Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Dolu schodami... 😀 😀
Ale nie, kukala som nan minule s taaakou laskou, ze si ho asi nedam, ved je nadherny. Bude len novy golfac, pravdepodobe, este neviem...
deini, ja to davam Tami, ale nezda sa mi, ze by to extra zaberalo... skor jej to chuti rovnako ako mliecko (je to velmi sladucke) a prhltanim si len splachne kyselinu... ale mozno inym zaberie
a ake mate faro?
ahojte damy,
uz si vas postupne pridavam na facebooku a vytvorila som vam specialny zoznam s nazvom kobylky . 😀 konickarky sa mi moc nepacilo. Snad sa neurazite. 😕 🙂
tu to nejako chorlavie. 😒 aj my odsavame o dusu. Dokyna dala Terezke detsky nasivin, fenistyl kvapky a mucosolvan na kasel. Ten sirupcek jej normalne chuti tak po nom mlaska. 😀 Akurat bojujeme pri odsavani soplov s vysavacom. Cestuje po celej prebalovacej podlozke. 😀 neplace len sa rozculuje a cela mece na nej. 😀 Norlmane problme odsat jej to. Taku ma uz silu. Odstrkuje ma rukami z celej sily a kope do mna. no bojonicku Xenu mame doma asi . 😀
Tamarkam teda vsetko najlepsie. 🙂
Pudo, Concord Fusion, este ta starsia kolekcia, co mala pekne svieze farby - mame bledomodry xenon. Skoda len, ze nema otocnu sedacku. Teraz sa mi celkom paci toto: http://www.malvik.sk/Kociky/golfove-palice/Cybe..., http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6934548
Ahojte baburky, my sme dnes spinkali do tristvrte na 9 😉
Ukulelembo, mne to vcera na fb robilo presne to iste, nenaslo to vobec nikoho... no blblo to absolutne, tak som vyuzila Adkinu databazu (dakujem Adka) no a ked som si Vas popridavala, zblblo to uplne a neslo mi uz 😉 odoslat spravu ani tam ani tu, tak som to najedovana cele zavrela a isla vykcavat s Dominickom, ktory sa o deviatej vecer zobudil, ze je vyspinkany, mozme ist na klebety 😀 tak sme potiahli do pol dvanastej 😅
no kukam ze to je s deckami cim dalej vacsia sranda... 😀 my najnovsie nechceme pekne zaspinkat, tak musim zastriet a ostat pri nej kym nezaspi... 😅 a par krat sa mi stalo, ze sme papali a ona jak machala ruckami a flasu mi vyrazila z ruky ze letela cez pol izby... 😅 no maly terorista... 😕 😀
ajkaag odpustam ti moje zneuzitie... 😀 😀 😀
mayka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
deina zasa tei kociky? 😀
ja vlastne nemusim ani hladat ziadne kociky vsak vy mi vyberiewte. paci sa mi tvoj vyber. Super ze nema 8 koles.
Mayka, no ja som taky maniak... 😀 Esteze viac menej len pozeram a nekupujem hned. 😅 Presne tie kolesa sa mi pacia, ze nie su zdvojene (dalsi favorit je PP Si: http://www.bambini.sk/sk/product/2181/peg-pereg... a X Landery ake pekne urobili: http://www.bambini.sk/sk/product/2474/x-lander-...) a plusom je spojena rucka, ta je pre mna lepsia, kedze jednu ruku potrebujem pre Miska, kocik by mal byt ovladatelny jednou rukou.
Ja ani neviem, ktore som si vas pridala, ale najdete ma pod menom Dana Kelleova. 😉
Deina ano, ten peg perego sa paci aj mne. 😉 Ale nepaci sa nmi na nom zasa to ze maju na prd farby. vsetko take nudne a tmave.
mne sa paci inglesina zippy taka bezova. Je to taka sportovo elegantna bugynka. To je zatial moj naj favorit ale ma 8 koles. jedine minus u mna .
A co citam tak vela bab kritizuje tie golfove rucky. Tak asi su fakt na prd. Este som ziadnu bugynu " s nakladom" neskusala.
Idem kuknut ten xlander
tak baby, zajtra bude poradna a asi zahlasime novy konikovsky rekord vo vahe trojmesacnej tamarky.
Dakujeme za gratulacie, Tami oslavila meniny vo svojom novom baby vaku - tancovali sme na muziku z fun radia a ona sa totalne nahlas smiala - bola na zozranie.
Pudo aj tvojej Tamarke len to naj. My ideme do tesca - kvoli soplikom autom, inak co sme sa prestahovali do mesta auto nepouzivam 🙂 🙂 🙂 to bol zamer, pouzivame nohy 🙂 ale teraz je ten soplik zly, tak sa ideme trosku povozit, Taminke kupim daco pekne k meninam - akoze od babky, vyber nechala na mna a maminke kupime novy odpadkovy kos 😀 😀 😀 ten doterajsi to vzdal, aj umyvacka to vzdala - obaja neprezili prevoz z vidieka do mesta 😀 😀
tak ahojte
deina ja ta mam. 😉
mayka ja ta nemam 😀
Ahojte, tak nám sa najnovšie nechce cez den spať no teda aj chce len nevieme ako tak spí len v kočári v izbe s otvoreným oknom....večer je to horšie takú hodinku dve pred kupaním nevie čo so sebou ale hned ako akopkáme napapá sa položím do postielky a odídem a pekne zaspí sama, to je už super....hrdilko už má lepšie už aj plačkať jej ide ale fenistil este dávame aj ten calciovi sirupček...
monkey tak to som zvedava na tie miery modelky. 😀 Nasa hivezda teiz uz ma okolo 6 kg urcite a dlha je jak stangla salamy. Sme sa dnes na nej rehotali s muzom ked sa natahovala . 😀 cez 60 cm ma urcite.
no ale u nas to je o siedmych kg 🙂 🙂 🙂 no nechajme sa prekvapit, toto su merania na nasej digitalnej S a bez tamarky
ale uz bezim
monkey ai ja teba. 😀 😀 😀
jeejo as Tamarky maju dnes meniny? Tak vsetko najlepsie a vela hrkaliek prajem. 😀
monkey, fiha . to je kus baby. 😀
Idem aj ja trosku upratat lebo nase slniecko spinka. Dlho asi nebude tak to idem vyuzit. Aj z pyzama by som sa uz mohla aj dostat. 😀
vsetkym tamarkam vsetko najlepsie k meninkam 😵
Ahojte!my noc fajn,teraz chvilu driemka mala,tak som navarila sulance,uz davno mi chutili,mnaaam,polievku som uvarila vcera poobede,takze mam hotovo
ukulele,chuda malinke,mam v zivej pamati este z porodky ake šlehy hadzal malinky... 😒 jaj,uz aby sme papali normalne veci,hned bude lepsie...
my sme vcera tiez mali navecer hodinku revu-uz davno nebolo,tak aby sme si nemysleli ze to uz celkom preslo ze ano... ☹
catalin,veru ober tento stat ked sa da,inak oberu teba..po tych uradoch je to hruza,aj ja ked som si vybavovala matersku,tak tetula na mna zirala ze co mi to aky vymeriavaci zaklad zamestnavatel napisal???mala som ten maximalny,tak bola z toho "mimo" jak keby mi to zo svojho vrecka isla dat...este aj tu blbu matersku ti budu zavidiet,otrasne 😠 😖
a aj my sme "hlavohrud"-take ze krk nehrozi 😀
a mne FB tiez vcera blbol,takze poskusam dneska vas pohladat 🙂
inak my uz rezim konecne fajn,okolo 19.30-20.00 do hajan-bez reci bez placu,lahne a spi 🙂
ahojte
včera som sa sem nedostala ale malá Viky bola zaočkovaná do oboch nožičiek zatiaľ to zvládame len s 37,2 tak uvidíme čo bude ďalej a váha 5,9kg a meria 62cm 🙂
keď dám spať aj staršiu slečnu tak si Vás prídem dočítať teraz sa nedá 🙂
jani,to uz?u nas musi byt ukonceny treti mesiac ,najlepsie presne
ahojte kocky, mam trosku casu, vidim ze sa buduje aj novy tim konickarok alebo kobyliek na FB, tak ak by sa vam chcelo hladat moju malickost, tka ma najdete pod menom Gabriela Sedlakova 😉
A ozaj vsetko najlepsie k meninam vsetkym Tamarkam... 🙂
ja absolutos nic nestiham, doma kao po vybuchu, kopa zehlenia, naco si teraz brusim zuby, ked je kajka u starkych so sesternickou verunkou, lebomoj manzelik nema uz co na seba.
ja zvazujem kupu cestovnej postielky,ale mam podmienku aby mala bocny vchod a bola polohovatelna a stala okolo 60 eur najviac. a brusim si zuby aj na ring sling, neviete do kolkych kg sa tomoze vyuzivat. Len dufam ze to potom aj vyuzijem ked to kupim nahodou,lebo mame uz jedne nosic doma ruzovy, co bol akajkin ale bol vyuzity maximalne trikrat a dost, lebo bol a je maximalne nepohodlny.
Maly mi tu spinka,nedavam mu vela casu lebo dnu malokedy potiahne dlhsie, konecne mam aj manikuru spravenu a potom ked sa mi zobudi tak asi pojdemem vonna cerstvy vzduch aby pospal trosku dlhsie a potom snad aj pozehlim viac veci.
sakura my budeme mať 3 mesiace 30.1 a vraj sa môže medzi 2-3 ak má bábo viac ako 5kg čo teda my máme 😀 😀 😀
no to super...my ideme presne za tyzdne na poradnu a vcelicku... ☹ uz to vidim, ze to orevem viac ako terezka... 😕
gabika11 a ktorá to tam si ty lebo mi našlo 5
ahaa,no tak to aj my uz mozeme 😅 ja kvoli tomu hlavne aby som jej pripadne mohla podat nurofen,ten je od tych 3 mesiacov,tak pockam-ale nam aj tak pozvanku skor neposlu urcite a idem dat aj na tie rotavirusy,mam uz objednany v lekarni-a ani som sa neopytala kolko stoji,nedavali ste niekto?neviete?
sakura nam dokina vravela ze 60 eciek... 😒 no co uz...
no to neviem ja som si akurát teraz spomenula že sme to nedali zapísať do očkovacieho preukazu no nesmiem zabudnúť 8.3 ideme na ďalšiu poradňu a očkovanie zároveň a ja som jej dala panadol vraj už môžem aspoň tak mi povedala dr.

Monkey - nase bambule dnes oslavujuuuuuuu!!!!!! Ta moja vedla mna v kresielku oblizuje labky... takze zatial nic moc oslava... ale to dnes zmenime...
Juuuuj... skoda toho soplika, no nech je cim skor zdravucka a tak isto aj ostatne deturence