Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Nastastie ja vacsie problemy so stedrovecernou vecerou problem mat nebudem. Tatarku som jedla uz niekolkokrat, vyprazane ryby tiez. Cokoladu skusam len velmi pomaly, takze sa obmedzim len v tych kolacoch. No a ta kapustnica... Tej mi je luto, ze len tak trosku dam. No a zo salatu hrasok povyberam. 🙂
No ja som dnes robila zemiakovebplacky a teda dala som si riadne. Kokso chuda mala to bude asi dost zle travit. Uvidime.
Baby ,tie co nechavate zaspavat dieta v postielke same.ako to robite.moj ma 11 tyzdnov a zaspi mi na prse v mojej posteli.ked ho chcem prelozit po kojeni do postielky hned je hore.a vzdy si musim s nim lahnut do postele,tam si podudluje prso a zalomi.az potom ho prelozim do postielky.cumel za ten svet nechce.vdaka za rady.☺
@bubinocka ja myslim,ze toto zaspavanie je tak strasne individulne,ze sa to neda nejak extr naucit,ci ovolynit.ak hej,tak,poprosim radu aj ja 🙂! Nas prvorodeny zaspaval uplne sam,len tak na sedacke,neskor v postielke,bez cicikania,nosenia na rukach,bez prsa,s nami v posteli spal prvy krat ked mal pol roka a bol chory.nasa druha princesa vyzaduje 3hodinove vecerne tanecky,na rukach,prse,pod kolotocom,v objati v posteli..pod 3hodky sme sa este nedostali,spava zasadne iba medzi muzom a mnou a proste to nevieme ovplynit ☹.
@bubinocka niekedy ked vidim, ze je uz unavena, tak ju trosku pohojdam a ked prispava tak s nou idem do spalne a dam ju do postielky. Aj ked trosku este otvori oci, postupne zaspi. Niekedy idem za nou aj 4x a dam jej cumel, lebo murka a niekedy ani raz. A stava sa, ze ju z postielky vyberiem, lebo tam spat nechce. Ako kedy. Ale pomohlo ked som jej dala do postielky velkeho maca, ktory na nu pozera. Ona pozera na neho a asi je spokojna, ze je tam niekto s nou. Lebo dovtedy mi v postielke sama zaspat nechcela.
@bubinocka nas zaspal parkrat v postielke aj sam cez den, ale aj si chvilu pomrncal a potom od unavy zalomil, chudak ma spolocensky zivot. Ale musi byt brucho plne odgrgnuty a cista plienka. vecer v postielke tazko, najnovsie zaspi po kojeni na mojom bruchu, s uchom na srdiecku a pocuva... a takto ho potom dole bruchom presuniem na postel spat. Samozrejme medzitym sa vela nosime aby si grgol, on si dakedy aj 5x zavali. No a baby musim sa pochvalit, poradna v 2mes.a 1 tyzden: 62cm a 7,9 kg!!! "Pasiky zostihluju"
@jersey87 nie ja si neodsavam, mám zachytavace a keď kojim z jedného prsníka, tak pritom sa mi dosť nazbiera z druhého. Takom jej vždy dávala aj D-cko no a teraz si do toho mám zahustiť prášok a skúsiť jej to dať lyžičkou počas kojenia. Mame 10t a 4280g (pôrodná váha 3100) tak vraj máličko
@tanikbb Tani ahoj, pekne sviatky sa praju;) mam na Teba dve questions: to e-tesco ako funguje? Objednas - dorucia? Ako dlho im to trva? Kolko to kostuje? Aku kvalitu napr. bananov donesu?;)
A druha-nehormonalne teliesko? Existuje? Akym principom funguje ked je nehormonalne? A znacka?
Dakujeeeem😍
@janifer
Jeeej aky krasny valibuk;) aj ja mam podobneho macka! A tie iste ikeovske obliecky😉
@janifer - obaja su velky fesaci. Prosim ta ako to robis, ze dokazes nosit 7,9 kg , ked mne uz odchadza chrbtica pri mojej kt. ma 5,4 kg. len tak mi tam puka. Neviem co budem robit ked bude mat viac kil.
@evelina1607 Evi dakujeme a aj vasim smerom prajeme krasne sviatky. A sa izrejme vsetkym oktobrovkam a oktobrovcatam.
TESCO funguje uzasne. Dorucdnie stoji podla toho aky datm a cas si vyberies. Od 2-4eur. A dorucia nacas. Kvalita ovocia je vysoka, kamosky aj maso obj ale ja skor take ako vodu dzusy tazke veci. Teraz pred sviatkami som presne to objednavLa. Mali dorucit medzi 17-19 a prisiel o 19:20 lebo ze vela dodavok. Inak pred tym v case co som zadala.
TELIESKO som googlila a teda funguje na baze medenej casti v nom. Ze ten zabija spermie. Ale ze neriesi/neznizuje kramy. Kamoska ma hormonalnu mirenu a uz druhy krat. A chvali. Nuz tak budem dumat. Ale asi si dam mirenu ked tak. Dve kamosky maju aj druha myslim tiez mirenu tak nie je o com. Eate s chlapom sa dohodneme.
Všetkým Vam prajem nádherne a pokojne Vianočné sviatky,plne radosti s detičkami!!!😍😘❤
Baby vsetkym vam prajem krasne Vianoce... Hlavne ich prezite v pokoji a laske. ☃ ❄

@janifer kysnute je ok ak ho nejes cerstve.. ved aj chlieb a pecivo sa robia z kysnuteho