Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
To mi vazne nedovolia vodu.. ja ako som tehu, tak len od vecera do rana, ked sa nenapijem..ma boli hlava ako blazon...hrozne vela sa mi ziada pit v tehu...
cafte baby, v poslednej dobe mam za zozname dalsiu bolest 😠 pali ma pod pravym rebrovym oblukom, mam pocit, akoby babo na chvilku pricviklo nejaky organ o rebro a potom ked skusim desiatu zmenu polohy, tak zas povoli 🙂 mate to tiez? mm sa zo mna smeje, ze mavam vecer dinosaurie syndromy, ked fucim na gauci a neviem ako sa mam poskladat :D
Akoze ok celkovo pocas porodu nemas cas na jedlo ale ta voda....no zastaraly prezitok sk nemocnic. Vsak nech daju statistiky, pri kolkych sc boli komplikacie s pitim vody pred tym. Nemaju ich a aj tak nedovolia. Vsak nech vezmu studie inych nemocnic a inspiruju sa. Neznasam ked je nieco tak len preto ze sa to robi xy rokov tak. Jooooj.
@tanikbb vela veci je tak.... cez vikend som mala dlhu diskusiu s manzelom mojej sesternice. Je Dr. - porodnik, zatial mlade ucho. Bavili sme sa o tom, preco si zeny nemozu vybrat polohu pri porode, ked sa coraz castejsie hovori o tom, ze na chrbte to boli najviac. Hovoril, ze stare skoly o tom nechu ani pocut, lebo takto maju k tomu najlepsi vyhlad a ak aj zacne niekto o tom polemizovat, tak sa len naseru.... Rovnako ako sestricky z novorodeneckeho prekrucaju ocami, ked chce matka dieta hned na hrud a nedajboze este aj hodinu cakat na samoprisatie.... verim, ze aspon generacia po nas uz bude robit osvetu :D
Ano tazko sa zavadza nieco nove v nemocnici,aj ked na skole sa to uci,ale v praxi je to uplne inak,stara skola...
Inak zacinam mat takych poslickov, ze teda niekedy fakt neviem, ci to uz..ci co.. stvrdne brucho, bolest krizov, akoby menstruacia prichadzala..oddychnem a prejde to...
Takze my po dnesnej poradni sme ok. Dalsiu mam o 2 tyzdne a potom uz kazdy jeden. A potom uz mam termin. Strasne rychlo to ide. Aj doktorka dnes skonstatovala, ze akoby to bolo vcera, co mi povedala, ze som tehotna. 🙂
A sama pre seba som skonstatovala, ze mi normalne bude chybat. :D
@jersey87 A kedy máš termín? Ja zajtra zacinam 36 tt a idem k lekárovi až 22.9.,čo je po štyroch týždňoch,čo som u neho bola. Počula som ze posledný mesiac je to častejšie, čudujem sa ze u nás nie.. Možno po tom 22 septembri 😖 Ale áno, máš pravdu, strašne to letí, prvé tehotenstvo mi išlo pomaličky 🙂
Sranda, ja mam termin 13.10, v poradni som bola 22.8 a teraz idem až 22.9. Nie je to neskoro?
@seki11 ja tiez tak podobne...poslednu poradnu som mala 24.8. s tym, ze 6.9. si mam prist pre papier na matersku, dnes som tam bola, myslela som si, ze budem mat poradnu, isla som klasicky s mocom a nic, najblizsiu poradnu mi dala 23.9., co bude presne mesiac...pride mi to zvlastne, ale co uz...doverujem jej...
@seki11 kazda ambulancia to ma asi inak. Al tak hadam vedia co robia. Nerobia to rok, ani dva. U nas na stranke ma napisane, ze poradna je 1x za mesiac a posledny mesiac 1x tyzdenne. A v podstate uz som v poslednom mesiaci a teda by som mala ist kazdy tyzden a predsa mi dala poradnu az o dva. Urcite to zavisi od ich internych predpisov a subjektivneho posudenia zdravotneho stavu.

@ewitta123 tak tomu sa hovori teda zoznam. :/