Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Ahojte. 🙂 Jooj, chuda Stelka. Esteze to dobre dopadlo.
Najdolezitejsie vraj je, aby deti nepreskocili lozenie. Furt som to pocuvala od nasej neurologicky pri Miskovi.
Ja mam este stale gulas z tohoto fb, co som si vas popridavala... 😀 😀 😀
U nas bolo vraj skoro rano -20 stupnov. 😨 Okolo pol deviatej uz bolo len minus 15 a ked som vysla von (musela som na postu a do billy, bez deti so sla), tak bolo okolo - 9, oteplilo sa. 😅 A teraz je krasne, slnecno, sice mrazivo, ale velmi pekne, nejakych -3 az -5 stupnov. A manzelik nam dnes pride domov, sa tesim, hura. 😵 😵
Huggies som nikdy nemala rada, nejako krpcovi nesedeli... 😝
Mne Misko raz zletel zo schodov. Neustale k nim siel, hovorila som mu, nech tam nejde, ze odtial moze spadnut a odrazu sups ho dole, normalne ze kotrmelce robil na tych schodoch. Myslela som, ze si krk dolame a ze to uz nerozchodi, ale nic sa mu nestalo, ani len modrinu nemal. Len strasne plakal, co sa zlakol. To bol este len taky cerstvo chodiaci, vtedy su tie deti este vraj dost "gumene".
baby vy ma tu normalne rozplacete a kazdopadne ma desite....tusim aj terezka bude na voditku... 😲
Ono to patri k detom, uz som si zvykla. 😒 Aj teraz sa stane, ze blbo padne a rozhryzie si pritom napr peru, ale to su uz len take drobnosti.
Toto je pre Mayku: http://www.britax-roemer.de/images/strollers/la... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
no keď sme pri pádoch tak moja Sendy je v tom expert hlavne v padaní z postele ona toto fakt ani neviem ako dokáže to robí rýchlosťou blesku nikdy ju nestihnem lapnúť na nervy mi to už ide ale ona sa rozblbe a potom konec už len pád a plač ju zastavia prvá krát padla ke´d mala ledva 6 mesiacov ona totiž presne na 6 mesiacov začala loziť a to bola konečná môjmu kľudu a doteraz uteká tak že vždy čakám čo ju zastaví lebo ona sama to nebude 😀 😀
mne zas pri staršej len huggies vyhovovali teraz sme zatiaľ na tesco plienkach aj keď sme teraz kúpili pampers v tej akcii 2+1 lebo to cenovo vyšlo ako tesco plienky tak som zvedavá ale pampers mi Sendy vždy precikala aj prekakala
a na tom fb som aj ja z Vás na prášky že kto je kto 😀 😀 😀
ja uz zacinam mat na fcb ako taky prehlad... 😀 ale to preto ze sa furt nuram v albumoch...prekrasne fotky mate baby... 😀
Idem vyprasit starsieho synatora, nechce spat. 😠 😀
no možno aj ja si to viac osvojím keď zas budem mať v poriadku pc lebo teraz na to nemám moc nervy je desne pomalý
mne tiez obcas kixuje pc... 😠 v lete si doveziem brachov z prahy a budem ako clovek z tohto storocia konecne... 😀
Tak krpec mi tu uz pobehuje, nuz, bude musiet cakat s obedom, polievka este nie je hotova. Zatial mi rozoberie kuchynu, pomooooc. 😀
deina a co som mala robit prilepit jej na ruky a nohy zavazia a prilepit o zem ??? ked sa postavi tak sa postavi ved sme clovek vzpriameny 😀 😀 😀 😀 a ake nasledky moze mat nelozenie 🙂)) zatial nic nebadam, len je teda obcas padnuta na hlavu 😀 😀 😀 hello kitty roztomila hello kitty si tak mila a mna ide ved viete co 😕 😕
ja viem že niektoré deti proste nelozia ale o nejakých následkoch som ešte nepočula
no tak moj bracho vraj lozil tak rychlo ze ho nestihali chytat... 😀 😀 😀
dovolala som sa na gyndu a dostala som nadane, ze co som uz dnes neprisla bez objednania... 🙄 kto sa v tom ma vyznat, kedy mam a kedy nemam volat kedy mam prist... 🙄 takze zajtra najneskor o pol deviatej aby som tam bola...som zvedava co mi doktorka povie...
ahojte babule,tak snad som vas vsetky nasla na FB,alebo este dohodime-no a teraz este ostava "prelustrovat" vsetky albumy 😅 no mam co robit... 😉
ja tiez mam momentalne galimatias z tych mien,ked som si uz konecne zvykla na niky,tak sa orientujem podla deticiek 🙂
adka ja som tiez mala kramy snad 10 dni-ale len prve boli take "ozaj" potom viacmenej len spinenie-ale aj to mi islo na nervy... 😒
pudo,ty si robila v dubaji?my sme boli na dovolenke nedaleko,jaj tie obchodyyyy 😝
inak baby ja neviem,mala ma kazdy den soplik-rano jej to vzdy "vysavam"-potom uz nic-inak nie je nachladnuta ani nic,moze to byt zo sucheho vzduchu?
ukulele a co,odsavas a do toho to davas,ci ako?jej,to ozaj jakeho drobca mas,my uz mame "sloniča" oproti simonkovi veru
😀
my noc ok,uz mame asi "hotovo" s vecernym rezimom,tak dufam ze to nezakriknem-okupkat,uz v spalni "za tmy " napapat a hned spinkat-vacsinou zaspi hned bez vsetkeho,tak dufam ze nam to uz tak ostane-a papanie o druhej a potom o6-7 a spi do 8-mej cca-no to o tej 6 -tej by mohla vynechat a bolo by to idealneee
😅
Kkikki. 😀 Vies, ako som sa snazila, nech ten krpec lozi? Na co vsetko mozne som ho lakala? 😀 Nechcel, potvora. Nasledky by neboli ziadne, podla mna, len je to vraj dobre na posilovanie chrbatika a rozvijaju sa pritom mozgove hemisfery inak ako ked sa lozenie preskoci, lepsie sa poprepajaju, ci co. Podla neurologicky. 😕 Ja som tiez nelozila a nasledky nebadam. 😅
zaujimave...
za chvilku sa terezka zobudi... 🙂 hehe uz mi je dlho... 😅
deina same vymyslance ... co take teliatko narodi sa a uz stoji ... ahaaaaaaaa no uz chapem preco sa z nej potom stane krava 😀 😀 😀 😀
no,mne mala spi dneska vnutri-vonku ukazovalo -7 tak som ju tam nedala,tak som vedava kolko da 😅 klasicke zobudenie po 45 minutach sme uz mali-to musi byt-ked je vonku,pokocikujem hore dole a spi dalej-ale co vnutri???tak som si ju chvilku zobrala na ruky.tak zaspala dalej..
mojej kamosky maly tiez vobec nelozil,tiez ju doktorka strasila,ze je zaostaly vo vyvoji a podobne kecy a on rovno chodil a aj plienku zrusil zo dna na den bez akehokolvek nacvicovania...a hotovo 😉
baby ozaj,co ste na UM ao vam kakju deturence?lebo my sme mali stale pravidelne jedenkrat denne vzdy v tu istu hodinu a teraz asi tri dni uz naklada skoro po kazdom jedeni...tak ja neviem...take tie zlte prazenice...
no my kakame ako kedy...vcera sa po asi tyzdni normalne vykakala a take zelene so zltym...hotove abstraktne umenie bolo v plienke... 😅
baby, vratili sme sa z poradne. tu vahu vam tusim ani nenapisem. este sme jej nechali aj bodynko, sestricka povedala, z e tu netreba sledovat kazdy gram .. ze jej ho mozem nechat . a ja na to - ale ja jej chcem z tej vahy ubrat .. 😀 😀 😀
no 7 270 g na chlp, teda aj s tym bodynkom 🙂 🙂 🙂 ale coskoro dam fotecky, ona je milena, stale jej nie je tolko ako jej sestricky Basky ... ta bola este.... vacsia 🙂 🙂 🙂
kkiki - byt je naozaj nadherny. my sme teraz v novostavbe a zatial spokojnost, len sme neratali donho s Tamarkou .. 😀 😀 takze este raz sa bude hladat riesenie. A piestany - aj my sme si povedali, ze na dochodok do piestan. fakt tam je vsetko co k zivotu potrebujes ..tolka krasa 🙂
😀 adka
to zelene bolo asi uz "po zaruke" 😀
ona vzdy kaka zelenou, teda odkedy sme na UM... 😅
teeeda monkey ale vas je... 😀
no kym nepises teda monkey ale ta je 😀 😀 😀
hej,my sme mali spenat kym bola na bebeHA,teraz uz dva tyzdne mame klasicku,tak uz ma zlte 😀
no monkey jednoznačne vediete vo váhe 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 hehe mala som na mysli tami... 😀
my mame bebu AR...
monkey 😅 davas pudingy,priznaj sa 😀

😲 😲 😲 no asi by som v tom momente umrela od strachua soku... 😲 😲 😲 chvalabohu ze to dopadlo tak ako to dopadlo... 😅 no chcela by som vidiet ten vas rozhovor... 😀