icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
26. jan 2010

adka ja som kôli tomu trepala so sebou aj drahého ja očkovania nezvládam najlepšie samej mi je zle pri každom odbere krvy a toto pozerať ako ju pichajú asi by som sa tam poskladala na podlahu sestrička aj dr. sú už u mňa vytrénované aj samé ak drahý nemohol

adka_praha
26. jan 2010

😀 no to u nas by sa asi divne na mna kukali, kebyze im dam malu a ja by som nesla s nou... 😅 ale ja to zvlaaaaaaaaaaaaaaaadnem!... 😕 😅

dietko mi nechce spat...a uz som vyskusala vsetko, co na nu plati a furt nic... 😠 hlavne ze ociska ledva drzi... 😕

janka1874
26. jan 2010

adka ja som tam len ju nedržím som otočená chrbtom nech mi nie je zle ale hneď ako ju pichnú som pri nej a mojkám ju zlatíčko malé dopichané to samú by som ju nedala čosi

catalin
26. jan 2010

caute baby,

slovakia, na stranke som to nasla ze staci irsky rodny list s appostilou, ale uz viacerym znamym sa stallo ze chceli aj slovensky rodny list...vies tetusky na uradoch su vsetko, my sme nic, tak ti to daju patricne vyzrat...preto chcem byt poistena a radsej ho budem mat, urobime si vylet do dublinu na ambasadu a trva to niekedy aj 3 mesiace kym ten RL dostanes..koncom aprila sa chystame domov tak snad mi ho dovtedy poslu.
inak tu ti daju tolko rodnych listov kolko len chces, ja som si zaplatila 3 a ze vsetky su originaly 😀 😀

my noc celkom v pohode, mm vstaval ku malej ja az rano o 5 ale potom sme zalomili obidve az do 9, teraz je pod hrazdickou a si tu vykecava...zas to znie tak francuzsky 😀 😀 a ja pijem kavicku 😉

a mam pocit ze mrcha prisla 😝 , mamacat, este 2 tyzdne a bola by som oslavovala aj ja 1. vyrocie bez mrchy..tak asi nie,ale aspon viem ze fungujem...

adka_praha
26. jan 2010

janka prepac som ta zle pochopila... 😕 😅

baby ja si ani nepamatam kedy som mala poslednu mrchu... 😅

deina
26. jan 2010

Tak ja som si niekoho pridala, ale neviem koho, musim zistit, fotka je ina ako tu na MK. 😀

Mayka, mne by bol najlepsi kocik, ktory ma spojenu rucku ako ten Callisto, otocnu sedacku ako Inglessina Zippy Free, pekne farby ako X-Lander a bol by lahucky ako PP Si. 😵

kkiki
26. jan 2010

neumanova 🙂)) sedlakova 🙂)) opiste sa tazko identifikovatelneeeeeeee 🙂)))

baby mam z vas bordel idem si to dat tak ako mayka do jednej zlozky a potom sa budem ucit po nociach mena a prezyvky 🙂))))

inak sedlakova ja ked sa mozno zase vydam tak tiez budem sedlakova 🙂))))

adka_praha
26. jan 2010

kkiki tak to si pekne poriesila teraz... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ma tu skoro zo stolicky skoprclo... 😀 😀 😀 😀 ale idem aj ja riesit na vas zvlast zlozku... 😅

adka_praha
26. jan 2010

no ste sa vsetky naraz pripojili na fcb, ked ma to odtial vyhadzuje, cooooooo???? 😀
a mam tam spravu a nemozem sa ku nej dopracovat, kedze ma to vyhadzuje... 😠 😅

adka_praha
26. jan 2010

idem si zatial hlavu umyt kym dietko konecne spi a kym sa net spamata...

janka1874
26. jan 2010

no teda riadne ste toho popísali ledva som to všetko prečítala a už som šalená z toho FB som si Vás priebežne prikladala no už mám v tom bordel

gabika11
26. jan 2010

janka ta co sme na fotke traja, ja, manzel a kajka 😉

bambolina
26. jan 2010

ahojte, na fb som veronika mantovani jozanova, postupne vas vyhladam, a mozte aj vy mna 🙂

bambolina
26. jan 2010

inac soplikujeme a kasleme aj my skoro tyzden, a viete co mi povedal pediater...ze to je normalne, ved je zima... 😖 by som ho zabila...povedal ze mam len rit vyplachy morskou vodou

janka1874
26. jan 2010

ja ešte musím prísť na to ako sa tá zložka robí 😀 😀 😀 ale normále mi to tam blbne od kedy vás len hľadám a strácam už prehľad 😀 😀 😀

miska2220
26. jan 2010

bambolina ako si spokojna zo zdravotnicvom tu vtaliansku? moj maly tiez ma sopliky a to mi povedali 😒 a na vsetko povedia to je dobre,to je normalne ked nieco ma 😠 unas na slovensku by doktory uz poposielali

miska2220
26. jan 2010

bambolina aj vy si davate dvojite obcianstvo?

didiana333
26. jan 2010

Caute maminy...nejak je tu prefejsbúkované... 😲 nieže mi odtialto zdrhnete na fb,aj ja som tam,ale véééélmi nerada tam chodím...neviem prečo,ale je to tak.... 😒 Inak,som tam Dana Obložinská(bez fotky zatial)
My sme dnes absolvovali poradnu,vážime 5560g a meriame 61cm...
sakura,aj my ideme dať rotavírusy,ja budem doplácať najakých 38 evrášov...tak hovorila dokina,aj v lekarni mi tak povedali.Bude očkovanie vo februari,vtedy aj rotavirusy dáme,že do 12týždnov sa má dat...

janka1874
26. jan 2010

didiana ja to tam tiež nejako moc nemusím je to tam také popletené jedno cez druhé ale ja tam dávam fotky detičiek tak preto som tam 🙂
neboj ja ti určite nezdrhnem tak si tu potom budeme dve písať ak nás ostatné maminy opustia (čo dúfam, že sa nestane)

adka_praha
26. jan 2010

nerobte paniku... 😀 tu je vacsia sranda a mozme si prehladne pisat vsetky naraz... 😉

adka_praha
26. jan 2010

no nic...ideme sa s mladou presmradit... 😀 zatial pa

miska2220
26. jan 2010

no veru aj ja sa toho obavam ze zdrhnete z 😝 tadeto alebo to tu budete zanedbavat

mayka
26. jan 2010

sakura ,ani mi nemame furt krk. 😀 Mame bezkrke deti. Pekne vypapane. 😀 Nasa ma aj dvojitu bradu. 😅 A jake miselinky na stehienkach mame?! No krasne. Na ritke celulitidu. 😀 Ale taka je krasna. na detoch je to take pekne tie faldiky. Sak oni to vybehaju.

monkey3
26. jan 2010

caute baby, tak som sme sa vratili z tesca. cesta tam - ticho. v tescu - v kuse plac. pomohlo iba vziat na ruky tvarou k davu 😀 pri pokladni som musela poprosit jednu kocku aby mi taminku podrzala, aby som mohla zaplatit.

chcela som pre malu nejaku bundicku na jar, kupila som a doma som si vsimla ze na visacke je napisane prsiplast 😀
😀 😀

ale nechce sa mi to ist vymienat, lebo to vyzera ako taky nepremokavy kabatik podsity flisom.
tak ked zbadate dieta v prsiplasti v slnecnom pocasi, to sme my 😀 😀 😀

janka1874
26. jan 2010

veru mayka vybehajú oni ešte nemajú depku že sú buchtičky 😀 😀 😀

ja určite nezdrhám a normálne mi ten FB až zblbol z toľkého hľadania 😀 😀 😀 😀

bambolina
26. jan 2010

miska, nie som spokojna vobec, za vsetko platis, a ten pediater konec....a nemozem ho ani zmenit, hrozne...vsetko je normalne, vsetko prejde...a v lekarni ziadne kvapky typu espumisan a po...len mylicon...vy co pouzivate...a obcianstvo dvojite, jasne

mayka
26. jan 2010

no co kobylky moje, fkat sa nejako hufne stahujeme na FC. Ale stary dobry konik ostane. Neeebojte sa. Mne sa tu lubi. Ale inak mam z vas riadyn gulas. lebo aj tak neviem ktora ste ktora. 😀 Tusim som spoznala iba Adku, Deinu, a janku. 😀 neda sa tam dat nejaka poznamka k vam ze vas nick z kona? Musim to vypatrat ale teraz sa ni nesce.

catalin
26. jan 2010

mne ten fcb zas nefunguje, ale stihla som pridat didianu a potom zamrzol. sa mi paci ked potom vybehne ze:ooops, something went wrong... 😀

pamatate sa a piesen od grigorova, kde priteplenym hlaskom spieva: vsetci sa zideme raz v jednej posteli...? ja mam pocit ze sa raz vsetci zideme na fcb 😀

to moje dietko zase nespi, horko tazko na 20 minut a potom sa s piskotom zobudi...asi to bude tym diflucanom co jej davam na zabu v puse...lebo vzdy to zacne potom ako jej ho dam, ved na letaku pisu ze moze sposobovat nevolnosti ☹ mam prestat jej ho davat, ci mam vydrzat? ☹ ☹ nechcem trapit moje babo, ved tu placem s nou..

monkey3
26. jan 2010

ok, baby, pozreli sme si fotky a ficime zase tu, co vy na to ? 🙂

bambolina
26. jan 2010

jasne, tu je aj neaka diskusia, fb je dobry na fotecky... 🙂
maly mi tu pri mne zaspava, asi odpadnem, co mi vymenili babo?neveriiiiiiiiiiiiim ze zaspi sam, bez ruk a bez cicky 🙂