Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@8adriana8 ano ja ked bola na pocitaci som stihla nejake kocky pozvat teraz z mobilu mi to nejde nejako ale vsak vsetko doriesime a budeme tam spolu
@zuzka71291 jeeeej ahoj 🙂 to je super ako nas tu pribuda 🙂 ja som teda tehu sama zistila 7.2., ked som vsak volala lekarke, povedali mi ze objednavaju az v 8.tyzden, aby bola istota srdiecka a predislo sa stresom, ze nic nevidno, takze som objednana na 4.3. - 2 tyzdne cakania este predomnou. V pondelok som vsak mala slabe spinenie, tak som tam nabehla, takze tehu je potvrdene, ale vidno bolo len gestacny vak. takze mam foto aspon malej ciernej dierky 🙂 ked pojdes buduci tyzden je sanca ze srdiecko bude, ale ak nie, tak hlavne nestresovat.. vsak ked je gestacny vak, preco by nebolo srdiecko 🙂 ja inak tiez beriem kyselinu listovu aj duphaston 🙂 byva ti zle? mne nastastie nie - klop klop. skor na nic nemam chut aj ked som hladna 🙂
@tatiana305 ahoj, skus zmenit lekara... predsa len v 7t zhodnotit na zaklade par hmatov, ze si ASI tehotna, to neznie moc ako dosledny profesional... Krv sice nebrali ani mne, ale urobili sono a bolo v 5t krasne vidiet gestacny vak. Ja som si teraz tiez hladala noveho lekara, nechcela som v tehotenstve chodit k povodnemu, a som stastna ze som sa odhodlala.. Urcite je s tebou vsetko fajn, ale cakat 5 tyzdnov aby pan dr. si bol isty, ved to budes uz v 12t.. podla mna je dolezite, aby lekar bol dosledny, lebo ak nieco nejde podla planu, tak aspon ma sancu to podchytit. A tento tvoj, no neviem.. skus pohladat v okoli ineho.. drzim palce 🙂
Ahojte baby... tak aj ja sa pridavam 😊 zatial u lekara som este nebola, nechcem ist zbytocne skoro ako pri prvom tehu a nebolo este srdiecko.... sledujem vas od zaciatku 😃 myslela som si ze mi nebude zle, ale mylila som sa je strasne zle, v pondelok zacali nevolnosti, v utorok som uz aj zvracala a vcera som aj zvracala a hnackovala cely den az dovecera... a este k tomu mam nadchu a musim sa starat aj o drobca ...
Mate aj vy take krce v bruchu???
@sivamyska1 mozem poprosit o pridanie do sukromky ??? Dakujem
Mozem aj ja poprosit do sukromky?zatial sa tesime len opatrne,mamw sa dovod tesit 🙂

@sivamyska1 nevadi,tesim sa