Kde kúpiť diamantový náramok online?
Baby, aký náramok je tento vykladaný diamantami. Tie ostatné viem, Cartier, Van Cleff. Pridajte link kde ste kúpili.
ja mám
@anonym_autor https://savicki.sk/239718-tenisovy-naramok-shar...
@anonym_847fa7 ďakujem, pozriem. A lesknú sa tie diamanty?
@anonym_847fa7 ďakujem, pozriem. A lesknú sa tie diamanty?
@anonym_autor ano prave diamanty sa lesknu,hlavne pri urcitych druhoch vybrusov. Ale to musis pozerat prirodne diamanty, nie tie vyrabane v laboratoriu (aj ked kazdy tvrdi, ze su uplne identicke). Aj cena je tam potom uplne ina. Takze zalezi aj na tom, kolko chces investovat. Ci stovky EUR alebo desattisice.
@muchotrafka298 mňa zaujímajú tie pravé. Našla som niečo takéto.
Len neviem či zoženiem aj lacnejší z pravých diamantov. Tu je asi cena nahodená lebo Cartier
https://www.alo.sk/naramky/naramok-s-diamantmi-... Cena závisí od hmotnosti v karátoch. Čiže takýto veľký náramok s toľkými diamantmi lacný nebude ..
@muchotrafka298 mňa zaujímajú tie pravé. Našla som niečo takéto.
@anonym_autor cena zavisi od toho, kolko tam mas karatov a ake velke su kamene. U Cartier si kupujes tradiciu, znacku a prestiz. Ten naramok moze ist aj do stoviek tisic.
@muchotrafka298 ale zas treba im uznat, ze maju kvalitne ciste diamanty, ale mas pravdu;)
Lab diamonds su chemicky uplne rovnako ako blood diamonds, nepoznas rozdiel. Spozna ho penazenka
@anonym_autor Jezis maria. Cartier diamantovy naramok sa nekobinuje s bizuteriou takto nahadzanou na rukach na kope.
@andreatytler toto je podla mna cibulkovej ruka.. lebo som vcera citala clanok o nej a bolo tam presne tento zaber, kde som tiez pozerala na tie naramky.. a teda nemyslim si ze ona ma nejaku ako ty vravis “bizuteriu” nahadzanu na ruke 😀
@andreatytler ved tam ma vsetky 3 cartier /teda minimalbe tipovo/
@andreatytler aka bizuteria?????? Na tej ruke, kde ma ten "tennis bracelet" ma dalsie 3 veci od Cartiera - Love naramok (2x rozne prevedenie) a Klinec, na druhej ma alhambra naramok od Van Cleef a rovno 2 rozne verzie.
@andreatytler by si sa cudovala, ale na foto je jediny lacny naramok ten napravo mozno od deti😄
Ja neviem, co povazujes, ze lacnejsie?. To su diamanty, tie nebudu za par supiek.
@andreatytler to je foto ruky Dominiky Cibulkovej z dostupných foto na webe. Nechcela som šíriť fotons jej tvárou. Ona určite nemá bižutériu 😀 Ak máš na mysli ten farebný možno jej ho detičky vyrobili s láskou a rada ho nosí.
@anonym_1179f3 lacnejšie pravé diamanty , lacnejšie od Cartiera. Lebo tam platíš za značku.
@anonym_autor mas nieco od Cartier? Ak by si mala, nikdy by si nenapisala, ze platis za znacku.
@muchotrafka298 tak je rozdiel kúpiť náramok od Cartier a diamantový náramok zo Zlatokov či? Alebo že mi ho zlatník vyrobí.
@anonym_autor zalezi od toho, ze aky. Lebo napriklad pre mna je rucna vyroba na mieru od zlatnika urcite hodnotnejsia co sa tyka originality. Lenze otazka bola na diamantovy tenisovy naramok. A tam zalezi hlavne na tom, ake ciste su tie diamanty a aka je karatova hmotnost. Na to treba pozerat.
V diskusii tu je link na naramok od Alo Diamonds, kde mas hmotnost karatov raz taku ako u Cartier, ktory je tiez v diskusii.
Urcite je rozdiel kupit si naramok od Cartier, firmy s tradiciou, s pribehom, s tym ako veci predavaju a niekde v Zlatokove v Auparku. Ale netreba mat velke oci, ze je to Cartier, vydrzi to veky. No vydrzi, ale treba sa o to starat, davat to tam lestit a pod.
@muchotrafka298 mam viacero veci a platis za kvalitu ano, rozhodne aj znacku
Napr. https://www.cartier.com/de-de/jewellery/wedding... tu rozhodne priplacas za znacku;)
@muchotrafka298 mam viacero veci a platis za kvalitu ano, rozhodne aj znacku
@chestnut ano platis za znacku, pri vsetkom platis za znacku a tu zaplatis za vygravirovany napis Cartier. Ale Cartier nie je o znacke v prvom rade. Tam si kupis veci ked na to mas, pacia sa Ti, paci sa ti pribeh co je za tym a pod.
@muchotrafka298 nemyslela som zrovna Zlatokov v Auparku. Zlatokov v TN, kde môžeš mať stretnutie a návrh, konzultáciu osobne so zlatníkom.
@anonym_autor tak od renomovanej francuzskej starej znacky, co vies vzdy dobre predat sme zrazu pri Zlatokove?!? Si kup kde chces, pokial tam bude vela dobrych kamenov, cena bude vzdy vysoka.
@muchotrafka298 prečo by som mala predávať? A o čo je horší zlatník, skúsený remeselník zo Zlatokovu od zlatníka z Cartier. Ináč šikovný zlatník ti vie vyrobiť šperk podĺa obrázku.Identicky. Sama mám také šperky z obdobia 1920. Pýtala som sa na iné. Kľudne môžem mať asi identický náramok len o pár tisíc lacnejšie. Tak ako baby píšu. Platíš za logo
@anonym_autor len to bude stale fejk. Jednoducho fejk, ak ho okopirujes. Ja som odporca takychto fejkov, bud na to mam, alebo si to nekupim a idem do ineho. Ja mam hermes kabelky, tiez by mi mohol koziar vyrobit, ale, to.uz nie je hermes, je to jednoducho fejk a to ja nenosim
@anonym_1179f3 ale ja nechcem fejk. Keď budem mať náramok zo Zlatokovu, tam mám zo Zlatokovu. Nemusím tam mať vyrazené Cartier, len preto akože ja na to mám. Mne sa páčia diamanty. Aj šperk čo mám z roku 1920 je prenádherný a taký dnes nevidíš ani u Cartiera. Master piece.

volá sa to "Tenisový naramok", nájdeš rôznych značiek