Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ahojte kocky,
nasa Tami ma dnes tri mesiacky. akyze tu bol vahovy rekord ? na poradnu sice ideme az pozajtra, ale odvazila som sa s nou a bez nej a vychadza mi to na 7 az 7,2 😲
ja som na fb ako nasa europoslankyna, ale vraj je nas tam strasne moc s tymto menom 🙂
cau opica 😀 tak to mate dobru vahu, teda, ste nas predbehli!
idem ta hladat na FB, len dufam ze si nepridam tu "europoslankynu" hehe
no mam tam cervenu vetrovku, most v piestanoch a dve deti s bicyklami 🙂
inak ja vobec nechudnem. obleciem sice vsetko ako predtym, ale furt sa dzgam a vyhovaram sa na kojenie.
vlasy ? co si to kupila omylom za sampon ? aj ja by som chcela mat rovne. mam take nijake ani rovne ani brckave. vlnite 😠
no, znacka je ze "Marc Anthony - Style streight". Neviem ci u vas predavaju take cosi... mne to nic nehovorilo, len som chcela nieco nove vyskusat. A dobry je. Pred tym som mala taky ze na suchu pokozku hlavy, nooo, no to premastilo nielen hlavu ale aj vlasy, vysla som vzdy zo sprchy ako olejom obliata 😝
Cafte baby,
ja furt ked vychvalim moju dceru, tak mam potom den blbec, a moja dcera si zo mna robi prcu. pochvalim ju ze pekne spinka a papa, tak dnes pre zmenu vstala o 8, a odvtedy doteraz spala 20 minut 😝 aj to vonku na dvojhodinovej prechadzke...a jedenie dnes nema chybu, mam pocit ze keby som jej nenutila tak ani neje. a ze som ju vychvalovala ze vypije 120ml, kazde 3 hodky??? tak teraz aby sa mama vratila spat na zem, tak moja dcera papka 60ml, a to ju presviedcam ze je hladna...no nic, sak ono to zas prejde...
ja som katarina bernatova slovak na FCB.
baby mate nadhernych chalanov, teraz myslim tych krpatych 🙂
nooooo ale sa nam totu rozfejsbukovalo ... ja by som tu najradsej nemala ziadne foto 😀 vzdy sa najdu smiraci a nemozem nic pisat ani o okoli 😀 tak kto ste dali poslala som request ... 🙂
kkiki, to je fakt, asi si tu uplne zrusim album a bude pokoj... inac aj FB uz som si preriedila, lebo zo zaciatku som sa zfriendila s kadekym, tak som si par ludi vyhodila, ej, ale som hnusna 😀 😀 😀
no ja kym povliezam baby vam vsetkym do albumov na fcb tak ani spat dnes nepojdem... 😅 😀
ja uz mam kkiki prestudovane vsetky albumy, ale trvalo mi to asi tyzden 😀 vsak fotografka, sa nezaprie 😀 😀 😀 a ostatne... postupne... maly buva (zaaazrak !) tak mam cas
baby ale nie ze sa presunieme 😀 😀 ..tu sme tak fajne pokope
strapco, nijeee, aj mne je tu dobre. A ked zacnem fejsbukovat po slovensky tak ma bude zvysok sveta ignorovat, takze ja nemooozem.
drobec sa zobudil, tak sa odpajam. neskor nakuknem
ja nikam neutekam... 😀 my nebuvame...my robime dnes vsetko mozne len nie to, co mame...a zas sa pajedi...ach jaj... 😨
a do toho vsetkeho mi ide v telke Criminal minds, huraaa
no mne tu bezia tak akurat spravy ktore popri malej ani nevnimam... 😅
tu budeme pisat dalej ... tam si budeme komentovat krpcov 🙂))))
niezeby mi padol fcb ale padol mi fcb...a to mam chvilu cas kukat kym budem malu kupat...koooonecne zaspala...som jej asi vcera rezim rozhodila, lebo vecer o pol osmej (co je cas kedy driemka pred kupanim) som s nou zaspala akedze som sa zobudila s nou az o pol druhej, tak sme nekupali a mala vcasnejsie za sebou dlhy spanok...takze dnes je jak na trni a vobec nespinka pekne...
Ahojte, kocky. vas uz to nebavi na konovi ked idete na fb? 😀
ja som tam ako maria podmanicka heizerova 😉
inak Terezku mame prechladnutu tk dnes dostala lieky. dúfam ze ju to skoro prejde. do prcic. ☹
uff mayka nezavidim... ☹ prajeme skore uzdravenie... 😉
nestahujeme sa, len rozsirujeme nase pole posobnosti... 😀
No u nás ja malý jediný zdravý...chudáčik...všetci kýchame a on ešte zatial nie...Dnes som ho mala v sedačke a bola som k nemu chrbtom otočená a kýchlo sa mi...taký plač spustil,že som ho nevedela utíšiť...sa lakol jak som kýchla,chudiatko moje malé... 😅
Mne europoslankynu (Monkey) nechce fb najst!!! 😨 😨 Ale vidim tu Mayku a neskor najdem aj ostatne... 😉
adka, dakujem. nie je to take zle. teploty nema. len kasle a ma sople a kycha. z toho je mrzuta. tak mam co robit. teraz uz spinka. 😵 Dufam ze sa to nezhorsi.
didi, si ho musela vystresovat.
😀
ahojte mamulky ja som taka zufala 😢 😢 šimonko mi tu uz 2hodky v kuse place ☹ aj brusko sme pomastili, aj rurku strcili, o 18tej som mu dala jest odvtedy sa asi 6 ci 7 krat pogrcal ☹ Dnes sme boli na poradni na prevazenie a za dva tyzdne sme pribrali 200g ale ze fiziologicky je maly super, komunikuje, reflexy o.k. ...ale 3krat tam u dokiny grcol, tak nam povedala nech skusime Nutrolinom zahustovat ☹ ..ale jak na potvoru ho akurat v lekarnach co mam po ceste nemali, ze len to objednavaju.... uz som bola taka zufala, ze som mu aj trochu vody dojcenskej napit dala, aby chuda tie grcky splachol, ved bolo vidiet, ze je nestastny z toho jak sa mu to furt vracia hore... my grckame od narodenia kazdy den zopar krat, ale dnes to bolo brutal... ,,zasrany reflux" 😠 😠 😠 uz som s nervami v koncoch asi mu aj ja na noc vyskusam dat UM aj ked mi srdce trha a placem ale maly place tiez 😢 ☹ a este s tymi vrastenymi nechtikmi musime ist na kozne ☹ takze sa nam vobec nedari 😢 😢
ukulele, joooj, to ma mrzi, viem si to zivo predstavit ! ja som dnes skusila odsavat tak, ze predne mlieko som odsala, vyliala, a potom uz len to zadne do flase, nech je hustejsie. Ale moc to nepomohlo, krutil sa ako husenicka, a tiez to vygrcol ale len trosku... Uvidim ci dam dnes UM, nechcem mu ho davat, ale ked nic ine nepomoze tak asi budem musiet ☹
mayka, drzte sa aj vy, teda, nech uz su vsetky nase babulka zdrave, lebo toto je na porazenie !
no veru tak toto uz ozaj neni pravda...uz aby sa zacalo s prikrmamy, bo ked to tu tak citam, tak mi to je luuuuto... 😢
mne zas nechce najst maria podmanicka heizerova 😠 😠 😠
ani mne...mayka sa nechce prezradit... 😀
akoze ste ju nenasli? ja som ju nasla 😉
aj ja som ju nasla..nasla som vsetky dufam
ukulembo, zuzu..ten reflux je ina svina 😠 😠 ☹ ☹ drzim palceky nech to nad nim vyhrate
ukulembo..vsak Ti zachvilu aj vyhladne, ked tolko grckal, chuda
mne sa vratila mykoza...uz vcera som si vsimla, ze maly je zas vyhadzany..a dnes ma uz palia bradavky..takze maly sa nevyhadzal z jedla ale z mykozy..lebo on sa niekedy tak vrti pri papani, ked mam plnsie prsia, ze mu mliko tecie po celej tvari...a ked nestihnem hned poutierat, uz su vyrazky...tak ked sa to nezlepsi, tak znovu kortikoidy s antimykotickou zlozkou 😠 😠..zatial dufam, ze to zvladneme dezinfekciou s hypermanganom, ale seba som uz natrela kortikoidom, ale maleho nechcem zatial

😀 😀 😀 😀 no zeby?... 😀 😀 😀 ale tak v niektorych kriminalkach tiez nie su zli herci... 😀 😀 😀