe sa to tam ...ale tiež neviem či to škodí skôr ak by kukala do monitoru na počítači tak to hej ale či aj TV....to asi ee
@emily327 Babulky mam otazocku, aj vy mate teraz ked sa tak oteplilo dnes bolo 13 stupnov, mate problem obliect dietatko von do kociarika? Davate ak je +10 a viac fusak? Ked mrzne,tak ju viem obliect ale ked sa takto otepli.... hmm Dakujem
...............haha aj ja mám s týmto problém ale dnes sme boli vo vajci a celý deň skoro preč tak sme ani neboli v kočíku .... ale tiež mám problém s týmto neviem ako obliecť 😖
@jana_toky Este plavat nechodime, aj ked poukaz na plavanie uz mame. Chceme zacat az ked bude lepsie pocasie, asi niekedy v maji. Budeme chodit do Trnavky do water baby club. Nepridate sa?
..............vieš čo som si to aj s tým plávaním rozmylsela my máme na dome bazén veľký a tam môže plávať koľko chce a aj viem čo tam dávajú a mám strach trochu medzi ľudí skrz kvasinkove plesne a pod...ja s tým mám skúsenosť a je to dosť nechutné a má to skoro každá 2 žena ...... a o nič nepríde malá aj tak chcem od 6 mes chodiť na cvičenia takže to bude podobné
holky neviete kde alebo ako to nájdem....
ide o to že existuje choroba s bozkávania a neviem ako sa to presne nájde...
@nivejka no tak som rada,ze to nerobi iba Sonicka, uz som z toho dobre na nervy, spusti casto taky plac,ze az. Nechapem z coho, dokonca si z noci zvykla,ze ju kojim po leziacky a uz sa po sediacky ani nakrmit nenecha. No otrasne, presne to iste ako robi Lili, robi aj Sonicka. Co tym detom je????
asi to je ta mononukleóza či?
su zeny, co maju vela mlieka a aj ho vela odsaju..ja som mala mlieka tak akurat, lenze nikdy z prsnika neodsajes vsetko mlieko, najprv som odsavala kazde tri hodiny, ale max 60ml, tak som si davala vacsie pauzy, takze po 5 hodinach som odsala 100ml, lenze tak sa to nedalo, pretoze mala nemohla jest raz tak, potom cakat 5 hodin..velmi ma to stresovalo, odsavanie mi trvalo 30min, trapila som sa pri tom, bradavky ma boleli, tak som striedala jednu davku mojho mlieka, jednu Nutrilonu, lenze ked dieta nesaje prsnik, tak som casom odsavala menej a menej, cele to trvalo mesiac..pila som aj caje kojenecke, aj homeopatika som brala, ale nic nepomahalo, tak som sa na to vykaslala a mlieko za tri dni vymizlo uplne..citila som sa hrozne, bolo mi na nic, velmi ma to trapilo, kedze som velmi chcela kojit.. ☹
ale je tu tema na konikovi - nekojim, ale odsavam..da sa aj tak fungovat, ale tam maju baby plno mlieka, ked odsavaju..ja som ho tolko nemala
babyyyyyy z tej zary nikto nechcete objednavat?

@jana_toky ....ja ti neviem moja,čo tá moja zase špekuluje--zase sa vrátila k prehováraniu pri kojení a čičíkaniu,aby sa vôbec napapala--už mi ani nepapá každú hodinu ako predtým----no a pri kojení sa trhá šponuje--šklbe aj mňa od nervov a reveee,ale v noci kojím úplne bez problémov--vôbec neviem,čím to je---čo prechádza zase nejakou etapou rastu--už si to neviem vysvetliť.....a pri kojení musí byť maximálne ticho,ako náhle sa mi niekto prihovorí,alebo len okolo prejde--už je dojedené.... 😖 😖