icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
6. feb 2011

@repi no to je fakt divne a 1 krat tyzdenne snad ziadna z nas nedava babatku ☹ Malo by to byt rovnake pre vsetky deticky....

emily327
6. feb 2011

@ziza55 hm no divne,ze sa ti nieco take stalo. A uz to odpuchlo?

emily327
6. feb 2011

@tanija133 no ja fakt neviem o co jej ide. Ale kaslat to. Inak ja tiez nemam rada, ked chodime niekam s malou. Hlavne, ked ju chce kazdy drzat na rukach a prehadzuju si ju ako maca, na to som ja fest alergicka ☹ Preto to mame tak vymyslene s mm,ze on ju ma vzdy na rukach a nikomu ju nechce dat 😀

ziza55
6. feb 2011

@emily327 hej moja...uz je to len minimalne..ani nie je vidno poriadne..hm..neviem co to mohlo byt...ked sa to zopakuje ..skocim k dr.

ziza55
6. feb 2011

@emily327 a akurat citam na nete ze to mohol byt aj nejaky varix..krcova zila..no hruuuza..po porode uz vhodna do srotu.. 😀

mona777
6. feb 2011

@me ahoj - aj ja som si kúpila revalit lebo jedna lekarka-pediatrička ho tiež užívala len som si nie istá či počas kojenia. Daj mi vediet čo ti povedala tvoja lekárka - potom ho budem užívať aj ja - ak povie že ano. vraj je dobrý. Ta pediatrička ma dlhé vlasy a ma 38 rokov 🙂

vejinka
6. feb 2011

@mona777 nebola to parochna? dnes vyrabaju velmi kvalitne 😀 😀

yvett14
6. feb 2011

@ziza55 haha to je plná taška detských vecičiek čo kupila v anglicku za lacno, nie nejaká akcia!! inač ja na kabelky a tašky nie som. 😅 😅

me
6. feb 2011

@ziza55 - neboj nie si do šrotu, a nepoužíli ste niečo napr, kondom alebo nejaký gél - vieš či nie nejaká alerg. reakcia ked ta to svrbelo + opuch

me
6. feb 2011

@mona777 - v stredu idem na prehliadku tak sa jej spýtam na ten revalid dám vedieť, lebo aj ja mám skoro celé balenie - musela som prestať užívať ked som otehotnela tak teraz sa zíde 🙂

mona777
6. feb 2011

@vejinka asi nie - to ma nenapadlo vidis 🙂

vejinka
6. feb 2011

tu mame uvitanie do zivota

https://vimeo.com/19331204

😉

yvett14
6. feb 2011

@ziza55 cica ty chodiš na Fashion days stránku?? su tam teraz akcie na kabelky 😀 😀

sofia2008
6. feb 2011

ahojte..prajem pekny zvysok nedele 🙂
napadla ma jedna vec, ked mam malu v kresielku a to kreslo mame na gauci a je zapnuty tv, tak ho pozera a velmi sa jej to paci..myslite, ze jej to moze uskodit? ide o par minut pocas dna..

mona777
6. feb 2011

@sofia2008 nas malý je celý den na telke - lebo mame velý LCD a on je na sedačke - priamo vidí nadho - dúfam že to neskodí tiež - neviem 😒

emily327
6. feb 2011

@sofia2008 u nas je to to iste. Malinka uz davno chce pozerat TV, velmi jej to nedovolujeme ale par minut denne urcite neuskodi 😉

sofia2008
6. feb 2011

@mona777 no ved to..ale ved dnes ziari vsetko, mikrovlnka, mobily, wifi siet, vsetko ide cez steny, od susedov..ja som sa pytala uz jednej kamosky, co je dr. a ona vravela, ze uz len vzduch, ktory dychame je tak znecisteny, potraviny postriekane..ze by to nemalo vadit, ale aspon 5m aby tam bola medzera

sofia2008
6. feb 2011

@emily327 🙂 jej sa to paci..ja ju davam do kresielka po najedeni, ked si odgrgne, ponosim este na rukach a tam sup do kresla..ked tam je a pozera tv, tak ju to zabavi aspon na chvilku..nemozem ju dat hned lahnut, lebo ma troska reflux a zacala by hned kopat nozickami a bolo by vsetko von 😠

mona777
6. feb 2011

@sofia2008 my mame len 3 metre od tv a uhlopriecka 107
tak to je zle vsak?

emily327
6. feb 2011

@mona777 zlatinko cely den nie je dobre,ze maly pozera na TV. Predsa len ziarenie z TV taha ocka ☹ Tak ako aj pozeranie do laptopu. My mame tiez velku plazmu a 107 uhlopriecku ale malej dam na sedacku pred nu vankus zo sedacky alebo kresielko otocim tak aby nemohla pozerat na TV. Nie je to dobre, ak to dietatko robi dlho.
@sofia2008 jasne chapem 😉 par minut je ok

emily327
6. feb 2011

Babulky mam otazocku, aj vy mate teraz ked sa tak oteplilo dnes bolo 13 stupnov, mate problem obliect dietatko von do kociarika? Davate ak je +10 a viac fusak? Ked mrzne,tak ju viem obliect ale ked sa takto otepli.... hmm Dakujem

me
6. feb 2011

@emily327 mám ten istý problém, ako obliecť?

me
6. feb 2011

@sofia2008
@mona777 aj my malého odťahujeme od TV, ale on ho miluje hlavne rozprávky a futbal

sofia2008
6. feb 2011

@emily327 presne dnes som to riesila..vlastne ma to ani nenapadlo..bolo tu 11 stupnov a ja som malu supla von, tak ako keby bolo -10..deka v kociari, dva fusaky, mala v overale, no a po pol hodine zacala plakat, ani cumel nepomahal, tak som ju vybrala, mala cela spotena, chudatko..no blba matka som..ja mam dva fusaky , jeden perovy a jeden flisovy, ale dam asi iba perovy a deku spod neho vyberiem.

sofia2008
6. feb 2011

@mona777 tak este troska ho odtiahnut a bude dobre 🙂

jana_toky
6. feb 2011

@malemimi
Este plavat nechodime, aj ked poukaz na plavanie uz mame. Chceme zacat az ked bude lepsie pocasie, asi niekedy v maji. Budeme chodit do Trnavky do water baby club. Nepridate sa? 😉

jana_toky
6. feb 2011

@nivejka
no, bolo to super. Krasne som sa vyspala. Aj ked asi to mozeme pripisat Fenistilu, ktory berie na tu kozicku... . 😖
Od pondelka mu ho skusim vysadit a uvidime, ako zareaguje aj co sa tyka sfrbenia, aj spanku.
Vy sa ako mate, uz je to s papanim lepsie??? Adamko uz negrcka, uz zasa nabehol na standard aj co sa dlzky papania tyka 😉

jana_toky
6. feb 2011

@ejuska85
ahoj Ejuska, vytaj medzi nami. Precitala som ako sa mate. To grckanie, to su trable. My sme mali tiez problemiky, ale uz je to ok. Klop, klop. Papali sme 3xdenne po jedne Gastrotus. Uz ho nepotrebujeme a nedavno som ho tu ponukla jednej kocke, ktora ho tiez uz nepotrebuje. Je so spotrebou do maja tohoto roku. Ak by ste ho chceli, mozem ti ho poslat postou. Je to sladky sirupcek, ktory sa dava na lyzicke po papani. Ucinkuje tak, ze zahustuje mliecko v zaludku, aby ho babo nevygrckavalo.
Dost vela stal a je mi luto to vyhodit. Ak by vam to pomohlo, aspon by to niekto zuzitkoval. Ak mas zaujem, posli mi do IP adresu. 🙂

jana_toky
6. feb 2011

@vejinka
8 kilo 😲 ,no parada. Mas miesto mliecka tusim smotanu 😀

nivejka
6. feb 2011

@ejuska85 ....no ja dávam čajík od 1.mesiaca kvôli kolikám--feniklový a pije ho z fľašky---a už som okrem kojenia aj 3x dokrmila večer po kúpaní kašičkou a taktiež z fľaše....a potom v noci normálne fungujeme kojením...horšie je to ale cez deň--zase ju musím prehovárať na papanie a už mi nechce papať každú hodinu ako predtým 😒